Пътища към щастието

Все същите
Аватар
vyara

Пътища към щастието

Мнение от vyara »

Бях го чела това преди време. Съвсем наскоро ми се щеше да си го припомня и съвсем случайно днес попаднах на него.
Това четиво преди време ми беше показало, че не трябва да съдя хората, защото зад всяко едно осъдително поведение се крие всъщност някаква травма. Въпросът е да се осъзнае.
Дано бъде полезно някому.
Пътища към щастието

А! Сега намерих и онова, което всъщност бях чела. Тук
Същото е, ама по-прегледно някак. :lol:
Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

аууу, възмутена съм, хвърлих един поглед на втория линк и никак, ама никак не съм съгласна с тия 5 маски

не казвам, че няма верни неща, но като цяло ми звучи ужасно и ми иде да я оскубя тая
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

latrevw написа:аууу, възмутена съм, хвърлих един поглед на втория линк и никак, ама никак не съм съгласна с тия 5 маски

не казвам, че няма верни неща, но като цяло ми звучи ужасно и ми иде да я оскубя тая
Защо бе?
Изображение
Аватар
latrevw

Мнение от latrevw »

ами абсурно ми звучи и не съм съгласна

ще пиша малко повече довечера, че сега дълга ме зове
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

latrevw написа:ами абсурно ми звучи и не съм съгласна

ще пиша малко повече довечера, че сега дълга ме зове
Чак абсурдно... На мен ми звучи съвсем логично и очевидно.
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

vyara написа:
latrevw написа:аууу, възмутена съм, хвърлих един поглед на втория линк и никак, ама никак не съм съгласна с тия 5 маски

Защо бе?
Ми защото много категорично ги пише тия травми. "Така е, това е аксиома, не разсъждавайте, няма място за творческо приложение от твоя гледна точка"
И на мене не ми хареса
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Green Light написа: Ми защото много категорично ги пише тия травми. "Така е, това е аксиома, не разсъждавайте, няма място за творческо приложение от твоя гледна точка"
И на мене не ми хареса
На никой не му харесва да е травмиран. :lol:
Но тази систематизация не означава, че хората се делят на тези типове и други няма.
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

vyara написа:
Green Light написа: Ми защото много категорично ги пише тия травми. "Така е, това е аксиома, не разсъждавайте, няма място за творческо приложение от твоя гледна точка"
И на мене не ми хареса
На никой не му харесва да е травмиран. :lol:
Но тази систематизация не означава, че хората се делят на тези типове и други няма.
Да, де, ние си го знаеме, понеже нали сме си умни. Ама така е написано, нали ти викам, преувеличено и категорично, та затова отблъсква.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

и на мен не ми хареса, не че го четох само един брЪз шуз

само травми бе

това да не е нэква травматология животът алоуууу

животът е приказен сън
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Green Light написа: Да, де, ние си го знаеме, понеже нали сме си умни. Ама така е написано, нали ти викам, преувеличено и категорично, та затова отблъсква.
За мен беше важен смисъла...
Изображение
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Remmivs написа:и на мен не ми хареса, не че го четох само един брЪз шуз

само травми бе

това да не е нэква травматология животът алоуууу

животът е приказен сън
То тука само щастливи хора ще излязат. :lol:
Изображение
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

оещавам да го прочета пак. Обещавам да прочета и втория цитат на Елби, всичко ще прочета. Само ме пуснете вече, бе хора
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Re: Пътища към щастието

Мнение от bead_ »

vyara написа:Бях го чела това преди време. :lol:
верче, кака, не си губи времето да ги четеш тия глюпавини. животът е да се живее. като почне някой да разтяга локуми на тема живот, вместо да го усети... начи не го умее!

представи си, че вместо за тия травми да прелистваш 100 страници седнеш на хладнина, преметнала възнак нещо ефирно и прозрачно и некакъв произволно избран юначага ти забърква маргарита със страшшшно много лед, а?

пък нека има някъде по белия свят балъци да дращят томове по житейски въпроси, със зачервени от неоновите лампи очи, самотни и с криви носове в некакви забутани кабинети...
just perfect
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

bead_ написа: пък нека има някъде по белия свят балъци да дращят томове по житейски въпроси, със зачервени от неоновите лампи очи, самотни и с криви носове в некакви забутани кабинети...
Благодаря ти, ако знаеш как ме разсмя :grin::grin:
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

bead_ написа:
верче, кака, не си губи времето да ги четеш тия глюпавини. животът е да се живее. като почне някой да разтяга локуми на тема живот, вместо да го усети... начи не го умее!

представи си, че вместо за тия травми да прелистваш 100 страници седнеш на хладнина, преметнала възнак нещо ефирно и прозрачно и некакъв произволно избран юначага ти забърква маргарита със страшшшно много лед, а?

пък нека има някъде по белия свят балъци да дращят томове по житейски въпроси, със зачервени от неоновите лампи очи, самотни и с криви носове в некакви забутани кабинети...
чшшшш ало кво имаш против ората дето искат да имат кабинети в които да пишат м?

и кви са тия юначаги сега

дай дивойки по двойки или тройки

бе дай бе
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

bead_ написа:

Мче то едното не пречи на другото. Искам да кажа любознателността пречи ли на усещането?
Пък аз си мислех, че помага... :blum:
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

bead_ написа:

Ужжжасно сте несправедливи!

Та нали ония балъци с кривите носове и зачервените очи ги дращят тия томове, за да може всяка жена да седне на хладина, преметнала нещо ефирно и прозрачно и произволно избраният юначага да й забърква маргаритата с лед и без травми?
Panta rhei...
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

vyara написа: А! Сега намерих и онова, което всъщност бях чела. Тук
Същото е, ама по-прегледно някак. :lol:
абе може нещо да не ги разбирам нещата ама прочетох първите две и много ми стана странно :lol:

тъй де, не е истина това дето пише жената

живота е за живеене
почне ли човек много да го мисли е улетел в кофти посока значи
миговете, не трябва да се изпускат
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Remmivs написа:
бе дай бе
1. беше адресирано до верчето, затова в примерчето бях намесила мургав и синеок барман-магьостник с шейкъра
2. ако искаш да пофантазирам специално за твоя случай - също мога, ама ще ми е малко по-трудно...
3. нямам нищо против тия хора. имам кабинет. и пиша. :rotfl24: имам против ония хора. не са ли сдухани и искат целия свят да помръкне, за да не ги боде в очите хорското щастие и безгрижие...?!?!
just perfect
Аватар
vyara

Мнение от vyara »

Чак такъв отпор ми е малко странен. :grin:
Ама съм упорита и аз. :lol:
Изображение
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

bead_ написа:
Remmivs написа:
бе дай бе
1. беше адресирано до верчето, затова в примерчето бях намесила мургав и синеок барман-магьостник с шейкъра
2. ако искаш да пофантазирам специално за твоя случай - също мога, ама ще ми е малко по-трудно...
3. нямам нищо против тия хора. имам кабинет. и пиша. :rotfl24: имам против ония хора. не са ли сдухани и искат целия свят да помръкне, за да не ги боде в очите хорското щастие и безгрижие...?!?!
1. ОК
2. Искам
3. ОК

наблегни на 2 ако обичаш и бързо, случаят е спешен, благодаря
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

bead_ написа:
Remmivs написа:
бе дай бе
...
Не е вярно!
Четох внимателно!
За мургав и синеок не беше споменала. :grin:
Panta rhei...
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

bead_ написа: верче, кака, не си губи времето да ги четеш тия глюпавини. животът е да се живее. като почне някой да разтяга локуми на тема живот, вместо да го усети... начи не го умее!

хм, някак не си представям юначага да бърка маргарити
така де.....
Последно промяна от Dark Angel на 25.06.08, 15:53, променено общо 1 път.
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Dark Angel написа:хм, някак не си представям юначага да бърка мартарити
така де.....
освен ако не са Маргарити :rotfl24::rotfl24::rotfl24:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Remmivs написа:
Dark Angel написа:хм, някак не си представям юначага да бърка мартарити
така де.....
освен ако не са Маргарити :rotfl24::rotfl24::rotfl24:
аз се поправих ако искаш да знаеш :blum:

ПП/ сега като гледам как се смееш се ядосвам......
Последно промяна от Dark Angel на 25.06.08, 15:54, променено общо 1 път.
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Мнемозина написа:
bead_ написа:
Remmivs написа:
бе дай бе
...
Не е вярно!
Четох внимателно!
а бях ли споменала, че е в бял ленен панталон и бяла ленена риза и бос и се усмихва загадъчно и в профил мъъъничко прилича на антонио бандерас, а?
just perfect
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Dark Angel написа:аз се поправих ако искаш да знаеш :blum:

ПП/ сега като гледам как се смееш се ядосвам......
имах предвид мургави и знойни Маргарити аз пък, не те поправях, а те допълвах :blum:
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

bead_ написа: а бях ли споменала, че е в бял ленен панталон и бяла ленена риза и бос и се усмихва загадъчно и в профил мъъъничко прилича на антонио бандерас, а?
да не е медицинско лице?
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

bead_ написа:
Мнемозина написа: Не е вярно!
Четох внимателно!
а бях ли споменала, че е в бял ленен панталон и бяла ленена риза и бос и се усмихва загадъчно и в профил мъъъничко прилича на антонио бандерас, а?
Не.
Подозирам, че и други неща си пропуснала. :grin:
Panta rhei...
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

Remmivs написа: имах предвид мургави и знойни Маргарити аз пък, не те поправях, а те допълвах :blum:
аха, мургави и знойни казваш :lol:

фантазията ми не отлетя чак до там :blum:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Мнемозина написа:
Не.
:shy:
just perfect
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

Мнемозина написа:Не.
не я разсейвай пък ти егати има да фантазира за друго
bead_ написа::shy:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Remmivs написа:
наблегни на 2 ако обичаш и бързо, случаят е спешен, благодаря
тебе си те представям някъде из южна африка, с голяма шумна група приятели, неизчерпаема дебитна карта, с една единствена грижа - кайена ли да караш днес, или ферарито
just perfect
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Мнемозина написа:

Та нали ония балъци с кривите носове и зачервените очи ги дращят тия томове, за да може всяка жена да седне на хладина, преметнала нещо ефирно и прозрачно и произволно избраният юначага да й забърква маргаритата с лед и без травми?
мое да сме несправедливи, обаче предпочитаме да пием маргарити, вместо да са ни криви носовете!!!!! :blum:
just perfect
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

bead_ написа:
Мнемозина написа:

мое да сме несправедливи, обаче предпочитаме да пием маргарити, вместо да са ни криви носовете!!!!! :blum:
Държа да отбележа, че носовете НЕ пречат на пиенето на маргарити. :blum:
Поне аз не съм забелязала, де... :roll:
Panta rhei...
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

bead_ написа:тебе си те представям някъде из южна африка, с голяма шумна група приятели, неизчерпаема дебитна карта, с една единствена грижа - кайена ли да караш днес, или ферарито
уф и това ще трябва да стане, благодаря ти от сърце
другия път смени колите с ъ-ъ маргарити и вино :grin:
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Мнемозина написа:
Държа да отбележа, че носовете НЕ пречат на пиенето на маргарити. :blum:
Поне аз не съм забелязала, де... :roll:
виж сега, да ти обясня подробно, тия носовете им са криви, щот дращят по цял ден и са късогледи, забиват се все повече към листа и накрая си изкривяват носовете. това не става току-така, трябва дълго и напоително, така да се каже целеустремено да си работил, за да постигнеш този тип крив нос. освен това те не могат да пият маргарити, те дори не подозират за съществуването на маргарити, малко вероятно е да подозират за съществуването на каквото и да е /разни дребни неща като смяна на сезоните, смяна на правителствата, смяна на модата и т.нар. втора доброволна смяна в казината/ извън тяхното забутано кабинетче.
just perfect
Аватар
bead_
Обратна връзка:

Мнение от bead_ »

Remmivs написа:
bead_ написа:тебе си те представям някъде из южна африка, с голяма шумна група приятели, неизчерпаема дебитна карта, с една единствена грижа - кайена ли да караш днес, или ферарито
уф и това ще трябва да стане, благодаря ти от сърце
другия път смени колите с ъ-ъ маргарити и вино :grin:
окс, сменям веднага юар с пътешествие по замъците на лоара, дегустация на вина, нощувки в барокови ложета, закуски в огледални зали, обеди с шармантни госпожици, вечери на свещи и от време на време /само, когато се наложи/ - намираш на нощното си шкафче билет за самолет+билет за концерт на любима група на произволно място в света...
гледай да го харесаш, щот много се постарах тоя път!!!!!:mad:
just perfect
Аватар
Dark Angel

Мнение от Dark Angel »

bead_ написа: окс, сменям веднага юар с пътешествие по замъците на лоара, дегустация на вина, нощувки в барокови ложета, закуски в огледални зали, обеди с шармантни госпожици, вечери на свещи и от време на време /само, когато се наложи/ - намираш на нощното си шкафче билет за самолет+билет за концерт на любима група на произволно място в света...
гледай да го харесаш, щот много се постарах тоя път!!!!!:mad:
само едно предложение - размени местата на нощувката със закуската :lol:

кой ти иска да се гледа докато пие сутрешно кафе в огледална стая
виж друго си е докато ъъъъ...таковато...нощува да се оглежда от вси страни :rotfl24:
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

повечето известни психолози са дълголетници (ако не и всичките), явно са открили някакво разковниче
дори да ви се струва изсмукано от пръстите, не е лошо статията да се прочете и човек да се замисли дали/или/защо/как
Изображение
Публикувай отговор