Blue dream or jin-fizz...
п.п. а може би някой от вас ще се включи с друга любима рецепта за приятно освежаващ коктейл?
Шекспир се оказва сведущ по почти всички въпроси, които могат да развълнуват човек или поне на мен така ми се струваше преди време, когато се ровех из написаното от него.Remmivs написа:Ще оставя това на Шекспир. И неговите сънища в летните нощи.
Лъжа е това. Аз съм един непоправим, за да не кажа клиничен, мечтател. Но не и в алкохолни измерения. Моите ментални кривини са в други сфери.
Аз няколко пъти съм пила коктейл на име ФБР.wild_moon написа:
п.п. а може би някой от вас ще се включи с друга любима рецепта за приятно освежаващ коктейл?
Къде го пи па тва? При Ангелите ли?esti написа:Аз няколко пъти съм пила коктейл на име ФБР.
Но не му знам рецептата.
Много е готин!
Един сладичък....
Кои, онези на Чарли ли?Remmivs написа:Къде го пи па тва? При Ангелите ли?esti написа:Аз няколко пъти съм пила коктейл на име ФБР.
Но не му знам рецептата.
Много е готин!
Един сладичък....
е, аз си те мисля теб постоянно, но това е друга тема.Капинчо написа:Ей, някой да помисли и за мен. 10Х!wild_moon написа:а ето и нещо специално за тези, които не вкусват и капка алкохол
безалкохолни коктейли
Пък аз пак минах между капките.Капинчо написа:Ей, някой да помисли и за мен. 10Х!wild_moon написа:а ето и нещо специално за тези, които не вкусват и капка алкохол
безалкохолни коктейли
wild_moon написа:малко да разведрим следобеда, а и да дадем някои полезни идеи на рожденниците за почерпката довечера
Blue dream or jin-fizz...
![]()
Е, сега ме замисли - ние неулегналите какво - да не би да не ценим хотелчетата с уютни ресторантчета и добра кухня, м?:-)Капинчо написа:Е, ние сме вече улегнали хора. Днес открихме едно ново хотелче с ресторант, със страхотна готвачка.wild_moon написа: как е празничното настроение при вас?
ееее, ся тъй ли шъ си говорим? към грешния кюп явно си ни сложил, нищо че сме неулегналиКапинчо написа:Не знам за вас, ама съм виждал много дето им е все едно къде ще се напият, важното е да се напият.Marygold_vn написа:
Е, сега ме замисли - ние неулегналите какво - да не би да не ценим хотелчетата с уютни ресторантчета и добра кухня, м?:-)
кое? на дясностоящия присъстващ или на лявостоящия отсъстващ?Капинчо написа:Ти си присъстваща, не знаеш ли правилото?wild_moon написа:
ееее, ся тъй ли шъ си говорим? към грешния кюп явно си ни сложил, нищо че сме неулегнали
Kamelot, Epica 2003, 01. Center Of The Universewild_moon написа:пък аз се чудех що така ми се струва, че напоследък съм застАнала баш у центъра на Вселената
Remmivs написа:
Kamelot, Epica 2003, 01. Center Of The Universe
ох, не ви проследих разговора, но благодаря, че сте дтигнали до тукRemmivs написа:Kamelot, Epica 2003, 01. Center Of The Universewild_moon написа:пък аз се чудех що така ми се струва, че напоследък съм застАнала баш у центъра на Вселената
Мерси!wild_moon написа:п.п. а може би някой от вас ще се включи с друга любима рецепта за приятно освежаващ коктейл?