А който оцелее, в Джамайка ще полее!

и аз да се запиша в тяхната партия на "безсилните"?Zmeu написа:дай боже всекиму такова безсилие
Че е боза, боза е. Ама па готина!doktorka написа:и аз да се запиша в тяхната партия на "безсилните"?Zmeu написа:дай боже всекиму такова безсилие
Пък мойто дЕте (13 г.) оня ден като го гледа и мъдро отсече: И да кажеш на по-възрастните!!!! от вашия форум, че не си заслужава да се гледа, направо е за детската градинаpocti_bezobidna написа: Че е боза, боза е. Ама па готина!
Аз си се кефя на такива филми - тресва ме инфантилизма отсекъде
и бутилка ром!!!
аз съм от детската градина....4avdar4e написа:Пък мойто дЕте (13 г.) оня ден като го гледа и мъдро отсече: И да кажеш на по-възрастните!!!! от вашия форум, че не си заслужава да се гледа, направо е за детската градинаpocti_bezobidna написа: Че е боза, боза е. Ама па готина!
и бутилка ром!!!
:rotfl24: Това е положението
4avdar4e написа:Пък мойто дЕте (13 г.) оня ден като го гледа и мъдро отсече: И да кажеш на по-възрастните!!!! от вашия форум, че не си заслужава да се гледа, направо е за детската градинаpocti_bezobidna написа: Че е боза, боза е. Ама па готина!
и бутилка ром!!!
:rotfl24: Това е положението
Тъкмо щях да питам дали е подходящ за 7-8годишни, че мисля да се занеса с моите. И нямам търпение вече.4avdar4e написа:
Пък мойто дЕте (13 г.) оня ден като го гледа и мъдро отсече: И да кажеш на по-възрастните!!!! от вашия форум, че не си заслужава да се гледа, направо е за детската градина:rotfl24: Това е положението