Вместо да снима любимата си майка, ето какви ги прави:

И на всичкото отдолу твърди, че приличали на мен!
Възмутена съм!

Добре се е справило! Поздравления!Мнемозина написа:Побъркахте ми детето!
Вместо да снима любимата си майка, ето какви ги прави:
И на всичкото отдолу твърди, че приличали на мен!
Възмутена съм!
И аз, обаче само на снимка.vyara написа:Е, аз се пошегувах за бълхата, но ми заприлича на някаква буболечка.Мнемозина написа:Твърди, че била нощна пеперуда на стъкло.
За втората снимка си представих, ако беше мрежата с капчици. Много харесвам паяжини с капчици.
Ще му предам всичките ви поздравления, макар че се надявах на известна подкрепа от ваша страна...snowprincess написа:браво на детето
То имагото добре, дано само ларва не се окажа...Remmivs написа:имаго и кво беше там още не си ли също?
Браво на фотографина!
виж, като планината не отива при мохамед.... затъкни едно водно конче зад ухо да видиш как ще те снима! дет се вика - покрай сухото ще изгори и суровото:winkw:Мнемозина написа:Ще му предам всичките ви поздравления, макар че се надявах на известна подкрепа от ваша страна...snowprincess написа:браво на детето
Мека топлина.vyara написа:И какво излъчват? Ама обясни го тъй, че да те разбера. Конкретно, с малко думи.
Пуста любознателност!
Разбрах само "да пием". За дупките не разбрах каква е връзката с това дето го разправяш.Remmivs написа:Мека топлина.vyara написа:И какво излъчват? Ама обясни го тъй, че да те разбера. Конкретно, с малко думи.
Пуста любознателност!И накрая се изпаряват вероятно. Всичко е квантово-механично както се сещаш.
Впрочем има един весел парадокс със законите на да речем термодинамиката (заради топлинното излъчване се сетих), които ама никак не забраняват всички молекулки въздух (да не издребняваме в азот, кислород, въглероден диоксид и следи от др.) изведнъж да се окажат в другата половина на стаята, в която седиш, а ти да попаднеш в пълен вакуум (преди да си помислиш, че ще се задушиш си представи какво ще стане с газовете разтворени в кръвта ти, или я по-добре не си представяй нищо). Та, аз казвам да пием за добрите молекули въздух, които си стоят равномерно разпределени в цялата стая и даже приземните слоеве на атмосферата.
![]()
Ми да пием тогава!vyara написа:Разбрах само "да пием". За дупките не разбрах каква е връзката с това дето го разправяш.
Тъй.Звеневия написа:Добре че е на вълна макро!Мнемозина написа:И да дойдат да си понесат отговорността!
Ако му купиш фотоснайпер, току виж почнАл да снима мацките от съблекалнята на къпалнята!
Детето каза "благодаря".Remmivs написа:Мека топлина.vyara написа:И какво излъчват? Ама обясни го тъй, че да те разбера. Конкретно, с малко думи.
Пуста любознателност!И накрая се изпаряват вероятно. Всичко е квантово-механично както се сещаш.
Впрочем има един весел парадокс със законите на да речем термодинамиката (заради топлинното излъчване се сетих), които ама никак не забраняват всички молекулки въздух (да не издребняваме в азот, кислород, въглероден диоксид и следи от др.) изведнъж да се окажат в другата половина на стаята, в която седиш, а ти да попаднеш в пълен вакуум (преди да си помислиш, че ще се задушиш си представи какво ще стане с газовете разтворени в кръвта ти, или я по-добре не си представяй нищо). Та, аз казвам да пием за добрите молекули въздух, които си стоят равномерно разпределени в цялата стая и даже приземните слоеве на атмосферата.
![]()
Първо Мохамед трябва да отиде при водните кончета някак някога...bead_ написа:
виж, като планината не отива при мохамед.... затъкни едно водно конче зад ухо да видиш как ще те снима! дет се вика - покрай сухото ще изгори и суровото:winkw: