И без това ще я завъртим 16 пъти...
Само да споделя, че съм щастлив, че Ви има. Особено днес.
И на мен ли ми се радваш? :)Звеневия написа:Кво да си говорим...![]()
Особенно пък на теб, когато сподели, че в реала съм съвсем нормален!Strunz написа:И на мен ли ми се радваш? :)Звеневия написа:Кво да си говорим...![]()
Що бе, какво е по-различното днес?Звеневия написа:Кво да си говорим...![]()
Аре и тая!vyara написа:И аз реално очаквах да си хахо и половина, а то - сладур:winkw:
Което не изключва да е хахо, нали:lol::lol::rotfl24:vyara написа: И аз реално очаквах да си хахо и половина, а то - сладур:winkw:
(Чаве, нидей ревнува)

Ся те изкл Ю ч И х от завещанието!frisky lioness написа:Което не изключва да е хахо, нали:lol::lol::rotfl24:
Взаимно еЗвеневия написа:Кво да си говорим...![]()

Един среден е на градина за сефте днес! (40 деня и нощи трашшшшш)frisky lioness написа:Взаимно еЗвеневия написа:Кво да си говорим...![]()
Само да споделя, че съм щастлив, че Ви има. Особено днес., но ми е любопитно да узная, кое точно породи този изблик на любов и нежност малко преди края на работния понеделнишки ден:-)
За това бях забравИла, честно:rotfl24::rotfl24::rotfl24: Другия път ще си нося една пластмасова бутилка-празна от 1.5л. в дамската чанта:-) щот ни изсъхна флоратаЗвеневия написа:Ся те изкл Ю ч И х от завещанието!frisky lioness написа:Което не изключва да е хахо, нали:lol::lol::rotfl24:![]()
Хахо...
Що данси пикая, дет ми е кЭФ?

Ааааа. "Сутрин жена **** (кво там беше?:shy:), цял ден къща засмяна." (де го Рем да каже как точно се редяха думите у този бисер:winkw:)Звеневия написа:Един среден е на градина за сефте днес! (40 деня и нощи трашшшшш)frisky lioness написа:Взаимно еЗвеневия написа:Кво да си говорим...![]()
Само да споделя, че съм щастлив, че Ви има. Особено днес., но ми е любопитно да узная, кое точно породи този изблик на любов и нежност малко преди края на работния понеделнишки ден:-)
Понеже е много тихо и спокойно ДОМА, (на работното място, дэмэк)
Другарката ми "изчегъртА джигера" от сутринта и ся съм безрАботен и отлагам едно тичане по жегите.

Другият път ще поправя ЗЛОстореното чрез н а т о р я в а н еfrisky lioness написа:Другия път ще си нося една пластмасова бутилка-празна от 1.5л. в дамската чанта:-) щот ни изсъхна флората
Звеневия написа:Другият път ще поправя ЗЛОстореното чрез н а т о р я в а н еfrisky lioness написа:Другия път ще си нося една пластмасова бутилка-празна от 1.5л. в дамската чанта:-) щот ни изсъхна флората

Как ти се събра **** в устата? :)frisky lioness написа:
Ааааа. "Сутрин жена **** (
Що?:blink::shocked::shy: Неправилен е броят на звездичките ли?Strunz написа:Как ти се събра **** в устата? :)frisky lioness написа:

Тя да не е инвалид, бе другарЮ Щрунц, пише по клавиатурата с пръсти, все още!Strunz написа:Как ти се събра **** в устата? :)frisky lioness написа:
Една звездичка остана да виси отвън. Малка ти е устата :)frisky lioness написа:
Що?:blink::shocked::shy: Неправилен е броят на звездичките ли?
Звеневия написа: "изчегъртА джигера"
frisky lioness написа:"Сутрин жена **** (кво там беше?:shy:),
Да ви е честито!Звеневия написа: Един среден е на градина за сефте днес! (40 деня и нощи трашшшшш)
Щом казваш:-)Звеневия написа:Звеневия написа: "изчегъртА джигера"
НЕ Е СЪЩОТО, като
frisky lioness написа:"Сутрин жена **** (кво там беше?:shy:),