слаб му бил ангела?!?!?!
Re: слаб му бил ангела?!?!?!
за кое?bead_ написа:е тва, егати, може ли да е оправдание?:shocked:
да не е отишъл някой в космоса начи?
за каквото и да е!caliostro написа:
за кое?
п.п. абе, що ми се лепят все някви откачалки, бе?!? 1. спешно трябва да си пусна отпуска!!!! 2. още по-спешно да се гласува по-голям бюджет за психиатрични пътеки!!!!!!!
just perfect
ааааааааа...bead_ написа:за каквото и да е!caliostro написа:
за кое?
п.п. абе, що ми се лепят все някви откачалки, бе?!? 1. спешно трябва да си пусна отпуска!!!! 2. още по-спешно да се гласува по-голям бюджет за психиатрични пътеки!!!!!!!
това ли билооооо...
природни закони...
сигурно се уравновесявате, не знам дали за добро или зло
бе ако си търсят оправдание кажи им, че задникът им е много по-близо от всеки техен ангел, па бил той слаб или силенbead_ написа:за каквото и да е!
и си вземи отпуска
веднага
Semiramis написа:
ааааааааа...
това ли билооооо...
природни закони...
аз знам. абсолютно зло. напаст божия. обаче обяснението просто ме вцепени!! още съм в шок и не мога да го проумея!
just perfect
заклевам сеRemmivs написа:бе ако си търсят оправдание кажи им, че задникът им е много по-близо от всеки техен ангел, па бил той слаб или силенbead_ написа:за каквото и да е!
и си вземи отпуска
веднага
това не го разбрах тоталнооооооо
Ами то ако.. таковата... разчиташ на задника си за решението...Remmivs написа:
бе ако си търсят оправдание кажи им, че задникът им е много по-близо от всеки техен ангел, па бил той слаб или силен
гоооооооооооляма работа станало са че човек си купил гуми и джантиbead_ написа:Semiramis написа:
ааааааааа...
това ли билооооо...
природни закони...
аз знам. абсолютно зло. напаст божия. обаче обяснението просто ме вцепени!! още съм в шок и не мога да го проумея!
е какво толкова е станало
А! Ти с твоите чистачки си по-добре.caliostro написа: гоооооооооооляма работа станало са че човек си купил гуми и джанти
аз... дет се смятах за устата и наперена... глътнАх си езика и дума не обелих. шаш!Remmivs написа: бе ако си търсят оправдание кажи им, че задникът им е много по-близо от всеки техен ангел, па бил той слаб или силен
сега... идват ми на ум много вербални и невербални подходящи отговори, ама....
just perfect
нещата имат продължениеvyara написа:А! Ти с твоите чистачки си по-добре.caliostro написа: гоооооооооооляма работа станало са че човек си купил гуми и джанти
защото изтресе като обяснение
кола без джанти е като жена без цици
и ни тръшна с този лаф
caliostro написа:
нещата имат продължение
и ни тръшна с този лаф
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
caliostro написа:
гоооооооооооляма работа станало са че човек си купил гуми и джанти
тая версия с гумите и джантите... пласира си я ти като стой та гледай! чест и почитания!
даже се опитваш да ми внушиш и чувство за вина:blink:
just perfect
чие обяснение?caliostro написа:гоооооооооооляма работа станало са че човек си купил гуми и джантиbead_ написа:Semiramis написа:
ааааааааа...
това ли билооооо...
природни закони...
чии джанти?
и най-вече чие гадже?
вече и аз съм нищо неразбрала
това за слабия ангел е лайт версияbead_ написа:caliostro написа:
гоооооооооооляма работа станало са че човек си купил гуми и джанти
тая версия с гумите и джантите... пласира си я ти като стой та гледай! чест и почитания!
даже се опитваш да ми внушиш и чувство за вина:blink:
гледах хит изпълнение достойно за уважение.
хващат го един че изневерява.
и той съвсем спокойно обяснява че е увещавал гаджето за да си направят тройка защото имали били проблеми в секса а я обичал и не искал да я изгуби
и само тествал човека за тройката
Semiramis написа:
чие обяснение?
чии джанти?
и най-вече чие гадже?
споко. омашахме си историите. щото всеки пише и никой не чете.
ако имаш нерви ще ти обясня на парче.
just perfect
bead_ написа:Semiramis написа:
чие обяснение?
чии джанти?
и най-вече чие гадже?
не ве... наистина не разбрах
сега тоя налял ли е 5 бона в на гаджето красиви, големи ..... в джантите исках да каж или не е..
щото ако за нея може начи и за колата може..
кво са смешно имаWishes написа:caliostro написа:
нещата имат продължение
и ни тръшна с този лаф:rotfl24::rotfl24:
колите възбуждат яко
до такава степен че хората искат да правят секс с тях и да женят дори
Добре че не го е хванала с двеcaliostro написа: това за слабия ангел е лайт версия
гледах хит изпълнение достойно за уважение.
хващат го един че изневерява.
и той съвсем спокойно обяснява че е увещавал гаджето за да си направят тройка защото имали били проблеми в секса а я обичал и не искал да я изгуби
и само тествал човека за тройката![]()
If you wish to go fast - go alone, if you wish to go far - go together.
да не мислиш че ще и каже цената която е платилSemiramis написа:bead_ написа:Semiramis написа:
чие обяснение?
чии джанти?
и най-вече чие гадже?
сега тоя налял ли е 5 бона в на гаджето красиви, големи ..... в джантите исках да каж или не е..
забрави!
Semiramis написа:
интуицията ми подсказва, че нищо не е налял в гаджето.
казал си е, достатъчно, че изпитвам естетическа еякулация само при вида на джипа с новите джанти. няма да съм ненаситен, нахален и алчен! та мацката си е останала нетунингована поради неговата изключителна скромност и алтруизъм
just perfect
Бе все нещо е налял, вервай ми. В гаджето де. С което още повече изпъква човеколюбието му и раздаването към хората. И в частност към жените.bead_ написа:интуицията ми подсказва, че нищо не е налял в гаджето.
казал си е, достатъчно, че изпитвам естетическа еякулация само при вида на джипа с новите джанти. няма да съм ненаситен, нахален и алчен! та мацката си е останала нетунингована поради неговата изключителна скромност и алтруизъм
е кво лошо има в тва аbead_ написа:Semiramis написа:
интуицията ми подсказва, че нищо не е налял в гаджето.
тцъ.Remmivs написа:
Бе все нещо е налял, вервай ми. В гаджето де. С което още повече изпъква човеколюбието му и раздаването към хората. И в частност към жените.
може и да си капацитет по отношение вергилий, но тука бъркаш. нищо не е налял. не и преди да се е нарадвал на джантите и гумите. но ти не можеш да го разбереш това усещане.
ако продължаваш да не ми се доверяваш - виж си джантите и гумите! а? нали!
just perfect
ми няма лошо
хахахааааааааааа
са вече говорим за интелектуални натури, с вкус
аз тва за петте бона го казах за друго
имаме един познат ..на сбирки на компанията, щото е отдалече, идва рядко
всеки път с различна /еднакъв модел обаче/
и всеки път като дойде - едно и също "Ей, виждаш ли! Ей тука съм налял 5 бона" /побутва към другите, съответно .. И в още 2-3 съм налял... и си се кефи...
на тая и сто да и каже, че е дал за джанти ще си мълчи
кажи са за оня с тройката
той кво налял после?
хахахааааааааааа
са вече говорим за интелектуални натури, с вкус
аз тва за петте бона го казах за друго
имаме един познат ..на сбирки на компанията, щото е отдалече, идва рядко
всеки път с различна /еднакъв модел обаче/
и всеки път като дойде - едно и също "Ей, виждаш ли! Ей тука съм налял 5 бона" /побутва към другите, съответно .. И в още 2-3 съм налял... и си се кефи...
на тая и сто да и каже, че е дал за джанти ще си мълчи
кажи са за оня с тройката
той кво налял после?
bead_ написа:ако продължаваш да не ми се доверяваш - виж си джантите и гумите! а? нали!Remmivs написа:
Бе все нещо е налял, вервай ми. В гаджето де. С което още повече изпъква човеколюбието му и раздаването към хората. И в частност към жените.
caliostro написа:
е кво лошо има в тва а
АБСОЛЮТНО НИЩО!
даже с тая твоя история така ме развесели, че си забравих първоначалния потрес и смут! за което - благодаря от сърце!
just perfect
Бе за кви точно гуми става въпрос начи? Щото може и да си права, че нищо не налива.bead_ написа:тцъ.
може и да си капацитет по отношение вергилий, но тука бъркаш. нищо не е налял. не и преди да се е нарадвал на джантите и гумите. но ти не можеш да го разбереш това усещане.
ако продължаваш да не ми се доверяваш - виж си джантите и гумите! а? нали!
PS
За мен това не важи. За колите де. Аз имам други еротични забежки с разни джаджи. Ама може би е щото не мога да си купя мазератито дето си мечтая да имам. Знам ли. Като/ако порасна ще споделя.
- Глас в пустиня
Подобрения по кола -> тунинг.bead_ написа:... та мацката си е останала нетунингована...
Подобрения по жена -> пайнеритг.
не само МОЖЕ И ДА СЪМ ПРАВА, аз направо съм си права!Remmivs написа: Щото може и да си права, че нищо не налива.
just perfect
Добре! Права си! Отивам за хамака! Така де, за гуми и джанти!bead_ написа:не само МОЖЕ И ДА СЪМ ПРАВА, аз направо съм си права!
Баси, какво удоволствие съм пропускал досега.
Гумите с какъв вкус и шарка да са?
именноБоЕВ написа:
Подобрения по кола -> тунинг.
Подобрения по жена -> пайнеритг.
just perfect
нещо като моя адреналин като тръгна по магазинитеcaliostro написа:адреналин!latrevw написа:е, това с колите и мъжете, ако някой някога може да ми го обясни...
при едни има повече при други няма толкова
и тва е
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.