Две мои произведения, които още не са за пред хора, обаче понеже тази вечер завърших едното и нямам търпение да ги покажа на някого още преди да са в рамки.

Айде, може да показвате и вие какво сте измайсторили напоследък. Скоро не сте.

Какво е гардероб, тип японски? Да не е някой рисуван параван.Dark Angel написа:ми аз измайсторих гардероб тип японски
ма много голям и не се събира на снимка
Вяра, 2-рото се казва "Целувката" нали?
мъж ми я харесва, аз не
затова подарък за офиса му
Браво ма, Верке! Много красиво.vyara написа:...
По-скоро имам нерви, щото ги упражнявам.esti написа:Браво Верче!
Имаш здрави нерви...
Мерси!Житената Питка написа: Браво ма, Верке! Много красиво.
Евалла за спокойствието. Аз още на първия половин час ще съм "ни-це-го-не-по-лу-ца-ет-са!!!"
Доста си по-напред от другите мъже обаче.Кент написа:Яко, особено първото:-). Аз пък не мога да шия:shy: нищо друго освен кожа там и подкожие:twisted:
vyara написа:Две мои произведения, които още не са за пред хора, обаче понеже тази вечер завърших едното и нямам търпение да ги покажа на някого още преди да са в рамки.
Благодаря!Semiramis написа:vyara написа:Две мои произведения, които още не са за пред хора, обаче понеже тази вечер завърших едното и нямам търпение да ги покажа на някого още преди да са в рамки.:shocked:
Откъде това търпение, Верче!
Страхотни са! Възхищавам се на такова старание.
много ме изненада целувката, между другото. виждала съм само стандартни ... в смисъл, че аз нищо не разбирам от гоблени, но ме изненадаvyara написа:Благодаря!Semiramis написа:vyara написа:Две мои произведения, които още не са за пред хора, обаче понеже тази вечер завърших едното и нямам търпение да ги покажа на някого още преди да са в рамки.:shocked:
Откъде това търпение, Верче!
Страхотни са! Възхищавам се на такова старание.
На живо са по-хубави, но снощи цветовете на снимките не се получиха.
да, такъвАмаранта написа:
Какво е това японски гардероб - плъзгащи врати с оризова хартия, върху дървена рамка ли?
Силно съм заинтригувана.
Първият гоблен ми хареса. Майка ми шие гоблени и ми подари едни с две кончета (щото знае, че обичам конете) за новия кабинет. Утре ще го снимам и ще ти го покажа.vyara написа:

Да, първите ми два са от класическите. По-нататък ще ги видите и тях. Но най-големите тепърва предстоят.doktorka написа:много красиво.
особено първото.
но това не е гоблен.
това се шие с кръстчета и на по рехава основа.
затова ги свършваш бързо.
което не означава че не бих те поздравила за търпението,за добре свършената работа и да ти завидя за удоволствието да имаш времето да го направиш.
уточнението е само за протокола.
Дай да го видим.[unknown] написа:Първият гоблен ми хареса. Майка ми шие гоблени и ми подари едни с две кончета (щото знае, че обичам конете) за новия кабинет. Утре ще го снимам и ще ти го покажа.vyara написа:Е, не съм го шил аз, ама....
За мен си е жива мъкаvyara написа: Само за който не е правил пипкави работи не е ясно, че това си е вид терапия.
Взех го от Рема - "Скоро ще я реализират" и "Опасен чар" - куче касичка, зарче-касичка ... Шегичка.vyara написа:Не. Но се чудя защо питаш.Капинчо написа: А опитвала ли си да правиш куче-касичка?:winkw: