ЕВРИКА
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
ЕВРИКА
Седя си в офиса и си мисля. От две седмици не съм почивала, а тва бачкане се не свършва. Викам си, трябва да се разнообразя с нещо. С какво, с какво.....пробвах спорт, кино, джиджи –биджи, цъ. Четох смешни книги, философски, гледах някъв документален филм за най-опасните животни в Австралия, рових в интернет за екскурзии по екзотични места, и хоп! ЕВРИКА! Най-би ме разведрило едно съществено увеличение на заплатата. 
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
-
Дядо Капинчо
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Що пък "освен това"? Точно заради това! Чувството е по-друго.Капинчо написа:Ще трябва да те разочаровам. И това като джиджи-биджи-то има краткотраен ефект и се случва по-рядко отколкото би ни се искало.
Освен това важи правилото "Колкото повече, толкова повече".
- Stranniche
- Обратна връзка:
Re: ЕВРИКА
Пожелавам ти го увеличението.Пенчо Заека написа:Седя си в офиса и си мисля. От две седмици не съм почивала, а тва бачкане се не свършва. Викам си, трябва да се разнообразя с нещо. С какво, с какво.....пробвах спорт, кино, джиджи –биджи, цъ. Четох смешни книги, философски, гледах някъв документален филм за най-опасните животни в Австралия, рових в интернет за екскурзии по екзотични места, и хоп! ЕВРИКА! Най-би ме разведрило едно съществено увеличение на заплатата.
И тогава пак ще се чудиш как да се разведряваш!
- Green Light
да бе даGreen Light написа:Ами има една книга, която казва че ако си го помислиш и то хоп - иде. Бе ти ако знаеш, аз какви книги чета...
първо трябва да направиш 3 добринки от сърце и те тогава идва вълшебника с пръчица малка вълшебна
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
-
Дядо Капинчо
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Гааати мръсничкаджиите сте....човек само да гъкне, вие се у лево искате, пууу!Капинчо написа:Ку е малка ша я изтърпя, ма да не е някой сенегалец, че тогаз Очи ше хвърчат...Quid написа:
...те тогава идва вълшебника с пръчица малка вълшебна