Тук има... ОЩЕ!
На мен не ми пречи!
То освен на работното място не виждам къде другаде

абе на вас да ви пратя ли на детенце надуваемия басейн?frisky lioness написа:То освен на работното място не виждам къде другаде![]()
в тия жеги.... КъФ секс, б@си. При тези температури това е най-краткият и може би приятен път към отслабване или към............
рая:winkw:
На никакви тераси и по никакъв повод не излизам със или без басейн няма никаква значка.Semiramis написа:абе на вас да ви пратя ли на детенце надуваемия басейн?
ще ви се събере на тераската
не е пробван за сех ..още по-малко в работно време

Е. те с това твое изказване напълно потвърди мнението на останалите за теб и твоите "подвижни" гащи!frisky lioness написа:
То освен на работното място не виждам къде другаде![]()
в тия жеги.... КъФ секс, б@си. При тези температури това е най-краткият и може би приятен път към отслабване или към............
рая:winkw:
Кога е ставало въпрос за моите гащи:blink::shocked::winkw: пък и подвижни?сър Айвънхоу написа:
Е. те с това твое изказване напълно потвърди мнението на останалите за теб и твоите "подвижни" гащи!

Олелееееfrisky lioness написа:
Кога е ставало въпрос за моите гащи:blink::shocked::winkw: пък и подвижни?
И моля ако не те затруднява да ме осветлиш относно "мнението на останалите" за мен
Казвала ли съм, че не плащам данък обществено мнение:-)
Щом ести ми е приятелка, какво да говорим повече:lol::lol::lol:
моето мнение е, че нямаше разлики от банския като си дойде от моретоfrisky lioness написа:Кога е ставало въпрос за моите гащи:blink::shocked::winkw: пък и подвижни?сър Айвънхоу написа:
Е. те с това твое изказване напълно потвърди мнението на останалите за теб и твоите "подвижни" гащи!
И моля ако не те затруднява да ме осветлиш относно "мнението на останалите" за мен
Казвала ли съм, че не плащам данък обществено мнение:-)
Щом ести ми е приятелка, какво да говорим повече:lol::lol::lol:
Този път ти прощавамсър Айвънхоу написа:
Олелееее!!!!!
Най-искрено се извинявам!!!! В тая жега мозъчето ми явно е объркало хора, гащи и други подобни!!!!
Мдааамм... Ама така е, като ти е приятелка естито... нормално - обърках ви!

ами "25% от девиците не използват презервативи"?Semiramis написа:
линка е супер
"Вибриращ кондом възбужда дискусии" е много интересна статия
вижте си я сами, плийз, понеже без снимката си губи ефекта
Не знам колко е спец, ама като имаш предвид, че работното му място е на една мишка разстояние от моето ...Semiramis написа: Звеневи, да те питам теб като спец..
аз разбрах, че пречи на работа, но за семейния живот нищо не казах..
на теб как ти се отразява
Не мой му се сърди! И него някои (няма да го посочваме с пръстfrisky lioness написа: Този път ти прощавам![]()
, но внимавай за в бъдеще да не ме настъпваш по опашката
![]()
Абе... то мнениетео, което цитирах беше относно ести и вчерашната ни "закачка" с нея...frisky lioness написа:
Този път ти прощавам![]()
Така и не каза какво е мнението "на останалите", а твоето, а,а
Ести е...........
голяма мадама шъ знайш...
Точна отвсякъде
Както се вика, точна та....дрънка:-)
Как да се сърдя?! ТОва объркване си е направо комплимент за мен! Ънноуна си ми е приятел и никога не бих се сърдил, ако ме объркат с него. Това, че са ме объркали с него, може само да говори, че мислим еднакво, т.е. сме еднакво гениални!4avdar4e написа:
И него някои (няма да го посочваме с пръст) го объркаха с Ънноуна, пък той не се сърди ...
мишки, котки, точно това имах предвид...4avdar4e написа:Не знам колко е спец, ама като имаш предвид, че работното му място е на една мишка разстояние от моето ...Semiramis написа: Звеневи, да те питам теб като спец..
аз разбрах, че пречи на работа, но за семейния живот нищо не казах..
на теб как ти се отразява
:rotfl24:
Мдааа, на некои жегата им се отразява
4avdar4e написа:Не мой му се сърди! И него някои (няма да го посочваме с пръстfrisky lioness написа: Този път ти прощавам![]()
![]()
) го объркаха с Ънноуна, пък той не се сърди ...
Но пък се увеличава раждаемостта в национален мащабSemiramis написа: от такива като вас се бъгва процента за секса на работното място
Green Light написа:ами "25% от девиците не използват презервативи"?Semiramis написа:
линка е супер
"Вибриращ кондом възбужда дискусии" е много интересна статия
вижте си я сами, плийз, понеже без снимката си губи ефекта
Дрън-дрън:blum: Ти да мълчиш:mad:Semiramis написа:
моето мнение е, че нямаше разлики от банския като си дойде от морето

Хахахаха! Изловена сииии!frisky lioness написа:
Дрън-дрън:blum: Ти да мълчиш:mad:
Сто гледали един видял. Баш ти ли пък да си това:lol::lol::lol:
Да, но пък при по-задълбочен анализ се виждат доста прилики между тях, за добро или за лошо4avdar4e написа:Не мой му се сърди! И него някои (няма да го посочваме с пръстfrisky lioness написа: Този път ти прощавам![]()
![]()
) го объркаха с Ънноуна, пък той не се сърди ...

Не е заради това:-)сър Айвънхоу написа:
А пък, че естито е "голяма мадама" съм сигурен! Няма как да не е - щом ти е приятелка!

Нещо както винаги пак има неразбиране. Не ставаше въпрос за това дали се сърдя и дали ести би трябвало да се сърди. Много добре разбра за какво идеше реч.....сър Айвънхоу написа:
Та... по аналогия и фриски не може да ми се сърди, защото я обърках с приятелката й ести, т.е. с друга готина мадама!

Така да бъдесър Айвънхоу написа:Хахахаха! Изловена сииии!:rotfl24:
П.П. Кажи, че просто си си дошла бяла, както си отишла, защото не обичш да се печеш, бре!
Еййй, все да ви уча, значииии!:rotfl24::rotfl24:

Аз съм сигурен, че не се сърдиш! Просто не можеш да ми се сърдиш - такъв готин пич, каот мен!frisky lioness написа:
Нещо както винаги пак има неразбиране. Не ставаше въпрос за това дали се сърдя и дали ести би трябвало да се сърди. Много добре разбра за какво идеше реч.....
Както и да е..............:-)
Сърдити няма, предполагам:winkw:
Така е. Мястото изобилства от такива:-)сър Айвънхоу написа: - такъв готин пич, каот мен!

Няма смисъл да ги споменаваш - то се знае кое как е!frisky lioness написа:
Така е. Мястото изобилства от такива:-)
Защо мислиш, че съм тук:winkw:
Няма да споменавам за качествата на присъстващите (и отсъстващите тоже) жени:-)