Нашата кооперация ще расте нагоре!
Нашата кооперация ще расте нагоре!
Има ли желаещи да се снабдят с имот на Центъра?
Този път не се бъзикам!
Този път не се бъзикам!
Re: Нашата кооперация ще расте нагоре!
Че ти кога си се бъзикал?!Звеневия написа:Този път не се бъзикам!
Винаги си сериозен, като инфаркт.
хИмено!esti написа:Че ти кога си се бъзикал?!Звеневия написа:Този път не се бъзикам!
Винаги си сериозен, като инфаркт.
Затва подчертано отбелязвам!
И освен това, ако искаш да знаЙш, съм сИрьозен, кат четрима сигане пред пункта за изкупуване на вторични сурвини!
Спамър! Разводняваш темата, а някой може наистина да иска да се намести върху теб и няма да ти чете спамотиите сега.......да строи над теб имам предвид, ух какъв мръсник!:blum:Звеневия написа:
хИмено!
Затва подчертано отбелязвам!
И освен това, ако искаш да знаЙш, съм сИрьозен, кат четрима сигане пред пункта за изкупуване на вторични сурвини!
esti написа:какъв ...
Код за потвърждение: Избери целия код
editКод за потвърждение: Избери целия код
А как предлагаш да задържа темата нагоре, докато се навъдят до стойни кандидати? Re: Нашата кооперация ще расте нагоре!
а, под вас в избата
няма ли да се намери
местенце
няма ли да се намери
местенце
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Ако ти напишеш смъртния акт - отма!Кент написа:а, под вас в избата
няма ли да се намери
местенце
Ич нЭма да я разхождам насам-натам, да си е наблизичко!
- Dark Angel
- сър Айвънхоу
И 1 млн еуро... от страна на инвеститора...Звеневия написа: Требе инвеститор, който да е съсобственик на етажната собственност, да се изкупят въздухът и таванските помещения, да се плати изгодно на настоящите собственици... Нататък само с Водка и блага приказка...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
- Dark Angel
е хубаво това, ма що имам бледи спомени, че тя кооперацията голяма и много пазарлък ще падне със настоящите собственици...Звеневия написа:Требе инвеститор, който да е съсобственик на етажната собственност, да се изкупят въздухът и таванските помещения, да се плати изгодно на настоящите собственици... Нататък само с Водка и блага приказка...Dark написа:това интересно
и какво требе да се направи?
иначе съм много фен да си купим таван към 150 м2
какъв % давате на точния човек осигуряващ търсеният човекЗвеневия написа:Има ли желаещи да се снабдят с имот на Центъра?
Този път не се бъзикам!
и аз не се бъзикам
ооо 200евро ти се появи, добрутро мутро, както се казваcaliostro написа:какъв % давате на точния човек осигуряващ търсеният човекЗвеневия написа:Има ли желаещи да се снабдят с имот на Центъра?
Този път не се бъзикам!![]()
и аз не се бъзикам
сори за оффа:shy:
Абе това - преговори със собственици си е направо психотрилър - нищо лично де, ама от опит - собствениците не са баш като хората.Звеневия написа:Требе инвеститор, който да е съсобственик на етажната собственност, да се изкупят въздухът и таванските помещения, да се плати изгодно на настоящите собственици... Нататък само с Водка и блага приказка...Dark написа:това интересно
и какво требе да се направи?