............
............
............
Последно промяна от Ън на 29.06.08, 11:36, променено общо 1 път.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- сър Айвънхоу
Re: 120 часа без...
И какво сега??? Толкоз ли нямаше какво да правите с Ния??? Егати!!! Ами ти, бре??? Нямаше ли с какво да си играеш?[unknown] написа:Не без секс, бе- без интернет. Баси и чудото...
Я кажете, някой ползва ли услугите на Супер Любо? И ако да- доволен ли е?
Не си ли качил някой "медицински" филм на компа?
Егати! Нямал нет! Хората по цели месеци без секс изкарват, той нет нямал! Ми пусни си някоя кабелна телевизия!
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Че аз и кабеларките си ги гледам през нета, бе друже.сър Айвънхоу написа:И какво сега??? Толкоз ли нямаше какво да правите с Ния??? Егати!!! Ами ти, бре??? Нямаше ли с какво да си играеш?[unknown] написа:Не без секс, бе- без интернет. Баси и чудото...
Я кажете, някой ползва ли услугите на Супер Любо? И ако да- доволен ли е?
Не си ли качил някой "медицински" филм на компа?
Егати! Нямал нет! Хората по цели месеци без секс изкарват, той нет нямал! Ми пусни си някоя кабелна телевизия!
:rotfl24::rotfl24:
- сър Айвънхоу
Все да те уча и все ненаучен ходиш, значииии![unknown] написа:
Че аз и кабеларките си ги гледам през нета, бе друже.
Човек винаги трябва да има резервни планове, изходи и т.н.
Като ти спре нета, пускаш кабеларката... а ако и кабеларакта не работи, вадиш презервативите от чекмеджето и почваш Ния... Е, ако Ния я няма... ми... какво да ти кажа... Господ ти е дал една играчка, ми... играй си!
Bella Ciao
Bella Ciao
Много голяма ми стана играчката от тез игри, ще взема да уплаша някой...сър Айвънхоу написа: Господ ти е дал една играчка, ми... играй си!
- сър Айвънхоу
[unknown] написа:
Много голяма ми стана играчката от тез игри, ще взема да уплаша някой...
Bella Ciao
Bella Ciao
абе не за 20тина лева наистина ама скоростта я докарва -ей тамън сега си я измерих за да не приказвам празни приказки е - 3500кб/сек (със сървър в Лондон) 3986 кб/сек (със сървър в Атина), при условие че в момента 4 компютъра дърпаме от нея де[unknown] написа:Е, колко супер е Супер Любо? Щото мен ме удовлетворява скорост 280- 300Kб/с. Ако и Супер Любо ми го доставя за двайсетина лева на месец...bibilyana написа:С някой малки гафа (които поправи после) Супер Любо си е наистина супер...
Лично аз имам особено мнение за БТК (зад тебе е).

120 часа се доближава да периода на разгонване на лъвиците. В този интервал правели секс на 15 минути. Баси и лъвовете, баси и чудата! Все пак може би е само в 4-те часа, през които бодърстват, защото обикновено спят и се въргалят по 20-на часа на денонощие. Но и 5(~денонощия)x4(часа бодърстване)x4(пъти на час) си е цифра.
120 часа се доближава да периода на разгонване на лъвиците. В този интервал правели секс на 15 минути. Баси и лъвовете, баси и чудата! Все пак може би е само в 4-те часа, през които бодърстват, защото обикновено спят и се въргалят по 20-на часа на денонощие. Но и 5(~денонощия)x4(часа бодърстване)x4(пъти на час) си е цифра.
а лъвовете?Remmivs написа:Лично аз имам особено мнение за БТК (зад тебе е).
и те ли така на всеки 15 мин?
искам ЛЪФФФФФФ
Ми ти кой мислиш?doktorka написа:а лъвовете?
и те ли така на всеки 15 мин?
искам ЛЪФФФФФФ
Иванчо закъснял за училище. И даскалката го кастри. И той обяснява, че водил козата на коч. Даскалката бясна.
- Е, не можа ли баща ти да свърши тази работа?!?
- Бе то и тати мое, и аз моем, ама она си сака коч....
Лъвовете, разбира се. При това понякога в прайда (обикновено с 1 лъв макс двама братя) има не една, а няколко разгонени лъвици.
Обаче аз искам да съм прасе!
Remmivs написа:За големи бели птици с къси шии ставаше въпрос и не исках да прозвучи обидно, затова сложих точката. Вие какво си помислихте, Лейди Латрев?latrevw написа:малеее, какъв разговор само
хахахха, пътят към ада, нали знаеш с какво е постлан?
понякога човек сложи точка, за да не звучи обидно, а то вземе та прозвучи още по-обидно
just perfect
Не го слушай как гледа да се измъкне. Хлъзгава твар.bead_ написа:Remmivs написа:За големи бели птици с къси шии ставаше въпрос и не исках да прозвучи обидно, затова сложих точката. Вие какво си помислихте, Лейди Латрев?latrevw написа:малеее, какъв разговор само
хахахха, пътят към ада, нали знаеш с какво е постлан?
понякога човек сложи точка, за да не звучи обидно, а то вземе та прозвучи още по-обидно
Патка мръсна дума ли е? Що да й слага точка?
Ама на, вие му вярвате на добрите намерения.
Но не и аз...