Към политическите наблюдатели в клуба
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Към политическите наблюдатели в клуба
Я кажете, мили другарчета, като защо така Кадафито не затваря посолството си в България, а го прави с посолства в други държави, а?
Седя и месля....и не мога да измисля. Това ще да е някакъв политически ход, дето ми убягва, а политиката ми е като математиката......Мътна и неясна:shy::(
Седя и месля....и не мога да измисля. Това ще да е някакъв политически ход, дето ми убягва, а политиката ми е като математиката......Мътна и неясна:shy::(

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Green Light
Re: Към политическите наблюдатели в клуба
То и на Кадафи му е точно същотоfrisky lioness написа:Я кажете, мили другарчета, като защо така Кадафито не затваря посолството си в България, а го прави с посолства в други държави, а?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ти кат най-политически грамотния, за какъвто аз те смятам:winkw:, нищо сега не казАGreen Light написа:
То и на Кадафи му е точно същото
или политически най-грамотния

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Green Light
Не е верно, отричам. Моля да се заличи от досието ми. В никакъ случай не съм политически грамотен, понже съм си абсолютно неграмотен. Политически. Е са ако ме питаш за кого ще гласувам на изборите - не знам, за кво ги пращаме в европарламента- не знам, кво да правят там - не знам, какво прави самия европарламент- хал хабер си нямам. Добре че не ме питаш.frisky lioness написа:Ти кат най-политически грамотния, за какъвто аз те смятам:winkw:, нищо сега не казАGreen Light написа:
То и на Кадафи му е точно същото
или политически най-грамотния![]()
За Кадафи - той е известен с алогични ходове, така че дали ще закрие посолството си у нас само той си знае. Аз не виждам полза за него, ако го направи. Ако иска пари, трябва да си осигури диалог. Това няма да стане със закриване на посолства. Обаче какво иска, и как си мисли че ще го постигне никой не знае. Може би и самият той. Това май се опитват да кажат всички изтормозени политически наблюдатели, които се опитат да анализират "политиката" на Кадафи
Първо забележи в кои европейски страни ще ги затваря: Чехия, Словакия, Дания, Холандия, Австрия (май). После си дай сметка ква работа има Либия с тия страни. Събираш 1 и 1 и получаваш колкото си искаш (в зависимост дали си еврейка, келнерка или нещо другоfrisky lioness написа:Я кажете, мили другарчета, като защо така Кадафито не затваря посолството си в България, а го прави с посолства в други държави, а?
затварянето в други държави е нишанfrisky lioness написа:Я кажете, мили другарчета, като защо така Кадафито не затваря посолството си в България, а го прави с посолства в други държави, а?
знаково де
а незатварянето тук на посолството е за да върви пазърлъка за кинтите
Ти сега като Десито при Коритаров - не знам какви са тези избори, ама ще пеяGreen Light написа:
Е са ако ме питаш за кого ще гласувам на изборите - не знам, за кво ги пращаме в европарламента- не знам, кво да правят там - не знам, какво прави самия европарламент- хал хабер си нямам. Добре че не ме питаш.
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Анджък де. Не във Франция или Англия например ами някакви си....никакви страни. Ама защо не и у нас, кат ние сме баш-най в....супата (щот щях друга дума да използвам:shy:)4avdar4e написа:Първо забележи в кои европейски страни ще ги затваря: Чехия, Словакия, Дания, Холандия, Австрия (май). После си дай сметка ква работа има Либия с тия страни. Събираш 1 и 1 и получаваш колкото си искаш (в зависимост дали си еврейка, келнерка или нещо другоfrisky lioness написа:Я кажете, мили другарчета, като защо така Кадафито не затваря посолството си в България, а го прави с посолства в други държави, а?
Седя и месля....и не мога да измисля. Това ще да е някакъв политически ход, дето ми убягва, а политиката ми е като математиката......Мътна и неясна:shy::() На трето място си даваш сметка, как всички ония страни, дето много се тупат в гърдите, че са по-по-най-демократични, през всичките тия години си правиха (и продължава да го правят) бизнес с Либия..
Има нещо, ама....
Кво дума твоята разведка, а?

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Пречи ли пазаренето да продължава при закрити посолства? И кой вярва на това, че няма т.нар. тиха дипломация....caliostro написа:затварянето в други държави е нишанfrisky lioness написа:Я кажете, мили другарчета, като защо така Кадафито не затваря посолството си в България, а го прави с посолства в други държави, а?
Седя и месля....и не мога да измисля. Това ще да е някакъв политически ход, дето ми убягва, а политиката ми е като математиката......Мътна и неясна:shy::(![]()
знаково де

- frisky lioness
- Обратна връзка:
имаше един въпросfrisky lioness написа:Пречи ли пазаренето да продължава при закрити посолства? И кой вярва на това, че няма т.нар. тиха дипломация....caliostro написа:затварянето в други държави е нишанfrisky lioness написа:Я кажете, мили другарчета, като защо така Кадафито не затваря посолството си в България, а го прави с посолства в други държави, а?
Седя и месля....и не мога да измисля. Това ще да е някакъв политически ход, дето ми убягва, а политиката ми е като математиката......Мътна и неясна:shy::(![]()
знаково де
са станаха три въпроса
да не мислиш че днес има някаква промоция случайно а
драго ми е да прочета такова изказване от мъжcaliostro написа:интересно ми е за тази куха лейка - кои са тия тикви мъже които и пълнят гушата с манги
ебати и говедата
вчера тук, в офиса, обсъждахме има ли мъж, който да не иска да изчука Десито, защото всички казват, че никой мъж не можел да й устои - много тъжно ми стана...баси...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ай стига с тия пари, бе:mad:caliostro написа:
имаше един въпрос
са станаха три въпроса
да не мислиш че днес има някаква промоция случайно а
Казвай без бой! Признай! Отговаряй! Бързо!:twisted:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Чакай малко сега, бъркаш нещоlatrevw написа: вчера тук, в офиса, обсъждахме има ли мъж, който да не иска да изчука Десито, защото всички казват, че никой мъж не можел да й устои - много тъжно ми стана...баси...
На столици ли ще играем или на друго
П.П. Анджелина ми е на мен в списъка, не Деси-то
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
тази анджелина не се ли пенсионира вече?Wishes написа:Чакай малко сега, бъркаш нещоlatrevw написа: вчера тук, в офиса, обсъждахме има ли мъж, който да не иска да изчука Десито, защото всички казват, че никой мъж не можел да й устои - много тъжно ми стана...баси...
На столици ли ще играем или на друго
П.П. Анджелина ми е на мен в списъка, не Деси-то
- frisky lioness
- Обратна връзка:
мнооо хубаво дупе има обачеcaliostro написа:на мен не ми харесва деси щото е уродлива
в цял ръст като само като я погледне човек и .......
драйфа ми се
една голяма глава ,несъразмерна към тялото
некви силиконки недомерени
късокрака
нищо не струва
плюс това и доста тъпо парче....
без меннннннннн
освен гласа
ми погледни я тази коза в днешния уйкендRemmivs написа:Подозирам, че е певачка - фолк. Ама аз също не разбирам от музика де. И от политика.frisky lioness написа:Таз пък коя е:blink::shocked:
Явно не само от политика не отбирам, ами и от музика:shy::(:crying:
Калиостро, ти сигурен ли си, че гушата и пълнят?
снимана е
с 3 гуши е браточка
Фриски, ти сега като Петя Павлова от ВИП-а, казват "Камелия", а Петя - "Тодорова" лиfrisky lioness написа:Кажете най-накрая кое това деси....Тенекеджиева ли? Щоту ако ДА...Много си е сгодна женицата даже:-)Wishes написа:, не Деси-то
За ДесиСлава - фолк певицата говорим
то, да ти кажа и ние тука сме несиликонкиvyara написа:За вази в офиса или за нази, несиликонките?latrevw написа: за всички нази...
за народа ми е думата, и за децата ни дето искат или да са като Китаеца, или като Десислава