Сега как ще прекараме като плъхове?
И ся...
И ся...
СвинЬе вече бяхме цяла година...
Re: И ся...
Лесно е бе - ще влизаме в капаните.ЗвеневиО написа:СвинЬе вече бяхме цяла година...
- Piqndurnik
С тоя нов аватар няма да ти е трудно!esti написа:- ще влизаме в капаните.
Какво общо има аватара с капаните не разбрах.ЗвеневиО написа:С тоя нов аватар няма да ти е трудно!esti написа:- ще влизаме в капаните.
I hate You...esti написа:Какво общо има аватара с капаните не разбрах.
предполага огромен контингент желаещи да ти заложат капан.
За да го сменя на I Love You ли?:lol:ЗвеневиО написа:I hate You...esti написа:Какво общо има аватара с капаните не разбрах.
мНе!esti написа:За да го сменя на I Love You ли?:lol:ЗвеневиО написа:I hate You...esti написа:Какво общо има аватара с капаните не разбрах.
просто споделям...
Освен това PMS иЬе една доста лична дестинация... 
15-ти - вече е обществена.ЗвеневиО написа:Освен това PMS иЬе една доста лична дестинация...
esti написа:15-ти - вече е обществена.
Точно 15-тия или след него всичките накуп?
Преди - след 15-ти се предполага, че ще се кротна, освен ако не съм получила някакви душевно-емоционални трайни деформации и да си остана за цял живот отровна и зла:lol:ЗвеневиО написа:esti написа:15-ти - вече е обществена.
Точно 15-тия или след него всичките накуп?
Маллллллллли, ся си една блага, кротка, хрисима...esti написа:...трайни деформации и да си остана за цял живот отровна и зла:lol:
АмА, баница не видох тая коледа от тебе, да дода утре да ти лекувам PMS - тУ с апетит....
Това е ирония с елемент на оплакване (тва протяжно лллллл си е направо рев) от скромната ми особа.ЗвеневиО написа:
Маллллллллли, ся си една блага, кротка, хрисима...
Няма да има баница - виж горното.АмА, баница не видох тая коледа от тебе, да дода утре да ти лекувам PMS - тУ с апетит....
....тАмЪн намерих един ефтин спец по смяна на пола - сЯ без баница - няма да ти споделя кординатите!esti написа:Няма да има баница - виж горното.
Живей си с PMS-ту!
- Dark Angel
- сър Айвънхоу
црррррррррррррррЗвеневиО написа:СвинЬе вече бяхме цяла година...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
Че то не остана кой знае колко...ЗвеневиО написа:
Живей си с PMS-ту!
пардон...!сър Айвънхоу написа:црррррррррррррррЗвеневиО написа:СвинЬе вече бяхме цяла година...
ти ,ако си църррр...
аз предпочитам "мяууууу"...
- сър Айвънхоу
Щом е така, ела ме изяж!doktorka написа:пардон...!сър Айвънхоу написа:црррррррррррррррЗвеневиО написа:СвинЬе вече бяхме цяла година...
ти ,ако си църррр...
аз предпочитам "мяууууу"...
Ситият на гладния не вярва...
Bella Ciao
Bella Ciao
-
Дядо Капинчо
- Dark Angel
ПЕТУХ: Будет востребован на сто процентов, образ жизни не изменит, но найдет время для путешествий и развлечений. Возможны трения с постоянным партнером из-за уменьшения порции внимания и обожания. Петух будет популярен, раздираем на части претендентами на его любовь и общество. Но он останется верен старым друзьям и привязанностям.ЗвеневиО написа:СвинЬе вече бяхме цяла година...
ОБЕЗЬЯНА: Все будет хорошо – и на службе, и в семье, и в личной жизни. Но рутина уносит драгоценный вкус новизны, заставляет искать новые грани своего существования, расширять диапазон интересов и общения. Но не каждая Обезьяна будет искать перемен - некоторые люди этого знака предпочтут иметь синицу в руках: кто-то из банальной лени, а кто-то из-за особенностей воспитания.ЗвеневиО написа:СвинЬе вече бяхме цяла година...
Въпреки надписа да "виждаш" такава картинка....Dark Lady написа:
като погледна аватара ти и си представям рози с листенца, такива захарни и крехки
и ранно лято..... още не е дошла голямата жега, вечер има прохлада....
Евала Дарки!:-)
Направо ме размечта.
Искам лято - ей такова ранно и ухаещо на топлина и......уф.
-
Дядо Капинчо
- Nejimaki-dori
Ми нЕкои сме си плъшоци, пртедполагам ще си прекараме повече от добре.ЗвеневиО написа:СвинЬе вече бяхме цяла година...
"As soon as you concern yourself with the 'good' and 'bad' of your fellows, you create an opening in your heart for maliciousness to enter. Testing, competing with, and criticizing others weaken and defeat you." Morihei Ueshiba
Това му рекох и аз, ма виж той как си затраЯ...imaranta написа:Ми нЕкои сме си плъшоци, пртедполагам ще си прекараме повече от добре...
ровичкайки, хапвайки и пийвайкиЗвеневиО написа:СвинЬе вече бяхме цяла година...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.