Вечерта не е за култура.
Кой каквото консумира!
Боев! Да направиш сандвичите!
И таебоesti написа:Ох, имам нужда...
Дали има денонощни фитнеси?
Сега ако вляза в залата, лелеее.....
Таебото за мен, пу си, ама рано сутрин.. Кат бях бременна с дзвера ставах и в 6,30 с телевизора .. малей..Set написа: И таебо![]()
Ести, душо, от къде тез сили??esti написа:Ох, имам нужда...
Дали има денонощни фитнеси?
Сега ако вляза в залата, лелеее.....
Мани го тоя хореограф, имам агресия да изхвърлям - балет друг път ще играя.Set написа:
И таебо
Биуи Буанкс
От злоба бе, как откъде. Ти не знаеш ли?4avdar4e написа:
Ести, душо, от къде тез сили??
В общи линии чекаме боев да направи сандвичите4avdar4e написа:
........
Ко правите тука, бе, аз се бях засилилаааааа с плонж!!
Тцъ, ни за теб, ни за мен... Ква злоба, беееее, откъде сили за нея??esti написа: От злоба бе, как откъде. Ти не знаеш ли?
Тя е доста калорична, недей така.4avdar4e написа:
Тцъ, ни за теб, ни за мен... Ква злоба, беееее, откъде сили за нея??
Бе я да минаваме на здравословна храна: гъбки, козе мляко, пастърмица, треволяци разни диви, може и някоя мида (сега им е сезона, ам, че се сетих за вицаSet написа: В общи линии чекаме боев да направи сандвичите
Аз затва ли така устремно слабея?? Днеска една пола си изрових, купих я сравнително скоро, не я закопчавах тогава, ма тогава си казах: не на мене тияesti написа: Тя е доста калорична, недей така.
Що охранен народ има ейййй.....
За вкъщи не говорим. В къщи всичко е позволено4avdar4e написа:На йогата ходя по черно клинче, бели дебели чорапи и бяла тениска. Оммм, всичко трябва да е в хармонияSet написа:Абе другарки,
Вие по какво декадентско и упадъчно трико тренирате?
Вкъщи, с квот падне
Повече от година не съм стъпвала в залата.Set написа:Абе другарки,
Браво!4avdar4e написа:
Аз затва ли така устремно слабея?? Днеска една пола си изрових, купих я сравнително скоро, не я закопчавах тогава, ма тогава си казах: не на мене тияИ днес една прятелка ме пита: ти тия старите, големите дрехи нали ги изхвърли, бе...
Лошо, лошо, така съм се наяла, че пак ще сънувам дивотии
Пу евтинжос.esti написа:Повече от година не съм стъпвала в залата.Set написа:Абе другарки,
А преди това няколко месеца ходех само да си пия кафето там и да си лафя с дружките.
Иначе, като видя разните малки мутрески с екипи за по 200 кинта и навряни прашки върху тях, направо ми иде да ги светна с някоя гира.
Там е като в тук: всеки гледа само Водача и после затваря очи и се упражнява, упражнява, и брои, и брои, и диша, и диша... Няма морал, има само бдителност, да не би някой, дето не знае кое е ляво и дясно, да те ритне, без да иска, разбира се, по мутратаSet написа: Какъв ви е моралът пред дрОгарите йогисти ?
Тва да не е от оназ некултурната песенesti написа:Браво!4avdar4e написа:
Аз затва ли така устремно слабея?? Днеска една пола си изрових, купих я сравнително скоро, не я закопчавах тогава, ма тогава си казах: не на мене тияИ днес една прятелка ме пита: ти тия старите, големите дрехи нали ги изхвърли, бе...
Лошо, лошо, така съм се наяла, че пак ще сънувам дивотии
Макар че по-важно е как се чувстваш, а не дали ти падат полите. Не в онзи смисъл.
Мани ти, все се сещам как къде 6 клас отидох да фърля боклука с една ЛИЧНО ушита пола и мина класната ми и ... копчето се скъсаesti написа: Макар че по-важно е как се чувстваш, а не дали ти падат полите. Не в онзи смисъл.
Аз неприлични песни не знам Другарю.Set написа:Тва да не е от оназ некултурната песен
И кога?
И разбира се без да иска4avdar4e написа:Там е като в тук: всеки гледа само Водача и после затваря очи и се упражнява, упражнява, и брои, и брои, и диша, и диша... Няма морал, има само бдителност, да не би някой, дето не знае кое е ляво и дясно, да те ритне, без да иска, разбира се, по мутратаSet написа: Какъв ви е моралът пред дрОгарите йогисти ?
Точно на мен ли разказваш за подобни....аварии, а?4avdar4e написа:
Мани ти, все се сещам как къде 6 клас отидох да фърля боклука с една ЛИЧНО ушита пола и мина класната ми и ... копчето се скъса:shy:
Тъй че и това има значение...
Аз знам няколко!esti написа:Аз неприлични песни не знам Другарю.Set написа:Тва да не е от оназ некултурната песен
И кога?
Пея само интернационала.
Под душа.
Последните две изречения са си живо оправдание за това, че си чалгар.Set написа:
Аз знам няколко!
И все такива с падане на .... за/дръжките
Щото нали кой друг да ги измисля в ерата на водолея.
Само другаря ръководител има пръст в тоя декаденс
Ко ма питаш - аз съм революционер в хеви метълаesti написа: Последните две изречения са си живо оправдание за това, че си чалгар.
Знам, знам, аз съм злопаметна.Set написа:
Ко ма питаш - аз съм революционер в хеви метъла
Ако те целувна бърже ще забравиш лиesti написа:Знам, знам, аз съм злопаметна.Set написа:
Ко ма питаш - аз съм революционер в хеви метъла
Куин ти идват прекалено меки ако си в хард настроение, и прекалено хард ако си в по-нежния регистър. Не ти пасват на никое настроение.
Помня!:mad:
Сега пазарлъци ли ще правим?Set написа: Ако те целувна бърже ще забравиш ли?
Ще се разберем и без да се пазарим.esti написа:Сега пазарлъци ли ще правим?Set написа: Ако те целувна бърже ще забравиш ли?
Добро утро!
Аз списъка го връткам на гайгер рандъм генератор. Кой га се падне. А някои по много пъти.Капинчо написа:
Другарко, не се хващай! Той та лъжи. Ти си номер 13 в списъка.
pak si se obyrkal...Set написа:Аз списъка го връткам на гайгер рандъм генератор. Кой га се падне. А някои по много пъти.Капинчо написа:
Всичко е от частиците
Ихааа, поне съм с готин номер.Капинчо написа: