и лека нощ.

Живот и здраве:winkw:esti написа:В понеделник тръгваш така ли?

Благодаря:-)bead_ написа:фриски, пожелавам ти попътен вятър във всички смисли!

къде ша ходиш, бре моме юбава?frisky lioness написа:Живот и здраве:winkw:esti написа:В понеделник тръгваш така ли?
Значи ще ти звънна, като се върна.frisky lioness написа:Живот и здраве:winkw:esti написа:В понеделник тръгваш така ли?
При ести:-)Марвин написа:къде ша ходиш, бре моме юбава?frisky lioness написа:Живот и здраве:winkw:esti написа:В понеделник тръгваш така ли?

малийййй, тя затова ли бяга у софето?frisky lioness написа:При ести:-)
Шо ти станА мори майката?:shocked:frisky lioness написа:...чао, довиждане
и лека нощ.
Ш'се старемБаба Яга написа:Красиви залези, бурни фиести, много море и пясък и снимки да ни зарадваш:lol:

ОКesti написа:Значи ще ти звънна, като се върна.frisky lioness написа:Живот и здраве:winkw:esti написа:В понеделник тръгваш така ли?
До тогава - яко купон, слънце, и ледени питиета.

Писма ми на калинкатаКапинчо написа:Шо ти станА мори майката?:shocked:frisky lioness написа:...чао, довиждане
и лека нощ.

Ако успееш с настаняването - звънкай.frisky lioness написа:
ОК
аз пък можи да ти звънна преди да си заминала:winkw:
Таман ще съм и по-мила кат се върне:blum:Марвин написа:малийййй, тя затова ли бяга у софето?frisky lioness написа:При ести:-)

Като я изплакнеш с морска вода ще ти мине. Хайде всичко най и от мен!:lol:frisky lioness написа:
Писма ми на калинката
мяу-бау-и айде чао!frisky lioness написа:Писма ми на калинкатаКапинчо написа:Шо ти станА мори майката?:shocked:frisky lioness написа:...чао, довиждане
и лека нощ.
много слънце през деня, много звезди през ноща, супер да си починете, пясъкът да е отвратително ситен и мек, водата да е гадно топла.frisky lioness написа:Таман ще съм и по-мила кат се върне:blum:Марвин написа:малийййй, тя затова ли бяга у софето?frisky lioness написа:При ести:-)
Засега ще се отбиваме и през варната, но не е сигурно и не е ясно за какво време, така че...4avdar4e написа:Желая ти много спокойствие, почивка и да няма лош ден!!
П.П Още 15 дни:crying:

esti написа:Ако успееш с настаняването - звънкай.frisky lioness написа:
ОК
аз пък можи да ти звънна преди да си заминала:winkw:
А след като се върна - пак...

Thanks:-)Капинчо написа:Като я изплакнеш с морска вода ще ти мине. Хайде всичко най и от мен!:lol:frisky lioness написа:
Писма ми на калинката

а вие да са не избийте тук, додет мъ няма:winkw:Semiramis написа:леко и да си починете хубаво

Тази година ще съм без разлики:blum::winkw:Марвин написа:
П.П. и като се върнеш, да покажеш разликите!

баси! по-вероятно е да не /ни/ заваришfrisky lioness написа:а вие да са не избийте тук, додет мъ няма:winkw:Semiramis написа:леко и да си починете хубаво
frisky lioness написа:Тази година ще съм без разлики:blum::winkw:Марвин написа:
Благодаря и на теб:-)
Да ти се връща
Ще разкажа,Марвин написа:frisky lioness написа:Тази година ще съм без разлики:blum::winkw:Марвин написа:
Благодаря и на теб:-)
Да ти се връщамалийййй... пак да покажеш!

Аре! И да показваш после разликите, не като миналата година, ама-ха....frisky lioness написа:...чао, довиждане
и лека нощ.
![]()

Не това съм азАмаранта написа:Това ти ли си?
Аре, приятно!:-)