Нещо арабско имате ли в ръкава?

не, но мога да си напиша няколко арабски цифри...Звеневия написа:
Имам повече интерес от нулите след тях.ELBI написа:не, но мога да си напиша няколко арабски цифри...Звеневия написа:
Елби каза "да СИ напиша..."Звеневия написа:Имам повече интерес от нулите след тях.ELBI написа:
не, но мога да си напиша няколко арабски цифри...![]()
IBAN да давам ли?
дай по едно хубаво ЧВ, а летните гуми да са подарък по случай 11 март...Quid написа:знам кво искат хоратаELBI написа:ти да не си банка ДСК?Quid написа:имам всичко
имам и ...cool:
дск?
дск и два пръста отгоре
Това е опечатка! Близо са една до друга...!Мнемозина написа: "да СИ напиша..."
Я да видим той какво ще каже...Звеневия написа:Това е опечатка! Близо са една до друга...!Мнемозина написа: "да СИ напиша..."
летни гуми тоя път имамELBI написа:дай по едно хубаво ЧВ, а летните гуми да са подарък по случай 11 март...Quid написа:знам кво искат хоратаELBI написа:ти да не си банка ДСК?Quid написа:имам всичко
имам и ...cool:
дск?
дск и два пръста отгоре
Щедър е на букви, обеща да е щедър на арабски цифри, мАни го него - дай рецепта!Мнемозина написа:...
Нямам, бе, ако имах, щях да съм я дала вече.Звеневия написа:Щедър е на букви, обеща да е щедър на арабски цифри, мАни го него - дай рецепта!Мнемозина написа:...
табуля, хумус ... кебапите и т.н.Звеневия написа:Щедър е на букви, обеща да е щедър на арабски цифри, мАни го него - дай рецепта!Мнемозина написа:...
И ние знаем чужди думички!ELBI написа:табуля, хумус ... кебапите и т.н.
може да дръпнеш и няколко диска ливанска музикаЗвеневия написа:Аре, че ми текАт лигите! А още не съм купувАл продукти...Quid написа:ливанска кухня върши ли работа?
Нищо, де, над главата ми има книга с такива рецепти, пък да не говорим на руски що нещо има...Мнемозина написа: Но и не съм вкъщи да погледна из книжата...
златните пантофки , кючеците маанета мурафети ....Звеневия написа:Отиваме направо на пиърсинг на пъпа на гужата с един смарагд, за по-така...Quid написа:за по така нали
Ииии, не си права сега.4avdar4e написа:Нищо, де, над главата ми има книга с такива рецепти, пък да не говорим на руски що нещо има...Мнемозина написа: Но и не съм вкъщи да погледна из книжата...
Ама като не ме пита никой, аз си мълча:rotfl24:
ми кво точно желаете, звеневи?Звеневия написа:И ние знаем чужди думички!ELBI написа:табуля, хумус ... кебапите и т.н.![]()
Лошото е, че като я отворя тая книга, погледът ми попада на: малеби, реване, баклава... и в тоя духМнемозина написа: Ииии, не си права сега.
Въпросът е отправен към всички, значи и към теб.
И аз бих предпочела да питам в клуба, ако търся изпробвана рецепта.
кво му е лошото? Сладостта на живота...4avdar4e написа:Лошото е, че като я отворя тая книга, погледът ми попада на: малеби, реване, баклава... и в тоя духМнемозина написа: Ииии, не си права сега.
Въпросът е отправен към всички, значи и към теб.
И аз бих предпочела да питам в клуба, ако търся изпробвана рецепта.
Лошото е, че аз сладко не обичам, за разлика от някои мои близки родниниELBI написа: кво му е лошото? Сладостта на живота...
леле, пакистанците и тем подобни какви сладки правят - направо горчиво сладко. Някой ял ли е тези сладки, дето ... захарта ти се вижда кисела. Как го правят този номер не знам, но е баш тъй!!!
http://www.gotvetesmen.com/recipes/cate ... bian_cook/Звеневия написа:Ми дай линк...