Няма да се издавам.
Владея се до съвършенство.
Обаче, като видя новорегнат женски ник и ме фаща някаква параноя.
esti написа:Всичко ми е наред.
Няма да се издавам.
Ами не знам защо, но около всяко женско новорегване ставаше някакъв скандал.esti написа:Всичко ми е наред.
Няма да се издавам.
shto taka tova minalo vreme si izpolzvala?:shocked:Мнемозина написа:Ами не знам защо, но около всяко женско новорегване ставаше някакъв скандал.esti написа:Всичко ми е наред.
Няма да се издавам.
Да не е от това?
Добро утро!doktorka написа:
:rotfl24::rotfl24::rotfl24::rotfl24:
dobro utro ,Esti...
Не знам...не помня.....ама то скандали ли е имало?Мнемозина написа:
Ами не знам защо, но около всяко женско новорегване ставаше някакъв скандал.
Да не е от това?
Не, просто мъжете - тукашните мъже - са по-широко скроени и по-толерантни.esti написа:Не знам...не помня.....ама то скандали ли е имало?Мнемозина написа:
Ами не знам защо, но около всяко женско новорегване ставаше някакъв скандал.
Да не е от това?
Мъжете будят по-голямо доверие някак си...
Аман бе!Мнемозина написа: Ами не знам защо, но около всяко женско новорегване ставаше някакъв скандал.
Абе за новорегнати говоря - като ги видя и не се стряскам толкова.Мнемозина написа:
Не, просто мъжете - тукашните мъже - са по-широко скроени и по-толерантни.
Ми хубу, кво.vyara написа:Аман бе!Мнемозина написа: Ами не знам защо, но около всяко женско новорегване ставаше някакъв скандал.То да бяха новорегвания... Сигурна съм, че някои си имат по няколко регвания...
Кат ги изплюе веднъж системата, се попригладят, поотръскат и пак се тикат, белким стане.
Да не би да ревнуваш?esti написа:Абе за новорегнати говоря - като ги видя и не се стряскам толкова.Мнемозина написа:
Обаче жените......
daj da se utochnim...esti написа:Абе за новорегнати говоря - като ги видя и не се стряскам толкова.Мнемозина написа:
Обаче жените......
Споко, с нея ще си говорим на Вие, явноesti написа: Обаче, като видя новорегнат женски ник и ме фаща някаква параноя.

abe ej![unknown] написа:Споко, с нея ще си говорим на Вие, явноesti написа: Обаче, като видя новорегнат женски ник и ме фаща някаква параноя.
Хъм, кашляш,а? Ела да те преслушам.doktorka написа:
abe ej!
kato se zasmeq na glas i pochvam da kashlqm!...
narochno go pravish...!
narochno!:lol::lol::lol:

aloouuu...[unknown] написа:Хъм, кашляш,а? Ела да те преслушам.doktorka написа:
abe ej!
kato se zasmeq na glas i pochvam da kashlqm!...
narochno go pravish...!
narochno!:lol::lol::lol:
Ми....ревнувам, но не всички, освен това не се издавам.Мнемозина написа:
Да не би да ревнуваш?
Да, ама си имам слушалки в кабинета...doktorka написа:
aloouuu...
ti si zubolekar...
ne na mene tiq

bosch?[unknown] написа:Да, ама си имам слушалки в кабинета...doktorka написа:
aloouuu...
ti si zubolekar...
ne na mene tiq
Къв ник, бре, тва си е цела фамилия. Ама не е от западняшките, от къде Боев ще да еesti написа: Обаче, като видя новорегнат женски ник и ме фаща някаква параноя.
Да взема да се регна наново с мъжки ник, да се поуспокоиш малко.esti написа:Абе за новорегнати говоря - като ги видя и не се стряскам толкова.Мнемозина написа:
Обаче жените......
Ми на него му викат Геврека, сещай сеАмаранта написа: ПП Житената питка, мъжки или женски ник е, а?:lol:
Виж сега, не питам за този, дето стои зад ника,4avdar4e написа:Ми на него му викат Геврека, сещай сеАмаранта написа: ПП Житената питка, мъжки или женски ник е, а?:lol::rotfl24:
Тва са някакви обратни емоции. Е сега, например тва дето си го написала не е смешно, не е смешно... А се смеяesti написа:Всичко ми е наред.
Няма да се издавам.
Така е то, мен никой не ме взима насериозно.Green Light написа:
Тва са някакви обратни емоции. Е сега, например тва дето си го написала не е смешно, не е смешно... А се смея
Абе сигурно започваш диета, щом си черна вече.esti написа:Така е то, мен никой не ме взима насериозно.Green Light написа:
Тва са някакви обратни емоции. Е сега, например тва дето си го написала не е смешно, не е смешно... А се смея
И черна се боядисах и пак...
таз поговорка не е вярнаSet написа: Съдя от народната поговорка за русото и гладното
Аааа, верно бе, ти не знаеш, че вече съм брюнетка.Set написа:
Абе сигурно започваш диета, щом си черна вече.
Съдя от народната поговорка за русото и гладното
Видях.......и след това видях един трескав и паникьосан поглед в огледалото. Беше мой.[unknown] написа:Ести, глей ко става...
Не се шашкай.esti написа:Видях.......и след това видях един трескав и паникьосан поглед в огледалото. Беше мой.[unknown] написа:Ести, глей ко става...
А може да и е станало неудобно, защото е била твърде активна в писанията си и затова си е регистрирала нов ник, за да започне начисто...

Ако ми намекваш да си правя нова регистрация, отказвам да разбера намека ти.[unknown] написа:А може да и е станало неудобно, защото е била твърде активна в писанията си и затова си е регистрирала нов ник, за да започне начисто...
Аааа, не... На теб нищо не намеквам.Мнемозина написа:
Ако ми намекваш да си правя нова регистрация, отказвам да разбера намека ти.

На Етичка ли?[unknown] написа:Аааа, не... На теб нищо не намеквам.Мнемозина написа:
Ако ми намекваш да си правя нова регистрация, отказвам да разбера намека ти.
Обаче, добра тактика.