аз съм в обедна почивка
Абееее.....
Абееее.....
....много културно нещо го раздавате днеска, я дайте по една бира (добре де, може и винце) и да разхлабим малко вратовръзките и да разкопчаем по някое копче на блузките, ей така да ни поолекне на душата.

аз съм в обедна почивка
аз съм в обедна почивка
~~~ Don't lead me into temptation, I can find the way myself! - Cher ~~~
Re: Абееее.....
радвам се, че не си
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
ааа, дали е за радост или не, зависи от гледната точка :)Semiramis написа:мислех, че си ни теглила по една благословия
радвам се, че не си
иначе това си е като шоколада - като попрекалиш с него после сумати време не ти се поглежда сладко,
но пък един ден се събудиш и ти се похапва отново шоколад :)
Нали, нали, всаде една колтура.. И аз съм в почивка, ще се приютя тук при теб и ще подремна малкоwild_moon написа:....много културно нещо го раздавате днеска, я дайте по една бира (добре де, може и винце) и да разхлабим малко вратовръзките и да разкопчаем по някое копче на блузките, ей така да ни поолекне на душата.
аз съм в обедна почивка
П.П. Копчета не разкопчавам, щото съм с три пуловера и нема сми
-
Дядо Капинчо
верно казваш, една кОлтура, едно чудо.... а на мен не ми се рови издълбоко в разни теми, ей така искам да се порадвам на слънцето и да разменя пет смислено-безмислени приказки4avdar4e написа:
Нали, нали, всаде една колтура.. И аз съм в почивка, ще се приютя тук при теб и ще подремна малко
П.П. Копчета не разкопчавам, щото съм с три пуловера и нема сми
как с три пуловера, бе жена!? аз съм по къси ръкави. ти да не си в някое подземие?
нищо де, аз и лош си те харесвам, бъди такъв какъвто сиКапинчо написа:
Днес съм лош и няма да пиша в твоята тема.
Гаден грип, температури, втрисаници.. Ще минеwild_moon написа: как с три пуловера, бе жена!? аз съм по къси ръкави. ти да не си в някое подземие?
Давай да си бърборим глупости
аааа, теб един грип няма да те стресне! пий повечко чай с мед и лимон и до някой ден ще си като нова!4avdar4e написа:Гаден грип, температури, втрисаници.. Ще минеwild_moon написа: как с три пуловера, бе жена!? аз съм по къси ръкави. ти да не си в някое подземие?![]()
Давай да си бърборим глупости
пък за глупостите, нямаш грижи - винаги съм насреща, щом трябва да се отчета в тази графа!
като казах за шоколад малко по-нагоре се сетих, черпиха ме с един странен шоколад с люта чушка
какво ли не измислиха вече да предлагат на пазарЯ
- Света вода ненапита
това си е стара рецпета... още от древните ацтекиwild_moon написа:, черпиха ме с един странен шоколад с люта чушка
инак от време оно (гат шоколада е дошел у европата) у сицилия правят такъв шоколад - с люта чушка... а и с други неща правят шоколад там...
тъй че не е измислен сега, заради пазаря
Виж подводницата!
А съвременните украинци правят водка с мед и люта чушка. Нема да казвам колко е хубава...Метаморф написа:това си е стара рецпета... още от древните ацтекиwild_moon написа:, черпиха ме с един странен шоколад с люта чушка
инак от време оно (гат шоколада е дошел у европата) у сицилия правят такъв шоколад - с люта чушка... а и с други неща правят шоколад там...
- Piqndurnik
да бе, знам, че не е измислен сега, тъй си се шИгувам. просто сега са извадили старите рецепти в нов станиолМетаморф написа:това си е стара рецпета... още от древните ацтекиwild_moon написа:, черпиха ме с един странен шоколад с люта чушка
иначе знам аз за шоколада...
еееее, как ей така ми се догледа отново тоя филм "Шоколад".... макар че книгата е даже още по-хубава от филма...
- Света вода ненапита
де го мармота?wild_moon написа:[извадили старите рецепти в нов станиол![]()
Виж подводницата!
- Света вода ненапита
ооо, водката с люта чушка съм я пил... верно е много готина... особено за блъди мери е върхът...vyara написа:А съвременните украинци правят водка с мед и люта чушка. Нема да казвам колко е хубава...Метаморф написа:това си е стара рецпета... още от древните ацтекиwild_moon написа:, черпиха ме с един странен шоколад с люта чушка
тъй че не е измислен сега, заради пазаряНемироф.
Виж подводницата!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Това с лютото и шоколада, като комбинация, го даваха онази вечер в "Шоколад" с Джони Депwild_moon написа:, черпиха ме с един странен шоколад с люта чушка

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
отворили сте любимата ми тема! ШОКОЛОД!!!!!!!!!!
и като сме на тема - филми и книги за шоколада .....
чели ли сте "Като гореща вода за шоколад"?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не.eti4ka написа:отворили сте любимата ми тема! ШОКОЛОД!!!!!!!!!!
Какво е това?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
frisky lioness написа:Не.eti4ka написа:отворили сте любимата ми тема! ШОКОЛОД!!!!!!!!!!
Какво е това?
една страхотна книга...... ще потърся в нета повече и ще ти пратя....
http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=10770
ето за това говоря
- frisky lioness
- Обратна връзка:
И аз попрочетох нещо.eti4ka написа:frisky lioness написа:Не.eti4ka написа:отворили сте любимата ми тема! ШОКОЛОД!!!!!!!!!!
Какво е това?
една страхотна книга...... ще потърся в нета повече и ще ти пратя....
http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=10770
ето за това говоря
Не мисля, че ще ми хареса
освен това, че всяка глава започва с рецепта
Това май е от там:winkw:
„…Баба ми, индианката от племето кикапу, имаше една много интересна теория:
Всеки от нас се ражда с ФОСФОР в сърцевината си. За да се разгори, е нужен кислород и пламък. Кислородът може да дойде от дъха на любим човек, а пламъкът- от музика, аромат, милувка, дума, спомен или звук, които произвеждат експлозията и запалват огъня. В миг се усещаме залети от невероятна топлина, потънала в чувството и озарени от светлина. Светлината се отразява в очите ни, а топлината е храна и енергия за духа ни.
Всеки от нас трябва да открие кои са собствените му възпламенители, за да не скита духът ни самотен и без посока, сред най-тъмните сенки, оставил тялото в студ и инерция…бродещ в търсене на светлината. Ако дълго не се пали, фосфорът се навлажнява и никога не успяваш да го запалиш…”

Зя шоколада не съм сигурна, но здравият сън прави чудеса!!wild_moon написа: аааа, теб един грип няма да те стресне! пий повечко чай с мед и лимон и до някой ден ще си като нова!
пък за глупостите, нямаш грижи - винаги съм насреща, щом трябва да се отчета в тази графа!
като казах за шоколад малко по-нагоре се сетих, черпиха ме с един странен шоколад с люта чушка
ескивел се доближава до алиенде, но й липсва с.л. интелектуалност и к.ч. гениалност:winkw:frisky lioness написа:
И аз попрочетох нещо.
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Да деbead_ написа:ескивел се доближава до алиенде, но й липсва с.л. интелектуалност и к.ч. гениалност:winkw:frisky lioness написа:
И аз попрочетох нещо.
нареждат я в първата редица, редом до големите
Гарсия Маркес, Варгас Льоса и Исабел Алиенде

но има ч.ч. в повече огън и страст.bead_ написа:ескивел се доближава до алиенде, но й липсва с.л. интелектуалност и к.ч. гениалност:winkw:frisky lioness написа:
И аз попрочетох нещо.
да, по-първична и драматична е. за мен съответно - по-далечна.Амаранта написа:но има ч.ч. в повече огън и страст.bead_ написа:ескивел се доближава до алиенде, но й липсва с.л. интелектуалност и к.ч. гениалност:winkw:frisky lioness написа:
И аз попрочетох нещо.
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Като каза сън, та се сетих за това, което прочетох преди малко4avdar4e написа:Зя шоколада не съм сигурна, но здравият сън прави чудеса!!wild_moon написа: аааа, теб един грип няма да те стресне! пий повечко чай с мед и лимон и до някой ден ще си като нова!
http://dnes.dir.bg/2008/10/14/news3474422.html
Ето къде се крият отговорите на окръглянето ми и
разпадът на връзките на синапсите
Мдаааам

frisky lioness написа:Като каза сън, та се сетих за това, което прочетох преди малко4avdar4e написа:Зя шоколада не съм сигурна, но здравият сън прави чудеса!!wild_moon написа: аааа, теб един грип няма да те стресне! пий повечко чай с мед и лимон и до някой ден ще си като нова!
http://dnes.dir.bg/2008/10/14/news3474422.html
Ето къде се крият отговорите на окръглянето ми и
разпадът на връзките на синапсите
Мдаааам![]()
сега си обясних мн неща
още повече, че тамън ставам...
уф, аз пък реших, че си под завивките с термометъра.4avdar4e написа:
Шшшшшшт, тихо, че ще събудим уморените от скендъли
дай малко да разпуснем, остави ги тез изморените
отказвам да се поддавам на лошо настроение и скендъли
Последно промяна от wild_moon на 14.10.08, 19:25, променено общо 1 път.
А, оживях.. Само съм малко залята с мляко ориз, щото нЕкои хора държат сами да ядат .. Та правя уборка на районаwild_moon написа: уф, аз пък реших, че си под завивките с термометъра.
дай малко да разпуснем, астави ги тез изморените
отказвам да се поддавам на лошо настроение и скендъли
Давай тема и я разнищваме!!
лични или безлични всичко лъсва тука в един момент, нали виждаш. шило в торба не седи4avdar4e написа:Тук съм, ма, пиша лични бележкиwild_moon написа:ааа, ама то Чавето сигурно си прави чайче, нещо го няма....:rotfl24::rotfl24:
Ми гледай сега, аз тука чета едно интересно материалчеwild_moon написа: на кой квото му душа сака
"Обучения и супервизии:
* Тренинг-семинар „Подходи и методи в превенцията на насилието и трафика на хора”;
* Тренинг-семинар „Същност и превенция на дискриминация ”;
* Тренинг-семинар „Кризисно телефонно консултиране на жертви на насилие”;
* Лекционен курс „Национално и международно законодателство в областта на правата на човека”;
* Тренинг-семинар „Работа в екип. Превенция на бърн аут синдром”;
* Индивидуални и групови супервизии;
* Участие в семинари и форуми по социално значими теми;"
Па се чудя, кой от двата закона - за Закона за защита от домашно насилие или Закон за защита срещу дискриминация ми е по-интересен за четене
Дискриминация? Насилие?? Това не е за мен...wild_moon написа:в контекста на "на кой квото му душа сака" да разбирам ли, че в твоите предпочитания се колебаеш между дискриминацията и насилието!?
Чудя се дали все пак да почна да уча френски или да наблегна на затвърждаването на английския си, да си превеждам сама..
Няма значение, минало, дето викаше един прочут адвокат от един прочут филм, сменяме темата
Сънувам много интересни сънища, цикъл (пълнолунията са кофти нещо), та днес сутринта завърших сериала.. И винаги ми е било интересно хората като си говорят за сънища