10х ениуей де
И черпенето си остава
2 сексапилни мадами за празничната вечер /от тези които са на повикване/.Може да платиш и с кредитната си карта направо през нета и ще спестиш доставките.Гаспод написа:Трябва ми идея за подарък. За 40 г. мъж, ерген, компютърджия, немец...
Нещо, което да може да се изпрати по ДХЛ или други подобни.
Секви идеи са уелкъм, както казват братята руснаци
Ще почерпя после
Имам две брат'чедки "ергенки", много готини. Мисля, че са подходящи. Особено еднатаГаспод написа:Трябва ми идея за подарък. За 40 г. мъж, ерген, компютърджия, немец...
Ще почерпя после

Аз съм сириознъSet написа:Ииии тука много препили има!
Алкохолички !![]()

Set написа:Е па ти ни-що не казА!Гаспод написа:Тц... това с 1, 2 и т.н. мадами не е вариант.
Други идеи?
ПП. Фриски, ти земи направо им пусни данните на брат`чедките в клубчето... па да видим кво ще излезне...![]()
Кво тогаз?
От кво се интересува?
Самолети, ракети, валс?
Дай опорни точки
Лесен си бе! Ще те оправя! *Гаспод написа:Чете много... предимно криминалета и разни документални исторически... фантастиката му се изчерпва с Азимов... фентъзи хич... Пратчет пък изобще...Set написа:Е па ти ни-що не казА!Гаспод написа:Тц... това с 1, 2 и т.н. мадами не е вариант.
Други идеи?
ПП. Фриски, ти земи направо им пусни данните на брат`чедките в клубчето... па да видим кво ще излезне...![]()
Кво тогаз?
От кво се интересува?
Самолети, ракети, валс?
Дай опорни точки
Самолети харесва... чете доста за самолети... гледа предавания за катастрофи... нещо деструктивно явно има...
Разни джаджи харесва... часовници, примерно...
баси, то ако беше лесно нямаше да питам :)
А, ма то и пари ли ще трябва да давам? БасиSet написа:Лесен си бе! Ще те оправя! *Гаспод написа:Set написа:Е па ти ни-що не казА!Гаспод написа:Тц... това с 1, 2 и т.н. мадами не е вариант.
Други идеи?
Кво тогаз?
От кво се интересува?
Самолети, ракети, валс?
Дай опорни точки
До колко пари?
* -
питай го кога му е отпуската, вземи му и му прати отсега самолетни билети до България (виж, може да има промоция някаква), да си кара почивката тукГаспод написа:Чете много... предимно криминалета и разни документални исторически... фантастиката му се изчерпва с Азимов... фентъзи хич... Пратчет пък изобще...Set написа:Е па ти ни-що не казА!Гаспод написа:Тц... това с 1, 2 и т.н. мадами не е вариант.
Други идеи?
Кво тогаз?
От кво се интересува?
Самолети, ракети, валс?
Дай опорни точки
Самолети харесва... чете доста за самолети... гледа предавания за катастрофи... нещо деструктивно явно има...
Разни джаджи харесва... часовници, примерно...

snowprincess написа: питай го кога му е отпуската, вземи му и му прати отсега самолетни билети до България (виж, може да има промоция някаква), да си кара почивката тук
Ни съ приема. Ни можи тъка, на всеослушание т.е всеогледание.....Пък и тук йергени немаГаспод написа:Тц... това с 1, 2 и т.н. мадами не е вариант.
Други идеи?

Щом е чужденец, подари му нещо българско, което не може да си купи от Германия и което ще му напомня за тук. Обаче какво да е точно...Гаспод написа:Трябва ми идея за подарък. За 40 г. мъж, ерген, компютърджия, немец...
Ще почерпя после
Хм, нечупливи очилаГаспод написа:Трябва ми идея за подарък. За 40 г. мъж, ерген, компютърджия, немец...
Ще почерпя после
Ти недей така, че не знаеш каква драма беше с новите, дето си ги поръча тука... Уджас... Темата е много деликатнаwishes написа:Хм, нечупливи очилаГаспод написа:Трябва ми идея за подарък. За 40 г. мъж, ерген, компютърджия, немец...
Ще почерпя после
Отървал съм се викаш тукГаспод написа:Ти недей така, че не знаеш каква драма беше с новите, дето си ги поръча тука... Уджас... Темата е много деликатнаwishes написа:Хм, нечупливи очилаГаспод написа:Трябва ми идея за подарък. За 40 г. мъж, ерген, компютърджия, немец...
Ще почерпя после
Дай да го опиша... че ме присети... Пък и като предупреждение - да не се лъжат и другиwishes написа:Отървал съм се викаш тукГаспод написа:Ти недей така, че не знаеш каква драма беше с новите, дето си ги поръча тука... Уджас... Темата е много деликатнаwishes написа:Хм, нечупливи очилаГаспод написа:Трябва ми идея за подарък. За 40 г. мъж, ерген, компютърджия, немец...
Ще почерпя после
Божеее, колко мъка има по тоя свят, божеееГаспод написа: Дай да го опиша... че ме присети... Пък и като предупреждение - да не се лъжат и други
Ми отпада, явно...wishes написа:Е, ти направо ме разби... Аз си мислех че само тук оптиките са такива, а то май навсякъде едно и също.
Дано не ми се налага да ходя скоро в оптика, ужас![]()
И сега, казваш, човека има 2 чифта очила... значи отпада предложението ми за подаръка
Абе, Гасподе, тоя пич като е ерген обича ли да готви??? Щото гледах едно ногу лъскаво и убаво издание на книга с българска куфня... Ей, тъй, хрумна ми :think:Гаспод написа: Ми отпада, явно...
Да не говорим, че който само спомене "очила" пред него, рискува да бъде.... хмм... изненадан от реакцията, да речем![]()
твоят приятел говори ли българскиГаспод написа:Ми отпада, явно...wishes написа:Е, ти направо ме разби... Аз си мислех че само тук оптиките са такива, а то май навсякъде едно и също.
Дано не ми се налага да ходя скоро в оптика, ужас![]()
И сега, казваш, човека има 2 чифта очила... значи отпада предложението ми за подаръка
Да не говорим, че който само спомене "очила" пред него, рискува да бъде.... хмм... изненадан от реакцията, да речем![]()