Dolce vita!

хахахахаinj написа:Тоя гледа малко възмутено и недоволно. Ако бях аз, щях да съм до фонтана и да греба с пълни шепии да викам Булгар Булгар
Ами пробвай ме. Те и други не вярваха за 2.5кг сладолед наведнъж, ама повече не искат да се хващат на бас за товаbead_ написа:хахахахаinj написа:Тоя гледа малко възмутено и недоволно. Ако бях аз, щях да съм до фонтана и да греба с пълни шепии да викам Булгар Булгар
всеки така разправя, ама...
правя шоколадово фондю за надувковци като тебе дето се тупат в гърдите, че много шоколад могат да изядат. досега рекордът е... абе, има-няма 2 шепи, надали можеш с много да го подобриш...
той сладоледът не е като шоколадът... ако ме разбираш какво намеквам.inj написа:
Ами пробвай ме. Те и други не вярваха за 2.5кг сладолед наведнъж, ама повече не искат да се хващат на бас за това
аре, бре, отверке... тия килца, дето си ме видела с тех.. с вследствие от двуседмична "диета" от по кило шоколад на ден...bead_ написа:хахахахаinj написа:Тоя гледа малко възмутено и недоволно. Ако бях аз, щях да съм до фонтана и да греба с пълни шепии да викам Булгар Булгар
правя шоколадово фондю за надувковци като тебе дето се тупат в гърдите, че много шоколад могат да изядат. досега рекордът е... абе, има-няма 2 шепи, надали можеш с много да го подобриш...
а рецепта ще дадеш ли ?bead_ написа:хахахахаinj написа:Тоя гледа малко възмутено и недоволно. Ако бях аз, щях да съм до фонтана и да греба с пълни шепии да викам Булгар Булгар
гледайки те, мисля че с виенето ще се справиш перфектноRemmivs написа: защото иначе ми идва да вия
няма логичен отговор този въпрос
обаче в понеделник мисля да стигна за втори път до фитнеса и дори да остана
обещаха ми да ме правят физкултурианец

трябва да имаш съд за фондю. загряваш в него 800 гр. черен шоколад и като се разтопи доливаш 60мл течна сметана и 20 гр. бейлис /мисля, че може и с друг алкохол/. нарязани на парченца плодове /ягоди, банани, ябълки, ананас и пр./ се топят в фондю-то и се лапат. не съм имала случай /но и гостите ми не надвишават 6-8души/ да свърши шоколадовата смес...Tinkerbell написа:а рецепта ще дадеш ли ?
Мерси , мерси , мерси !bead_ написа:трябва да имаш съд за фондю. загряваш в него 800 гр. черен шоколад и като се разтопи доливаш 60мл течна сметана и 20 гр. бейлис /мисля, че може и с друг алкохол/. нарязани на парченца плодове /ягоди, банани, ябълки, ананас и пр./ се топят в фондю-то и се лапат. не съм имала случай /но и гостите ми не надвишават 6-8души/ да свърши шоколадовата смес...Tinkerbell написа:а рецепта ще дадеш ли ?
п.п. в случая с двамата клубари - гребе се с шепи!:winkw:
Ровичкам си аз и... попадам на товаStranniche написа:Да ви е сладко!
Dolce vita!
...