Ако сте съгласни със следната петиция...
- сър Айвънхоу
Ако сте съгласни със следната петиция...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Аз пък
изобщо не разбрах какво стана, заради кого и в полза на кого се случиха всички тия неща с медиците. Естествено, чисто човешки погледнато, се радвам, че са се отървали от кошмара, обаче има нещо гнило в тия плащаници на някви милиони, тия намеси на чужди дипломатки....Пак някой си купи нещо, а за него плати българския данъкоплатец.
Та, добре дошли на сестрите, обаче под такива петиции не се подписвам, защото един Кадафи знае чия е заслугата и какви са облагите (извън очевидните) за него.
Та, добре дошли на сестрите, обаче под такива петиции не се подписвам, защото един Кадафи знае чия е заслугата и какви са облагите (извън очевидните) за него.
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Снощи гледах "церемонията " по посрещането на тези хорица. И каво виждам: наредили се всички барабар с президента и премиера и... незнамси кой още, правят си снимки със сестрите, чупят стойки пред камерите... Така и не успях да разбера, да се смея ли на този цирк или да ми е кахърно.4avdar4e написа:Мдааа, пък шейхът на Катар бил платил крупна сума на Кадафи за наште хора, тва го казаха рано-рано по ТВ-то... На него какво, тиквен медал?? Не, бе, не се заяждам, разсъждавам си на глас само...
На Ванчо трябва да му дадат медал! И на Наденцето!
Ако не бяха те - всичките тези госпожи и господа нямаше да могат да покажат на света и на нас колко са страхотни!
Не. Няма да се подпиша. Чавето е права. Защото тези две (наистина загрижени за съдбата на медиците ни в Либия) госпожи са седнали да разговарят СЛЕД като много други направиха още по-големи неща и точно заради това успяха. Ако преди тях нямаше други десетки международни фигури, както и зад гърба им нямаше милиони долари, нищо нямаше да направят.
Не съм съгласна да награждаваме само тези, които се навират в очите на медиите, но не и онези, които работят тихичко.
Ако не бяха те - всичките тези госпожи и господа нямаше да могат да покажат на света и на нас колко са страхотни!
Не. Няма да се подпиша. Чавето е права. Защото тези две (наистина загрижени за съдбата на медиците ни в Либия) госпожи са седнали да разговарят СЛЕД като много други направиха още по-големи неща и точно заради това успяха. Ако преди тях нямаше други десетки международни фигури, както и зад гърба им нямаше милиони долари, нищо нямаше да направят.
Не съм съгласна да награждаваме само тези, които се навират в очите на медиите, но не и онези, които работят тихичко.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Green Light
Re: Ако сте съгласни със следната петиция...
Ънноун, не може, няма никакъв начин да знаеш, дали написаното в тази петиция е верно или грешно. Как можеш да се съгласяваш или отричаш?сър Айвънхоу написа:моля, гласувайте тук
Лично аз мисля обратното - че българските мижитурки са направили повече, отколкото са направили европейските грандами и грандпрезиденти. Просто са изминали пътя и са постлали пътя на разбирателството. Саркози и компания са се включили в нашия отбор и са играли силно за нас. А екипната игра е силна игра. Така мисля. И аз, разбира се, няма начин да знам това със сигурност, затова и не пиша петиции
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Споделям мнението на Пенчо. Няма как "само за няколко дни" видиш ли, тези дами да са "свършили цялата работа"
Едва ли някога ще разберем какво всъщност стана и по-важното ЗАЩО
Най-тъжното от всичко е цената. Съсипани бяха мнго човешки животи и отнети още повече детски такива:(
Дали са били ядрени технологии, пари, размяна на затворници или нещо друго, това вече няма никакво значение
Едва ли някога ще разберем какво всъщност стана и по-важното ЗАЩО
Най-тъжното от всичко е цената. Съсипани бяха мнго човешки животи и отнети още повече детски такива:(
Дали са били ядрени технологии, пари, размяна на затворници или нещо друго, това вече няма никакво значение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Житената Питка
- BOFH
Сега много хора ще започнат да се кипрят, да се изтъкват, да бият на очи*. Никой няма да спомене обаче, че 9 години го мъчат това и трябваше евро съюза да се заеме за да стане нещо смислено. Президентът на републиката заяви, че "До този хубав ден за медиците се е стигнало с много воля, твърдост и категоричност в преговорите" - на мен лично ми се догади когато го чух това вчера.4avdar4e написа:Мдааа, пък шейхът на Катар бил платил крупна сума на Кадафи за наште хора, тва го казаха рано-рано по ТВ-то... На него какво, тиквен медал?? Не, бе, не се заяждам, разсъждавам си на глас само...
Айде не нам с таким, а?
* - Абре, бат Бойко що не го виждам да участва в тая еуфория? Не е естествено за него, да не е болен?
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
Направил ги е почетни граждани на София, доколкото разбрах.Житената Питка написа:ждам да участва в тая еуфория? Не е естествено за него, да не е болен?
Че то може ли без суматоха без Бойко?
За петицията - дали се тупат по гърдите или не, смятам едно "мерси" заслужават. Нашата дипломация се почесва тук там 8 години, като се намеси ЕС, се решиха нещата за 6 месеца. Вярно, че ет си спасяват така и собствените икономически интереси, но според мен поне, ако не бяха тия хора, нашите щяха дя си гният в Джамахирията сума ти време още...
Съгласна съм.pocti_bezobidna написа: За петицията - дали се тупат по гърдите или не, смятам едно "мерси" заслужават.
Сега важното е, че не обесиха нашите и вече са си тук.
Ако зависи от мен, бих благодарила на всички, които са допринесли за освобождаването на нашите, дори и между тях в калабалъка да попадне, някой не толкова заслужил. Какво от това?
Не е грешно или страшно да се балгодари на някой без причина. Много по-страшно е да се обвинява без вина - както обвиниха медиците ни. С това трябва да се внимава, не с благодарностите.
- Green Light
Ами да, това си е така. От нашата дипломация никаква полза нямаше в тоя случай. Ни- как- ва. Те, Барозо, Валднер, Блеар е така докато си лафят от дума на дума щяха да се сетят че има 5 затворнички и понеже нали бездруго телевизята ги снима, щяха да дадат една две пресконференции, Блеар собственоръчно, че да може да изпревари Саркози щеше да събере подписи в европарламента, Саркози пък за да му го върне щеше да впрегне някой и друг певец да попее за каузата и нещата щяха да си се оправят. Само им плащаме заплати на наште. 8 години. Хич да не отварям дума за адвокатиpocti_bezobidna написа:Направил ги е почетни граждани на София, доколкото разбрах.Житената Питка написа:ждам да участва в тая еуфория? Не е естествено за него, да не е болен?
Че то може ли без суматоха без Бойко?
За петицията - дали се тупат по гърдите или не, смятам едно "мерси" заслужават. Нашата дипломация се почесва тук там 8 години, като се намеси ЕС, се решиха нещата за 6 месеца. Вярно, че ет си спасяват така и собствените икономически интереси, но според мен поне, ако не бяха тия хора, нашите щяха дя си гният в Джамахирията сума ти време още...
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Абе, щяха да заслужават още по-голямо "мерси", ако се бяха намесили категорично на много по-ранен етап.pocti_bezobidna написа: За петицията - дали се тупат по гърдите или не, смятам едно "мерси" заслужават. ..
Аз, обаче, като една крайна революционерка, си мисля, че "българския чадър" можеха да му го боцнат на Кадафи още в началото. Има хора, които просто не трябва да живеят.
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
И така между другото, събирайки подписи свършиха нащата за половин година, нали?Green Light написа: Те, Барозо, Валднер, Блеар е така докато си лафят от дума на дума щяха да се сетят че има 5 затворнички и понеже нали бездруго телевизята ги снима, щяха да дадат една две пресконференции, Блеар собственоръчно, че да може да изпревари Саркози щеше да събере подписи в европарламента, Саркози пък за да му го върне щеше да впрегне някой и друг певец да попее за каузата и нещата щяха да си се оправят. Само им плащаме заплати на наште. 8 години. Хич да не отварям дума за адвокати
Пък тука - и подписи, и певци, и лентички, и тинтири-минтири, тиха дипломация и накрая нищо.
Барозу ли ни е крив, че не сме си свършли нещата или Блеър? Или може би Валднер тайно е подкопавала усилията на нашите дипломати?
Саркози (Никола) хич не ме кефи, много твърдо го раздава, ама на жена му благодаря ще кажа.
Убедена съм, че ако не ни бяха приели в ЕС жените щяпа да си останат там. можеше и да не ги екзекутират, ама щяха да ти търтят от съдилище на съдилище, докато ги унищожат съвсем.
В интерес на истината слушах, че е трябвало да приключи делото като съдебна фаза, за да се започнат дипломатическите совалки. Така че доста неща са били решени мнооооого преди да разберем ние, простолюдиетоGreen Light написа: Ами да, това си е така. От нашата дипломация никаква полза нямаше в тоя случай. Ни- как- ва. Те, Барозо, Валднер, Блеар е така докато си лафят от дума на дума щяха да се сетят че има 5 затворнички и понеже нали бездруго телевизята ги снима, щяха да дадат една две пресконференции, Блеар собственоръчно, че да може да изпревари Саркози щеше да събере подписи в европарламента, Саркози пък за да му го върне щеше да впрегне някой и друг певец да попее за каузата и нещата щяха да си се оправят. Само им плащаме заплати на наште. 8 години. Хич да не отварям дума за адвокати
- frisky lioness
- Обратна връзка:
глупотевини
всеки си гледа интереса
всичко е една огромна политическа постановка.
а цял един народ е марионетки..
радваме се ,че Кадафи си уреди пари и икономически връзки ..( например-да видим дали ще му се случи)
просто ми се губи изключителната важност на цялата история.
че и ордени ,че всенародно веселие...
знаете ли че има 10 корейски работници ( които работят на волни начала) в Афганистан,които като нищо ще убият без съд и присъда?
само давам пример.
радваме се ,че Кадафи си уреди пари и икономически връзки ..( например-да видим дали ще му се случи)
знаете ли че има 10 корейски работници ( които работят на волни начала) в Афганистан,които като нищо ще убият без съд и присъда?
само давам пример.
Re: глупотевини
хм...doktorka написа:всеки си гледа интереса
само давам пример.
според мен цялата история ни удари по слабото място - че сме малък безгласен народ, марионетка в ръцете на великите сили
сега незнам дали излезе, че не сме толкова малки и жалки или че сме си конвертируема разменна монета на много прилична цена, че и защитена ...
хубаво, ама защо па по нашенскисър Айвънхоу написа:моля, гласувайте тук
има начин да се благодари без да се наплюят останалите, че и държавното отличие ...
Житената Питка написа: * - Абре, бат Бойко що не го виждам да участва в тая еуфория? Не е естествено за него, да не е болен?
“Вчера Бойко Борисов, преоблечен като съпругата на френския президент, освободи българските медици.”
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
- Green Light
maggot написа:Житената Питка написа: * - Абре, бат Бойко що не го виждам да участва в тая еуфория? Не е естествено за него, да не е болен?
“Вчера Бойко Борисов, преоблечен като съпругата на френския президент, освободи българските медици.”
П.П. Пък аз първо реших, че е линк и цъкам ли, цъкам
- Житената Питка
- BOFH
Сега разбирам. Докера ме осведоми и мен по въпроса. Ясно защо не е в медийното пространство, работил е под прикритие.maggot написа:Житената Питка написа: * - Абре, бат Бойко що не го виждам да участва в тая еуфория? Не е естествено за него, да не е болен?
(\__/)
(='.'=)
(='.'=)
И аз така4avdar4e написа:maggot написа:Житената Питка написа: * - Абре, бат Бойко що не го виждам да участва в тая еуфория? Не е естествено за него, да не е болен?
“Вчера Бойко Борисов, преоблечен като съпругата на френския президент, освободи българските медици.”:rotfl24::rotfl24:
П.П. Пък аз първо реших, че е линк и цъкам ли, цъкам:rotfl24:
цък-цък-язък!