Приятна и спокойна!
Чаве (да ми е жива и здрава) е свидетел, как викАха баща ми (цк_бкп), щото кат трябваше да стана член,... на комсомола,... признах, че нямам койзнай кви напъни, но понеже съм отговорен (тип) към колектива, който мие гласувАл тва доверие и т.н. И стана патаклама до небесата! Пусто класната беше партиен секретар на цялото школоМнемозина написа:... и не членувай в организации, в които те приемат.
Тъ тоя лозунг ми е жигосан на трибуквеника, ама само мноо близки могат да го четат без лупа!
Виж ти!Звеневия написа: Чаве (да ми е жива и здрава) е свидетел, как викАха баща ми (цк_бкп), щото кат трябваше да стана член,... на комсомола,... признах, че нямам койзнай кви напъни, но понеже съм отговорен (тип) към колектива, който мие гласувАл тва доверие и т.н. И стана патаклама до небесата! Пусто класната беше партиен секретар на цялото школо![]()
Тъ тоя лозунг ми е жигосан на трибуквеника, ама само мноо близки могат да го четат без лупа!
Аз мислех, че Чавето ще уцеля с Чудомир, а то - тебе!
П.П. Това, с което ми се подмазваш, подозирам, че ще го точа доста време. Затова ти благодаря предварително и ще видя какво мога да направя по въпроЗа с тъщата.
Panta rhei...