http://media.skoopy.com/misc/anti_smoking/
Отказвайте пушенето, значи!
Отказвайте пушенето, значи!
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Re: Отказвайте пушенето, значи!
Хехе, аз затуй не пуша по балкони
- frisky lioness
- Обратна връзка:
всеки луд с номера си... няма да намериш такаваfrisky lioness написа:Аз пък си търся някаква основателна причина за да пропушаlatrevw написа:![]()
![]()
![]()
готино! ако можеше и да ми въздейства...
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Хитро, ама пък с висока първоначална инвестиция4avdar4e написа:Купи си сребърни прибори. Най-хубаво се почистват с пепел от цигариfrisky lioness написа:Аз пък си търся някаква основателна причина за да пропушаlatrevw написа:![]()
![]()
![]()

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
оцет и сода по-хубава работа ще й свършат :)4avdar4e написа:Купи си сребърни прибори. Най-хубаво се почистват с пепел от цигариfrisky lioness написа:Аз пък си търся някаква основателна причина за да пропушаlatrevw написа:![]()
![]()
![]()
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Нали казват, че било по-полезно да се яде със сребърни прибори, сигурно пак заради същото.4avdar4e написа:Не, сериозно, пепелта е най-финия абразив. Все пак маман е реставратор, вервай миlatrevw написа: оцет и сода по-хубава работа ще й свършат :)Сичко друго сваля миниатюрни слоеве от среброто.
П.П. А най-добрите вази са сребърни, отделят йони, от които цветята се запазват по-дълго
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Имам стара икона, доста стара....Ама е от дърво4avdar4e написа:Верно, я, на метал, работи в НИМ.frisky lioness написа:Верно ли? А аз търся под дърво и камък4avdar4e написа:
Все пак маман е реставратор, вервай ми![]()

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Ахъм.
Светената вода е "светната", защото се държи в сребърни съдове. Или минава през сребърен чучур - при "изворите" на светена вода.Remmivs написа:Среброто е отрова. Има бактерицидно действие.vyara написа:Нали казват, че било по-полезно да се яде със сребърни прибори, сигурно пак заради същото.
Водата не се разваля, почистена е от бактерии, действа на организма положително.
Бившата, понеже беше с неоперируема базедова болест плюс редовни кризи на тиреотоксикоза*, и давах да пие само вода, лично осветена от мен. Слагах стара монета - царска сребърна столевка, - на дъното на гарафата.
Имаше чудесен, макар и само палиативен** ефект.