Чудя се

Все същите
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Чудя се

Мнение от Gaspode »

къде съм попаднал :shocked:

Човек за малко да ви изостави и веднага правите мазало... почти като големия ми дзвер вчера - оставихме го сам до обяд... а той в момента изучава стихиите, наблягайки на огъня и водата... разминахме се без пожари и наводнения де :grin:

Брутро на клуПчето :coffee:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Глас в пустиня

Re: Чудя се

Мнение от Глас в пустиня »

Gaspode написа:къде съм попаднал :shocked:

Човек за малко да ви изостави и веднага правите мазало... почти като големия ми дзвер вчера - оставихме го сам до обяд... а той в момента изучава стихиите, наблягайки на огъня и водата... разминахме се без пожари и наводнения де :grin:

www.vbox7.com/play:0ea3d385

Вчера в детската градина ток удари двама-трима
Две дечица веселушки светят като крушки.

От балкона нашта Петя полетя като комета
щом не вярваш - погледни я стана на пихтия.

Вчера рано от зарана аз ковач реших да стана
мама, татко на балкона ковнах с два пирона.

Гошето пък за беда с виличка се заигра
и за смайване на всички -ей го без очички.

Дядо Мраз дари резачка на Иванчо за играчка
ха сега деца кажете -де са му ръцете?

В детски лагер край реката слънце грее над гората
вчера се удави Данчо днеска - Крум и Панчо.

А учителката млада им подготви изненада
в супата им топла, вкусна габърчета пусна.

Малко бебе в количка майка му го гъделичка
бръкна му със пръст в окото пукна то горкото.

С ятаган добре наточен аз съм бърз и много точен.
Вчера вуйчо ми намина и не си замина.

Ой, детенце, мило, сладко я послушай твоя татко:
няма радост по-голяма да заколим мама.

Вчера в детската градина чума тръшнала стотина
детски рязани главички се търкалят без очички.

Със червените ботушки дядо Мраз раздава пушки
а Снежанка под елхата бръсне си краката.

Бай Иван с косата пак коси коси тревата
покрай него две момчета станаха джуджета.

Със кюфтетата във стола аз изтрових много хора
вчера ректора намина и не си замина.

Малка планинарска група
се превърна в двайсет трупа
а хижаря с теслата кълца им месата.

Баба Яга със метлата обикаля им телата.
А хижарят с пикел нов точи зъби за любов.

Кръчмички в снега се гушат, а коминчетата пушат
шесто чувство в мен напира пие ми се бира.

Над смълчаните полета пеят траурни звънчета
черна катафалка мина дядо Мраз почина.

:lol:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

и аз това се чудя :shocked:
не знам дали да се похваля, че в събота голямата ми принцеса взе златен медал или да изчезна :roll:
http://www.moreto.net/novini.php?n=21892&c=07
Изображение
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

Добър ден и на теб
КАжи им, кАжи:winkw::blum:

:kiss:
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
Глас в пустиня

snowprincess написа:

и аз това се чудя :shocked:
не знам дали да се похваля, че в събота голямата ми принцеса взе златен медал или да изчезна :roll:
Супер!
Честито на голямата и малка принцеси!:-)

пп Хи-хи, къде ли ще и търсите гадже.:lol:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

БоЕВ написа:
БоЕВ, за първи път усетих какво е да искаш твоят човек да победи на всяка цена
може би аз бях единствения родител, дето му ставаше лошо да гледа как дечурлигата се разплакват, как ги боли, имаше две-три, дето припаднаха..., а родителите викат като за световно, голямо зрелище за тях

като дойде нашия ред... в началото безмълвно снимах с камерата, но като дадоха продължение от една минута, захвърлих апарата и почнах да викам и аз, ужас, даже не знам какво точно виках
хубу, че за следващия бой мъж ми ме смени (нямах повече сили), аз отидох на тържеството на дребната за края на градината
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

право на принцесата
да ти е жива и здрава

пък ние размазахме словенци, германци и австрийци и грабнахме купата на корпоративната олимпиада
нещо като мини версия на форт бояр било (щото аз не го гледам и това)
три от три победи и естествено първо място

дори успяхме да не счупим стъклото в багажника на самальота на връщане

:grin:
Аватар
Глас в пустиня

snowprincess написа:
БоЕВ написа:
БоЕВ, за първи път усетих какво е да искаш твоят човек да победи на всяка цена...
Може да е първично, но е хубаво и тая емоция да се изживее.:cool:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Браво на принцесата! Браво, Рем. Ха така! :cool:
Изображение
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

snowprincess написа:
БоЕВ написа:
може би аз бях единствения родител, дето му ставаше лошо да гледа как дечурлигата се разплакват, как ги боли, имаше две-три, дето припаднаха..., а родителите викат като за световно, голямо зрелище за тях

като дойде нашия ред... в началото безмълвно снимах с камерата, но като дадоха продължение от една минута, захвърлих апарата и почнах да викам и аз, ужас, даже не знам какво точно виках
хубу, че за следващия бой мъж ми ме смени (нямах повече сили), аз отидох на тържеството на дребната за края на градината
Честито на принцесата
Ама Боев е прав... не моа ги мисла кандидат-зетьовете... а че ще ги има с лопата да ги ринеш е ясно :grin:

Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

snowprincess написа: не знам дали да се похваля, че в събота голямата ми принцеса взе златен медал или да изчезна :roll:
Браво на принцесата! Сега къде ще й търсим принц да я спасява от змея? Или по-добре да търсим спящия красавец?:lol:
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

snowprincess написа: не знам дали да се похваля, че в събота голямата ми принцеса взе златен медал или да изчезна :roll:
Айде и тука: поздравления и все повече успехи!!!
А за мамите са измислени .. боите за коса :winkw:
esti

Мнение от esti »

Поздравления за всички постигнали успех! :kiss:

Аз вече се похвалих, че синчето се класира за републиканско, затова няма да се повтарям.
Всъщност....повторих се. :lol:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Честито на принцесата, Рем и ести !!! Живи и здрави!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

snowprincess написа:
БоЕВ написа:

И победихте ли?
Карате ли беше, бе принцесо? Или таекйуондо? Или бъркам, какво беше?
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

esti написа:Поздравления за всички постигнали успех! :kiss:

Аз вече се похвалих, че синчето се класира за републиканско, затова няма да се повтарям.
Всъщност....повторих се. :lol:
Честито! Айде таз година републиканско, догодина монархическо!:lol:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Green Light написа: И победихте ли?
Чукча писател... :rotfl24::rotfl24:
Ма пък добре пишеш де. Въпреки, че както вече казах не ми се понрави писанието ти... твърде черно ми се видя...

А да, и едно уточнение - не знам към кого беше там в темата с разказчето, а не ми се връща да чета - не "Гаспод казваше", а "на Гаспод му казваха", че самият факт, че се притесняваме дали сме добри родители ни прави донякъде поне такива... Аз все още си се притеснявам. И нямам отговор. Вчера, примерно, голямото природно бедствие беше сам в къщи до към обяд. Прибрах се по-раничко, измъкнах го от къщи, ходихме да плуваме заедно, после хапване и т.н. И накрай знайш кво ми вика - Утр, вика, нали няма да се прибирате рано... Искам да съм сам в къщи... :shocked:
Неблагодарник :grin:

Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Gaspode написа:Вчера, примерно, голямото природно бедствие беше сам в къщи до към обяд. Прибрах се по-раничко, измъкнах го от къщи, ходихме да плуваме заедно, после хапване и т.н. И накрай знайш кво ми вика - Утр, вика, нали няма да се прибирате рано... Искам да съм сам в къщи... :shocked:
Ох, бееее, що си приличат толкова.. :rotfl24:
Средното Дзвер от вчера на частна занималня, да им ... и цените, ама карай.. И бързам аз да го взема, щото нали първи ден, как ли се чувства и т.н.
Викат го от едната стая и чувам възмутен вик: Еееее, ся ли точно.. Мамо, не можеш ли да ме изчакаш, че тук да си доиграя нивото на Херкулес.

Не неблагодарник, ами Неблагодарник :grin:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Gaspode написа:
Green Light написа: И победихте ли?
Чукча писател... :rotfl24::rotfl24:
Ма пък добре пишеш де. Въпреки, че както вече казах не ми се понрави писанието ти... твърде черно ми се видя...

А да, и едно уточнение - не знам към кого беше там в темата с разказчето, а не ми се връща да чета - не "Гаспод казваше", а "на Гаспод му казваха", че самият факт, че се притесняваме дали сме добри родители ни прави донякъде поне такива... Аз все още си се притеснявам. И нямам отговор. Вчера, примерно, голямото природно бедствие беше сам в къщи до към обяд. Прибрах се по-раничко, измъкнах го от къщи, ходихме да плуваме заедно, после хапване и т.н. И накрай знайш кво ми вика - Утр, вика, нали няма да се прибирате рано... Искам да съм сам в къщи... :shocked:
хахахахаха!
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Green Light написа:
хахахахаха!
Ти ся смейш ли ми са? [емотикон, зачервен такъв и запрятащ ръкави]

Аре бе, не свърши ли антибиотиците? :beer:

Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Еййй
Сноу, прекрасно:-) :good: :clap:

Честито!!!!
Желая и много нови успехи и на световните татамита (нали така се казваше:shy::winkw:)
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Green Light написа: Карате ли беше, бе принцесо? Или таекйуондо? Или бъркам, какво беше?
победихме
карате-киокушин
виж сам един клип какво представлява
http://www.youtube.com/watch?v=Rr6uUKKw6xU
:bad:
Изображение
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

snowprincess написа:
Green Light написа: Карате ли беше, бе принцесо? Или таекйуондо? Или бъркам, какво беше?
победихме
карате-киокушин
Малеее, голямо млатене пада. Не е за мен тази игра. То и моята пада от коня, ама поне не я ритат нарочно.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

snowprincess написа: победихме
карате-киокушин
Мани ти тая работа - дай да видим принцесата в действие... нали си снимала ушшшш :grin:

Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Gaspode написа:
Мани ти тая работа - дай да видим принцесата в действие... нали си снимала ушшшш :grin:
нямам представа как се качват клипове в нета, а и това, което направих не е кой знай какво качество
като купя диска, щото снимаха професионално, ще даваш идея как се реже кадър от филм и как да го пусна тук
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

режеш с ножовка (много внимателно, че се чупят) един сектор от диска и го слагаш в устройството после отиваш на ютюбето и натискаш ад (или беше адд, но преди това си направи копие на диска и си купи нов пютър, щото верно става АДски готино) :grin:
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

snowprincess написа:не знам дали да се похваля, че в събота голямата ми принцеса взе златен медал или да изчезна :roll:

Честито на принцеската и на майка й!!! :flowers:
Много правилно сте я насочили! Ако имах странничка, непременно ще я запиша на карате!
Пък зетьовете - ТЕ да му мислят :lol:.
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

аз ходих да си купувам кола в неделя я харесах днеска за четери часа я купих тъй че скоро може да се преместя или в затвора той е до нас или при свети петър:rotfl24: от там ще пускам кофти теми:grin:
а забравих да питам стария собственик, стандартните аларми от колко разстояние действат от дистанционното:shy:
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Кент написа: аз ходих да си купувам кола в неделя я харесах днеска за четери часа я купих тъй че скоро може да се преместя или в затвора той е до нас или при свети петър:rotfl24: от там ще пускам кофти теми:grin:
а забравих да питам стария собственик, стандартните аларми от колко разстояние действат от дистанционното:shy:
Ха честито! Не разбрах защо може да се преместиш, ама гледай да не се. :grin:
Изображение
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

vyara написа:
Кент написа: аз ходих да си купувам кола в неделя я харесах днеска за четери часа я купих тъй че скоро може да се преместя или в затвора той е до нас или при свети петър:rotfl24: от там ще пускам кофти теми:grin:
Ха честито! Не разбрах защо може да се преместиш, ама гледай да не се. :grin:
ми щото не мога да карам бе:rotfl24: зех книжка преди 4 години и тъкмо се понаучих и се начупих тогава и сега пак отначало:mad:
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Кент написа: ми щото не мога да карам бе:rotfl24: зех книжка преди 4 години и тъкмо се понаучих и се начупих тогава и сега пак отначало:mad:
И аз бях така като си купихме колата, даже повече години бяха минали. Важното е да не се плашиш и повече да караш. Колкото повече те е страх, толкова повече карай и ще се отпуснеш. И внимателно, де. На мен брат ми така ми казваше - като видиш зор, просто спираш. Няма движение, няма нарушение. :grin: Ако караш нервно е по-лошо. Абе, шсе оправиш ти, не се съмнявам. :cool:
Изображение
Дядо Капинчо

Мнение от Дядо Капинчо »

vyara написа: На мен брат ми така ми казваше - като видиш зор, просто спираш. Няма движение, няма нарушение. :grin:
Например насред "Цариградско" в лявата лента при дъжд.:grin:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Честито, Кенте :grin:
Със здраве да си я караш... и безаварийно :grin:

Кво си зе? Нива някоя? Или друг високопроходим?

Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

Честито, честито, честито!!!
Само не се мести никъде :winkw:
Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Gaspode написа:
Честито, Кенте :grin:
Със здраве да си я караш... и безаварийно :grin:

Кво си зе? Нива някоя? Или друг високопроходим?
а не съм дорасъл до високопроходим още, тогава като питах теоретично просто се изхвърлих явно:shy:
зех си читава малка астра без гнилочи която ако оцелее/м/ може да се лифтне малко и да върши идеална работа:grin:
червена е
кърваво:rotfl24:
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Кент написа: а не съм дорасъл до високопроходим още, тогава като питах теоретично просто се изхвърлих явно:shy:
зех си читава малка астра без гнилочи която ако оцелее/м/ може да се лифтне малко и да върши идеална работа:grin:
червена е
ОРЕЛ, начи? :grin:

Що се отказа от високопроходимите? Като те знам къф си пътешественик, яка да и е дУша на астрата :)
От друга страна, вий все пак и пешки ходите... :grin:

Аватар
Kent
Обратна връзка:

Мнение от Kent »

Gaspode написа:
Кент написа: а не съм дорасъл до високопроходим още, тогава като питах теоретично просто се изхвърлих явно:shy:
червена е
ОРЕЛ, начи? :grin:

Що се отказа от високопроходимите? Като те знам къф си пътешественик, яка да и е дУша на астрата :)
От друга страна, вий все пак и пешки ходите... :grin:
тва е стратегиското решение за сега:-)
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Честито, докторе!
Безаварийно каране ти пожелавам и в най-скоро време да си купиш каквото ти е ПО на сърце
Добре дошъл в отбора на опелджиите. Ку имаш некви дертища свиркай на мойто мъж. Голям майстор е станал по опелите. Той от френска кола.., та се люсна на опел
Нали знаеш как викат на опелите?!:winkw:

и онази другата приказка

"Орел, бате, Вестра, ама синьо да спъква, мани го туй сиганското червеното...." тва е циганин в автосалон, който ще си купува кола
(нищо лично):winkw::grin:
Последно промяна от frisky lioness на 03.06.08, 15:54, променено общо 1 път.
Изображение

Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

Газ до ламарината :badair: Нема се пуашиш копеуе :grin:
Само трябва да се полее здраво да не ръждясва :drink: :beer:
:sodrunk:
Наздраве :cool:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

червена е
Всички велики хора все опел астра са имали
Публикувай отговор