Тва правителство
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Тва правителство
ще го сваляме ли? На мен ми се ще, че напоследък голям срам бера пред чужденците, а и работата ще вземе да намалее . Който иска, да се разпише тук: Подписка - Заповед за уволнение.
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
Re: Тва правителство
„Всеки, който съзнателно се опитва да бъде избран на обществена длъжност, автоматично е недостоен за това.“
Томас Мор
Томас Мор
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- Stranniche
- Обратна връзка:
И да паднат, други корумпирани ще дойдат.Пенчо Заека написа:ще го сваляме ли? На мен ми се ще, че напоследък голям срам бера пред чужденците, а и работата ще вземе да намалее . Който иска, да се разпише тук: Подписка - Заповед за уволнение.
У нас не може инак.
така е у цял свят сестро(^_^) написа:И да паднат, други корумпирани ще дойдат.Пенчо Заека написа:ще го сваляме ли? На мен ми се ще, че напоследък голям срам бера пред чужденците, а и работата ще вземе да намалее . Който иска, да се разпише тук: Подписка - Заповед за уволнение.
У нас не може инак.
само че аршина е различен/разбирай %/
Quasi Universal Intergalactic Denomination
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
„Не може нации, които се напиват с бира, да дават акъл на нации, които изтрезняват с бира!“
- Stranniche
- Обратна връзка:
Прав сиQuid написа:така е у цял свят сестро(^_^) написа:
И да паднат, други корумпирани ще дойдат.
У нас не може инак.
Само дето ние си нямаме бременни министърки (глей кво става у Франция и Испания..), само една баш МаслароваQuid написа: така е у цял свят сестро
А кой е бащата разбра ли се?4avdar4e написа:Само дето ние си нямаме бременни министърки (глей кво става у Франция и Испания..), само една баш МаслароваQuid написа: така е у цял свят сестро
само че аршина е различен/разбирай %/:rotfl24:
Тук ако не получа отговор, къде!
Memento mori.
На всичките ли, бреSet написа: А кой е бащата разбра ли се?
Тук ако не получа отговор, къде!
Аз отговори нямам, НИ-ЩИЧ-КО не знам
На бебето беее4avdar4e написа:На всичките ли, бреSet написа: А кой е бащата разбра ли се?
Тук ако не получа отговор, къде!:rotfl24:
Дето го чакат във френското правителство
Memento mori.
ти не мое да не си нещо замесен у тваSet написа:На бебето беее4avdar4e написа:На всичките ли, бреSet написа: А кой е бащата разбра ли се?
Тук ако не получа отговор, къде!:rotfl24:
Разбира се!Quid написа:
ти не мое да не си нещо замесен у тва
Можеш да се обзаложиш!
Memento mori.
Щото аз писАх и за испанското, нъл там Министъра на войната е бременна (или даже май роди вече)Set написа: На бебето беее
А оная мълчи кат пукъл кой е таткото, ама така е на 40, мълчиш
-
Дядо Капинчо
ми ше мълчи4avdar4e написа:Щото аз писАх и за испанското, нъл там Министъра на войната е бременна (или даже май роди вече)Set написа: На бебето беее
А оная мълчи кат пукъл кой е таткото, ама така е на 40, мълчиш
ти кво искаш война ли да почне
като за оная елената
аре са и ти
и а веднага па ако френците ако не ти изсипят 6 т вода над главата е те наSet написа:Оооо Модераторе!Капинчо написа:Е, сега като оправихме клуба, можем да се заемем и с правителството.
Мое да оправим и френската министърка даже!
са ако искаш да .........
прави се така
........
приятелката на бербатов от френското правителство май е бременна:rotfl24:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Нашата или френската, че и оная е обременена4avdar4e написа:Според мен ви се иска да оправите президентшата, ама карайSet написа: Мое да оправим и френската министърка даже!
Абе, тия французи яко се размножават
и то все на правителствено ниво
Кво ли е сред масите?:blink:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
ако се сваляше с подписка - да се разпиша 100 пъти.Пенчо Заека написа:ще го сваляме ли? На мен ми се ще, че напоследък голям срам бера пред чужденците, а и работата ще вземе да намалее . Който иска, да се разпише тук: Подписка - Заповед за уволнение.
Но не е само в това проблема. По-големия е, че няма алтернатива.
Т.е. има:
1. Герб - мутренска партия. Нещо по-лошо или съвсем еднакво с настоящето правителство. Т.е. да подпишем да сменим едни мутри с други такива.
2. Атака - партия на крадци, лъжци и наркомани. Педофили и педерасти. Неграмотни и фашизирани типове. По-лошо от Герб и тройната гадост.
3. СДС + ДСБ = ОК, но дали ще влязат изобщо в парламента?
4. няма
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Подписах на хартия ей това същото. Ку ще да е наивно, ку ще както ще да изглежда.. Не стават, ама са станали..Пенчо Заека написа:ще го сваляме ли? На мен ми се ще, че напоследък голям срам бера пред чужденците, а и работата ще вземе да намалее . Който иска, да се разпише тук: Подписка - Заповед за уволнение.
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
- Green Light
Да, и аз подписах. Голямо осиране, нямам сили да пиша направо. Не бе некадърност, не бе чудо. Очаквано беше, това само искам да ти кажа, Заек! Аз си го очаквах и го казах. На! Видяхте ли сега! Прав бях! Майтапя се. Ама горчи! Дано следващите да нпарвят нещо. Бизнеса върви има инерция, но още една година санкции и ще спре. И пак ще си заприказваме за потребителски кошници и инфлация от 100%. Чука просто на вратата.
- Света вода ненапита
Не знам до колко следното е по темата, обаче това вече минава всякакви граници! 
Виж подводницата!
Следващите... четох:winkw: програмата им максимум пак шъ въведат купонната системаGreen Light написа:Да, и аз подписах. Голямо осиране, нямам сили да пиша направо. Не бе некадърност, не бе чудо. Очаквано беше, това само искам да ти кажа, Заек! Аз си го очаквах и го казах. На! Видяхте ли сега! Прав бях! Майтапя се. Ама горчи! Дано следващите да нпарвят нещо. Бизнеса върви има инерция, но още една година санкции и ще спре. И пак ще си заприказваме за потребителски кошници и инфлация от 100%. Чука просто на вратата.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
-
Дядо Капинчо
ти бил ли си циганин, та да видиш каква сложна им е народопсихологиятаКапинчо написа:Ми по темата е. Едно време циганин само като зърнеше милиционер и минаваше на другия тротоар. Ма тогава си ги прибираха редовно за "опресняване на знанията".
ае да не влизам в това си амплоа
Ф.Песоа
Ф.Песоа
-
Дядо Капинчо
ей ся четъ на първата страница на в."Стършел"
Драги Стършели,
Изпращам Ви получената от мен рекламна картичка на траурна агенция, която "легитимно ми предлага едно щастливо светло бъдеще на оня свят. Вероятно така фирма "София" си представя рая. Очаквам с нетърпение обещаното ми от десетилетия светло бъдеще чрез този ангел да го постигна....
Иван Владимиров
София
Б.Р. По-добре такъв рай, отколкото социалният рай на Масларова"
до тия думи е изтипосана траурната картичка - призовете въображението си, че нямам скенер наблизо
фон - някви арки, сводове, колони
персонажи:
- централно - ангел от женски пол с манекенско телосложение и дълга руса коса, облекло - крила бели
- в ъгъла горе някъв благореден старец* с ореол от светлина гледа знойната красавица
* - ку е Св.Петър - не му се виждат... ключовете:shy: само наблюдава кротко
П.П. Над картичката надпис - уффф забравих го, но го добавям сега - ТОЗИ АД ВОДИ В РАЯ
Драги Стършели,
Изпращам Ви получената от мен рекламна картичка на траурна агенция, която "легитимно ми предлага едно щастливо светло бъдеще на оня свят. Вероятно така фирма "София" си представя рая. Очаквам с нетърпение обещаното ми от десетилетия светло бъдеще чрез този ангел да го постигна....
Иван Владимиров
София
Б.Р. По-добре такъв рай, отколкото социалният рай на Масларова"
до тия думи е изтипосана траурната картичка - призовете въображението си, че нямам скенер наблизо
фон - някви арки, сводове, колони
персонажи:
- централно - ангел от женски пол с манекенско телосложение и дълга руса коса, облекло - крила бели
- в ъгъла горе някъв благореден старец* с ореол от светлина гледа знойната красавица
* - ку е Св.Петър - не му се виждат... ключовете:shy: само наблюдава кротко
П.П. Над картичката надпис - уффф забравих го, но го добавям сега - ТОЗИ АД ВОДИ В РАЯ
Ф.Песоа
Ф.Песоа
И аз обичам Масларова, дааааholi_day написа: Б.Р. По-добре такъв рай, отколкото социалният рай на Масларова"
Да ти почетъ още от "Стършел" тогава?4avdar4e написа:И аз обичам Масларова, даааа
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Ми искам да ти кажа, че въпреки увеличенията на приходите в мойта фирма, не моеме да насмогнем вече на разходите. Ей ся на ходих да плащам сметка за парно, братче, 2 бона. И нямаше да я платя, ако не бяха се засилили да спират топлата вода на целия вход. Да не говорим за храната, дрехите, обувките....а аз си мислех, че съм мнооого добре платена. Всеки месец излизам на червено, и то без да си позволявам никви луксове. Даже и почивката си съкратих по същите причини. И си знам, че тия прости комуняги ще скапят работата съвсем, та затва подписвам, макар да не съм особено оптимистично настроена, щото верно алтернативите не са цветущи. Обаче пък ако не викнеш по някакъв начин, кво? Ми не ми се мисли за емиграция. Баси.Green Light написа:Да, и аз подписах. Голямо осиране, нямам сили да пиша направо. Не бе некадърност, не бе чудо. Очаквано беше, това само искам да ти кажа, Заек! Аз си го очаквах и го казах. На! Видяхте ли сега! Прав бях! Майтапя се. Ама горчи! Дано следващите да нпарвят нещо. Бизнеса върви има инерция, но още една година санкции и ще спре. И пак ще си заприказваме за потребителски кошници и инфлация от 100%. Чука просто на вратата.
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Прав си брате, по първите 3 точки. За т.4 - кво да ти кажа, ако имах пушки и пищови, сигурно щях да ги ползвам тях за сваляне на тоя-оня, ама нямам. Едната уста и ръка да подписвам и да гласувам са ми средствата. Така че поне тва мога да направя. А, да, да знаеш, че по-лошо от комунистите не може да има. Просто няма. Better dead than red, беше казал един умен мъж. Та така.ELBI написа:ако се сваляше с подписка - да се разпиша 100 пъти.Пенчо Заека написа:ще го сваляме ли? На мен ми се ще, че напоследък голям срам бера пред чужденците, а и работата ще вземе да намалее . Който иска, да се разпише тук: Подписка - Заповед за уволнение.
Но не е само в това проблема. По-големия е, че няма алтернатива.
Т.е. има:
1. Герб - мутренска партия. Нещо по-лошо или съвсем еднакво с настоящето правителство. Т.е. да подпишем да сменим едни мутри с други такива.
2. Атака - партия на крадци, лъжци и наркомани. Педофили и педерасти. Неграмотни и фашизирани типове. По-лошо от Герб и тройната гадост.
3. СДС + ДСБ = ОК, но дали ще влязат изобщо в парламента?
4. няма
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
- Dark Angel
билет за Транай - имаха проблем с намирането на президенти[unknown] написа:„Всеки, който съзнателно се опитва да бъде избран на обществена длъжност, автоматично е недостоен за това.“
Томас Мор
Звездните Рейнджъри - много ми харесва идеята за служба в полза на обществото. Само човек който отдава себе си напълно и крайно на обществото и не очаква нищо в замяна има право след време да участва в избори