е това откритие поне е вкусно, ако не друго:
Пет храни, които ни правят по-умни
приятен апетит!
Ъъъъ, това на снимката не са ли сини боровинки?!wild_moon написа:
Точно - сини са, защото са червени.Stranniche написа:Ъъъъ, това на снимката не са ли сини боровинки?!wild_moon написа:
хе хе, нищо подобно! червените боровинки никога не са сини. достатъчно съм брала като дете, за да знам отлично товаБоЕВ написа:
Точно - сини са, защото са червени.
С една приятелка в общежитието ядяхме лимони със захар. Когато чу това, един зъболекар каза, че сме били луди и че скоро някой негов колега щял да забогатее от нас.Remmivs написа:Ужас значи! С този проклет холестерол...
Иначе е хубаво да се яде и риба и кисели плодове (но не непременно заедно де). Колкото по-кисели - толкова по-добре.
да цитирам Чудомир...Remmivs написа:Ужас значи! С този проклет холестерол...
Иначе е хубаво да се яде и риба и кисели плодове (но не непременно заедно де). Колкото по-кисели - толкова по-добре.
да,разяжда емайла.Stranniche написа:С една приятелка в общежитието ядяхме лимони със захар. Когато чу това, един зъболекар каза, че сме били луди и че скоро някой негов колега щял да забогатее от нас.Remmivs написа:Ужас значи! С този проклет холестерол...
Не знам дали е вярно.
лимоните атакуват емайла, но същото важи и за кока-колата. оказва се, че много стоматолози забогатяват от вредния навик на тийнейджърите цял ден да си носят колата напред назад и да си пият от нея - тоест подлагат зъбите си на доста продължителна атака...Stranniche написа:
С една приятелка в общежитието ядяхме лимони със захар. Когато чу това, един зъболекар каза, че сме били луди и че скоро някой негов колега щял да забогатее от нас.
Не знам дали е вярно.
Лимони не мога да ям. Помня, че Кралицата ги ядеше като ябълки по едно време...Stranniche написа:С една приятелка в общежитието ядяхме лимони със захар. Когато чу това, един зъболекар каза, че сме били луди и че скоро някой негов колега щял да забогатее от нас.
Не знам дали е вярно.
Важното е да си миете редовно зъбите, момичета. Ядеш лимон - миеш се. Пиеш кола - пак.wild_moon написа:лимоните атакуват емайла, но същото важи и за кока-колата. оказва се, че много стоматолози забогатяват от вредния навик на тийнейджърите цял ден да си носят колата напред назад и да си пият от нея - тоест подлагат зъбите си на доста продължителна атака...
Що ме обърквате бе:-)wild_moon написа:Кумчо Вълчо, а защо са ти толкова големи и бели зъбите?
уффф, тва беше май от друга приказка