На любителите на шоколада
Мани ти бирата и шоколада... ей тук е истината: Редовният секс помага на мъжете да живеят по дълго4avdar4e написа:Ммммм, кви истини откриват тия братя, а???
Пък аз днес четох, че умерената консумация на бира удължавала живота и ни правела по-здрави.
Ура, другари, да живеят бирата и шоколода
Обаче не важало за жените...
Голяма дилема (Незнайния нищо не е с неговите дилеми
За да живеем дълго трябва повече да е.ем. Обаче само мъжете, не и жените. Начи трябва всеки мъж с поне 3-4 жени. Редовно. Тва е - научно доказано и потвърдено. Разбрахте ли?
За жените как е? Ако не помогне, няма и да навреди, предполагам.Gaspode написа:
Мани ти бирата и шоколада... ей тук е истината: Редовният секс помага на мъжете да живеят по дълго
Голяма дилема (Незнайния нищо не е с неговите дилеми)
За да живеем дълго трябва повече да е.ем. Обаче само мъжете, не и жените. Начи трябва всеки мъж с поне 3-4 жени. Редовно. Тва е - научно доказано и потвърдено. Разбрахте ли?
Или съкращава живота ни?
Бе я се разкарай с тези глупости!
Ето поредното доказателство, че мъжете не сте еволюирали кой знае колко от маймуните.Gaspode написа: За да живеем дълго трябва повече да е.ем. Обаче само мъжете, не и жените. Начи трябва всеки мъж с поне 3-4 жени. Редовно. Тва е - научно доказано и потвърдено. Разбрахте ли?
Ааа неvyara написа:Верно бе, аз къде се слагам...Бе да се оправят бе, щом е жизненоважноМнемозина написа: Аз гледам, гледам, и като разсъждавам, откривам, че жените нещо са излишни в тоз нАучен извод...
Аман от тия ваши задни мисли :)
Да ти нямаме такива... Хората са дали снимка точно за да няма недоразумения - младежа е с девойка там, нали?
И по-нананадолу говорят за овдовяване... не вярвам да имат предвид гей-браковете... То ако тръгнем по таз линия на мисли само зарад стреса ще ни се скъси животеца....
Така че ич не бягайте от отговорност - трябва да се грижите за нашето здраве и дълголетие. Ама ха де
Ако не са те пратили за ръчната дрезина още уважаемите дами, надявай се на някой и друг експрес хуск-варна. Мечтите са безплатни. Мда. Може и на няколко експреса да се надяваш.Gaspode написа:Мани ти бирата и шоколада... ей тук е истината: Редовният секс помага на мъжете да живеят по дълго
Немаш проблеми - ако ревнува аз ще ти ги върна бе... там прегръдки, целуффффки, ъъъъ тия трите нещаvyara написа:Ми така кажете бе.Gaspode написа: Така че ич не бягайте от отговорност - трябва да се грижите за нашето здраве и дълголетие. Ама ха де
:blum:
ПП Ей, Гасподе, жена ти да не ревнува бре.
Ако ревнува, си връщам прегръдките назад, така да знаеш!
Кви дрезини кви пет лева? Тва, "мъжът и ръката интимно" за мен не де вмества в квалификацията за секс. Както и "две момченца подранили...".Remmivs написа: Ако не са те пратили за ръчната дрезина още уважаемите дами, надявай се на някой и друг експрес хуск-варна. Мечтите са безплатни. Мда. Може и на няколко експреса да се надяваш.
Просто се потвърждава за сетен път тезата на Печо Мух - "колкото повече - толкова повече"
Като го напишеш, със сигурност ще се окаже, че го знам.Gaspode написа:А какво е подсъзнания знаеш ли? По обяснението на Иванчо...Мнемозина написа:Ама ти не се притеснявай и не ги набеждавай, те подсъзнателно ги правят тези неща.vyara написа: И да не ми манипулирате майчинските инстинкти, ей!
Обаче в момента...
Panta rhei...
УффффМнемозина написа: Като го напишеш, със сигурност ще се окаже, че го знам.
Обаче в момента...
В час учителката пита какво е подсъзнание. Дяцата мълчат. Само Иванчо подскача на чина и вдига ръка с ентусиазъм.
Няма кво да се прави - вдига го жената и той почва:
- Представете си, госпожо, че по улицата вървят три жени и ядат сладолед. Ама едната го ближе, другата го смуче а третата направо гризе. Как ще познаете коя от тях е омъжена?
Гусжата (Зачервена, притеснена и прочие) - Не те е срам, веднага при директора.
Иванчо (спокоен) - Ще познаете, госпожо, по халката на пръста. А това, за което Вие си помислихте, това е подсъзнание...
Gaspode написа:НапротифффМнемозина написа: А, да.
Разбира се, че го знам.
Обаче поне го знам по същия начин. Това оправдава ли ме?
Утежняващо вината обстоятелство е...
Поне да беше казала "ама аз го знам по друг начин"
А то какво - пцулютно напразно съм си търкал клавиатурата...
Някой ден като съм по-сюрозна и съсредоточена, ще ти се реванширам с един друг виц за Иванчо.
Редактирам се: Не не не! Писала съм го вече и то виж в отговор на какво (там малко са се объркали цитатите, но ще се ориентираш).
Panta rhei...
Пак са впрегнали каруцата пред коня. Нормално ми изглежда мъжете, които са с по -голяма жизнена енергия, да имат и по-голямо желание за секс, както и да живеят по-дълго.Gaspode написа:
Обратното, според мен е невъзможно - мъж, на който му липсва енергия, да се напъва да прави секс по-често и с това да си удължи живота.
Теория на Мила, която тя няма намерение да доказва.
За жените това не важи, защото ние открай време стоим над сЕкВи нАучни напъни.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка: