Пак към шофьорите
Пак към шофьорите
абе много се изпотява предното стъкло като потеглям, след дълъг престой. Аз паля, малко поседявам да поработи двигателя и вентилаторчето дето клати въздуха вътре е насочено към вътрешната часта на предното стъкло...после давам на първа и тръгвам. И жената трие като луда джама. Има ли някакво покритие като сапунче нещо, че да не се изпотява джама. Аз като се бръсня, така натривам огледабого в бафрума с трошичка бръснарски сапун и после не се изпотява. Дали има нещо подобно, мммм?
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Re: Пак към шофьорите
rain-XКент написа:абе много се изпотява предното стъкло като потеглям, след дълъг престой. Аз паля, малко поседявам да поработи двигателя и вентилаторчето дето клати въздуха вътре е насочено към вътрешната часта на предното стъкло...после давам на първа и тръгвам. И жената трие като луда джама. Има ли някакво покритие като сапунче нещо, че да не се изпотява джама. Аз като се бръсня, така натривам огледабого в бафрума с трошичка бръснарски сапун и после не се изпотява. Дали има нещо подобно, мммм?
де ше я търся ся rain:rotfl24:doktorka написа:rain-XКент написа:абе много се изпотява предното стъкло като потеглям, след дълъг престой. Аз паля, малко поседявам да поработи двигателя и вентилаторчето дето клати въздуха вътре е насочено към вътрешната часта на предното стъкло...после давам на първа и тръгвам. И жената трие като луда джама. Има ли някакво покритие като сапунче нещо, че да не се изпотява джама. Аз като се бръсня, така натривам огледабого в бафрума с трошичка бръснарски сапун и после не се изпотява. Дали има нещо подобно, мммм?
а сериозно благодаря:-)
дали го има в бг-то
къдя по бензиностанциите прадполагам:-)
etoКент написа:де ше я търся ся rain:rotfl24:doktorka написа:rain-XКент написа:абе много се изпотява предното стъкло като потеглям, след дълъг престой. Аз паля, малко поседявам да поработи двигателя и вентилаторчето дето клати въздуха вътре е насочено към вътрешната часта на предното стъкло...после давам на първа и тръгвам. И жената трие като луда джама. Има ли някакво покритие като сапунче нещо, че да не се изпотява джама. Аз като се бръсня, така натривам огледабого в бафрума с трошичка бръснарски сапун и после не се изпотява. Дали има нещо подобно, мммм?
а сериозно благодаря:-)
дали го има в бг-то
къдя по бензиностанциите прадполагам:-)
p.s.за другото Рейн..питай жената...
- snowprincess
колата ти беше астра, налиКент написа:абе много се изпотява предното стъкло като потеглям, след дълъг престой. Аз паля, малко поседявам да поработи двигателя и вентилаторчето дето клати въздуха вътре е насочено към вътрешната часта на предното стъкло...после давам на първа и тръгвам. И жената трие като луда джама. Има ли някакво покритие като сапунче нещо, че да не се изпотява джама. Аз като се бръсня, така натривам огледабого в бафрума с трошичка бръснарски сапун и после не се изпотява. Дали има нещо подобно, мммм?
питах чичко гугъл
виж кво ми отговори
това е от опел клуб българия
http://www.opelclub-bg.com/forum/index. ... opic=45569
"Колеги, от извесно време ми се запотяват стъклата и най вече предното. Днес в големия дъжд ми се запоти толкова, че не се виждаше нищо макар, че беше на 4. За това реших да махна жаБкатА и да погледна филтЪРА, но докато разглеждах кЪде е, видиях, че вЕнтилатора, като вкарва въздух, има едно като калапа. Това спореД мен затварЯ в едната посока да дърпа възух от вън, а вдругата посока от вътре. Итересното беше, че беше отворена клапата, та явно е въртела възуха вътре и затва се изпотяват стъклата. Като изключа бутона за циркУлация в купето, тя не се затвар'я или отвар'Я, а само един пЪт се затвори и не пожела да се отвори. Там кЪдето бута лосчето за да се отвори, загрява много, затова питането ми е: как мога да го оправя това с бутона да работи клапата и дали това е бил проблема сЪс запотяването?
Ако това си искал да ни опишеш, отговорът на въпроса ти е: Да, стъклата ти се изпотяват, защото въздуха в купето се е въртял само вътре (не е имало приток на външен въздух).
Другата причина може да бъде в задръстване на филтъра за въздух към купето (намира се преди вентилатора, под предния капак). Сменя се заедно с въздушния филтър на двигателя или изобщо не се слага. Лично аз, през зимата, когато запрашаването е по-малко, махам този филтър и през зимата стъклата изсъхват по-бързо."

дабе да, аз май го бях натиснал преди, тенкю сноу имаш ено кайве или нещо течноsnowprincess написа:колата ти беше астра, налиКент написа:абе много се изпотява предното стъкло като потеглям, след дълъг престой. Аз паля, малко поседявам да поработи двигателя и вентилаторчето дето клати въздуха вътре е насочено към вътрешната часта на предното стъкло...после давам на първа и тръгвам. И жената трие като луда джама. Има ли някакво покритие като сапунче нещо, че да не се изпотява джама. Аз като се бръсня, така натривам огледабого в бафрума с трошичка бръснарски сапун и после не се изпотява. Дали има нещо подобно, мммм?
питах чичко гугъл
виж кво ми отговори
това е от опел клуб българия
http://www.opelclub-bg.com/forum/index. ... opic=45569
"Колеги, от извесно време ми се запотяват стъклата и най вече предното. Днес в големия дъжд ми се запоти толкова, че не се виждаше нищо макар, че беше на 4. За това реших да махна жаБкатА и да погледна филтЪРА, но докато разглеждах кЪде е, видиях, че вЕнтилатора, като вкарва въздух, има едно като калапа. Това спореД мен затварЯ в едната посока да дърпа възух от вън, а вдругата посока от вътре. Итересното беше, че беше отворена клапата, та явно е въртела възуха вътре и затва се изпотяват стъклата. Като изключа бутона за циркУлация в купето, тя не се затвар'я или отвар'Я, а само един пЪт се затвори и не пожела да се отвори. Там кЪдето бута лосчето за да се отвори, загрява много, затова питането ми е: как мога да го оправя това с бутона да работи клапата и дали това е бил проблема сЪс запотяването?
Ако това си искал да ни опишеш, отговорът на въпроса ти е: Да, стъклата ти се изпотяват, защото въздуха в купето се е въртял само вътре (не е имало приток на външен въздух).
Другата причина може да бъде в задръстване на филтъра за въздух към купето (намира се преди вентилатора, под предния капак). Сменя се заедно с въздушния филтър на двигателя или изобщо не се слага. Лично аз, през зимата, когато запрашаването е по-малко, махам този филтър и през зимата стъклата изсъхват по-бързо."
- snowprincess
дай и ти съветКент написа:
дабе да, аз май го бях натиснал преди, тенкю сноу имаш ено кайве или нещо течно
какво може да му е на мъжа ми - цяла седмица го боли сърцето, сменя положението на тялото, полягва, не го знам как изкарва на работа
ходи при джипито - добра му била кардиограмата и кръвното, и не го изпратила на кардиолог
зех да се страхувам да не получи някой инфаркт

междуребрена невралгияsnowprincess написа:дай и ти съветКент написа:
какво може да му е на мъжа ми - цяла седмица го боли сърцето, сменя положението на тялото, полягва, не го знам как изкарва на работа
ходи при джипито - добра му била кардиограмата и кръвното, и не го изпратила на кардиолог
или плексит на раменния плексус
ама не гарантирам, по нета не става
поне аз не мога:shy:
- Глас в пустиня
Да, това е - Сноу е права.Кент написа:
Вентилатора да духа с въздух от вън, когато циркулира само вътре става мазало.
От една седмица? Хммм Това романтичните уикенди явно причиняват странични ефектиsnowprincess написа:какво може да му е на мъжа ми - цяла седмица го боли сърцето, сменя положението на тялото, полягва, не го знам как изкарва на работа
ПП Не се сърди на тая ми несериозност, молъ Искам да те разсея от лошите мисли
Щом няма промяна цяла седмица, нека пак отиде при джипито, та да го насочи към при специалист или да иде в частна клиника за пълни изследвания и преглед
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
- Глас в пустиня
Научете се да релаксирата.snowprincess написа:...
зех да се страхувам ...
Понякога един отпускащ масаж направен от професионалист е незаменим.
колко късно го научих това, а как добре се отразява...БоЕВ написа:Научете се да релаксирата.snowprincess написа:...
зех да се страхувам ...
Понякога един отпускащ масаж направен от професионалист е незаменим.
Сноу, да се размине бързичко пожелавам..
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- snowprincess
мерси много!Кент написа:
междуребрена невралгия
или плексит на раменния плексус
ама не гарантирам, по нета не става
поне аз не мога:shy:
хубу, че не е за кардиолог
може да е междуребрена невралгия, от двете злини поне да е по-малката
той вече има една операция от дискова херния, после му откриха между други два прешлена, но така и не направи нищо повече по въпроса
хубу, че никой няма да види ква ще му е реакцията като му "поставя диагнозата" и го натиря при невролог
уффф

http://rainx.com/Products/Windshield_Tr ... g.aspx]eto
[/quote]
аз да кажа как реших проблема, е превключих да влиза и въздух отвен
и намазах всички стъкла отвътре с кърпичка с течен сапун напоена, после бърсах с чиста кърпа
нарочно оставих няколка места ненамезани
ефекта е 100:-)
rain-X не можяах да намеря
а с наща Rain имаме уговорка за "Аксаковска панорама" някоя вечер
п.п. ще бъде и Жената:rotfl24:
аз да кажа как реших проблема, е превключих да влиза и въздух отвен
и намазах всички стъкла отвътре с кърпичка с течен сапун напоена, после бърсах с чиста кърпа
Ще ви заведа! Обещаното - обещано!Кент написа: а с наща Rain имаме уговорка за "Аксаковска панорама" някоя вечер
аз да кажа как реших проблема, е превключих да влиза и въздух отвенКент написа:http://rainx.com/Products/Windshield_Tr ... g.aspx]eto
п.п. ще бъде и Жената:rotfl24:[/quote]
решил си си проблемите..
п.с. всичките
ни съм:shy:решил си си проблемите..
п.с. всичките
остава ена купчина проблеми
и още ена малка купчинка до нея
за които не търся съвети
а проявявам творчество:rotfl24:
иначе не е интересно
но съвета за рейн хикса беше ценен
предположих от кво го правят
пак мерси
п.п. Менделеев... на времето по количеството вагони с разни инградиенти
изчислил формулата на бездимния барут, дето швабите усилено я криели
пък аз с рейн, още повече хикс
как да не се справя:rotfl24:
пироман!Кент написа:п.п. Менделеев... на времето по количеството вагони с разни инградиенти
изчислил формулата на бездимния барут, дето швабите усилено я криели
пък аз с рейн, още повече хикс
как да не се справя:rotfl24:
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Пускай си парното
Проблемът мисля, че е от колата и по-точно от модела
Нали знаеш, че и ние сме с Астра. Същите детрове като стане студено
Проблемът мисля, че е от колата и по-точно от модела
Нали знаеш, че и ние сме с Астра. Същите детрове като стане студено

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.