Снимката не е правена със статив и няма абсолютно никаква обработка освен, че я намалих за да е по-форумна (и рамката, разбира се
Ауууу, много съм хепи - много ме радва.
Днес имаше ден на насекомите и имам някои попадения, при интерес ще пусна.

Супер е момъка!Кент написа:катерач-ът
Така като кажеш и знаеш ли как насърчаваш фотографските ми полюции?kapincho написа:Страхотни са!!!

Интересни попадения!Житената Питка написа:
Днес имаше ден на насекомите и имам някои попадения..
уау!!!Житената Питка написа:

Нема надпревара, Кент е по-добрия фотограф.сър Айвънхоу написа:Питкин, Кенте, просто направихте страхотна "надпревара"!
кво да съм преф...?..../изкенжи ми се езика/:shocked:Житената Питка написа:Нема надпревара, Кент е по-добрия фотограф.сър Айвънхоу написа:Питкин, Кенте, просто направихте страхотна "надпревара"!
Радвам се, че ви харесват снимките.
П.П.
Кенте, я ми кажи ти на този твоя апарат да не си му префлашвал фърмуера?
Иначе снимаш със Сони M5 DSC, нали?
Е убу де, ма на тая последната снимка примерно пише така:Кент написа:кво да съм преф...?..../изкенжи ми се езика/:shocked:
не... снимам с Практика Луксмедия 5008
Иначе ето я моята кочинка, ма поостаря вече - обаче си я обичам а и е в алуминиев корпус - нещо много полезно за глиган като менCamera Make:
Camera Model: 5M DSC
Image Date: 2006:01:29 11:48:24
Flash Used: No
Focal Length: 6.6mm
Exposure Time: 0.0080 s (1/125)
Aperture: f/2.8
ISO equiv: 50
Light Source: Shade
Metering Mode: Center Weight
Exposure: program (Auto)

Ами горе-долу стъпките са следните:4avdar4e написа:П.П. Ти така и не ми разказа как се прави рамката на снимките!!

Супер са снимките, а аз още не съм ви честитила новото фото:shy::-)bibilyana написа: изобщо все такива умрели работи за сега....

Луминукс - панасоник ФЗ 20.Житената Питка написа:А така де!БоЕВ написа:...
Довечера ще напускам още малко снимки. Мисля, че имам няколко които са интересни.
П.П.
А твоята техника каква е?
pocti_bezobidna написа:
Боев, да ти завиди човек къде живееш.../quote]
Хич и не си го помисляй!:lol:
Това е само върха на айсберга, всеки с очи и душа може да ги види тия неща...а "красотата" иска жертви, страх ме е да погаля женско коляно, ръцете са ми твърде мазолести и има опасност от надраскване или скъсване на портогащник...
Ако тия работи са умрели,...то, аз вече съм умрял!:shocked:bibilyana написа: изобщо все такива умрели работи за сега....
kapincho написа:Аз пък си мисля, че на момиченцата по ще ви отива осичката .... щото е по контрастна с това жълто и черно, не за другоSemiramis написа:уау!!!Житената Питка написа:
и аз пеперудката ще си дръпна
другите ми се струва, че ме лазят и не мога да им оценя качеството
или за това
ПП
Тази котка си я имах преди години
момиченце, ама не ме пазеше от гадинките
да я черпите едно от мен, че ме върна ...