Кой сега е кукловода зад кадър и кой безмозъчното камикадзе?
пп Щрунце, батка, издигаш ми се в очите!
ппп Интриганта си е интригант, където и да е, каквото и да прави - не може без да шепне зад пердето на ушенце.
Ама ти нещо оправдаваш ли се са?!Капинчо написа:Пердетата са широко отворени и всеки, както си направил ти, може да дойде и да види какво става вътре (за разлика от други местенца, дето са тайни - не ми пречи).БоЕВ написа:3040plus.eblahfree.com/Blah.pl?b-gb/m-1227602429/
Кой сега е кукловода зад кадър и кой безмозъчното камикадзе?
пп Щрунце, батка, издигаш ми се в очите!![]()
ппп Интриганта си е интригант, където и да е, каквото и да прави - не може без да шепне зад пердето на ушенце.
Може и да напише каквото иска - модератор няма.
Ако си прочел, внимателно, в което не се съмнявам, си видял, че имах идея да поканя Щрунца да се изкаже, ако иска. Не го направих, защото знам, че слухтиш редовно и ще снесеш новината.
Освен това не исках да се изтълкува като подмамване на хора към нашия форум.
Мен би ме било срам така да се изложа, че тайничко надничам по другите форуми, но всеки с достойнството си.
Вашия форумКапинчо написа:... подмамване на хора към нашия форум.
хем отворен форума и всеки да ходи, хем пък го обвиняваш, че тайничко надничаКапинчо написа:
Мен би ме било срам така да се изложа, че тайничко надничам по другите форуми, но всеки с достойнството си.
Верчето:maggot написа:Вашия форумКапинчо написа:... подмамване на хора към нашия форум.
Тук не е ваш, така ли?
Драйфа ми се вече от това люспене.
...Щрунц е готин пич, жалко че се подмотава в оня клуб.
Сигурна съм. Само трябва някои хора да престанат да се правят на ущипани госпожици и безкрайно обидени от факта, че за да се укроти положението в което са взимали активно участие се е наложило да се слага бан.БоЕВ написа: Вярваш ли, че нещо все още може да бъде поправено?
Не съм направил нищо по-различно от Докторка да речем - чела е тук( докато се прави на сърдита и напуснала) и като е видяла интелектуалната немощ на протежето си обсъжда - без да я е "срам", че ще се "изложи", че "тайничко наднича" в .... форум.latrevw написа:хем отворен форума и всеки да ходи, хем пък го обвиняваш, че тайничко надничаКапинчо написа:
пак почваме караницата, ама честно казано големи инати сте
мен подмятането на Вяра за Щрунца, дето се мотаел в "оня" форум, ме застреля на място.
нямам думи и обещавам повече линкове да не отварям, че всичко се връща в изходно положение
maggot написа:
Принципите са хубаво нещо, стига да не се спазват безпринципно.
Аз си говоря най-открито, всеки беше поканен да участва.latrevw написа: мен подмятането на Вяра за Щрунца, дето се мотаел в "оня" форум, ме застреля на място.
maggot написа: Вашия форум
Тук не е ваш, така ли?
Драйфа ми се вече от това люспене.
много неща ми стискат на мен, мислех, че и на теб, но може нещо да съм се пообъркалаvyara написа:Аз си говоря най-открито, всеки беше поканен да участва.latrevw написа: мен подмятането на Вяра за Щрунца, дето се мотаел в "оня" форум, ме застреля на място.
А скришното форумче как е? Що не ми дадеш линк да погледна. Стиска ли ти?
Линкче, нещо?latrevw написа:много неща ми стискат на мен, мислех, че и на теб, но може нещо да съм се пообъркалаvyara написа:Аз си говоря най-открито, всеки беше поканен да участва.latrevw написа: мен подмятането на Вяра за Щрунца, дето се мотаел в "оня" форум, ме застреля на място.
ти щото харесваш Щрунца, затова ли се подмотаваш тук:lol:
не може да отречеш че изглежда доста секси с новия си аватар налиlatrevw написа: ти щото харесваш Щрунца, затова ли се подмотаваш тук:lol:
въпросите и коментарите ти за скрити и открити форуми просто ги подминавамvyara написа: Линкче, нещо?
ся, как да ти кажа, аз аватарите му хич не ги гледам, толкоз мъ е запленил тоз човек, че външните белези не ме интересуватDark Angel написа:не може да отречеш че изглежда доста секси с новия си аватар налиlatrevw написа: ти щото харесваш Щрунца, затова ли се подмотаваш тук:lol:
latrevw написа: линкче не давам, защото ми се ще всички да пишем на едно място
не съм злопаметна, ти имаш проблем с товаvyara написа:latrevw написа: линкче не давам, защото ми се ще всички да пишем на едно място:rotfl24::rotfl24:
vyara написа:Линкче, нещо?latrevw написа:много неща ми стискат на мен, мислех, че и на теб, но може нещо да съм се пообъркалаvyara написа:Аз си говоря най-открито, всеки беше поканен да участва.latrevw написа: мен подмятането на Вяра за Щрунца, дето се мотаел в "оня" форум, ме застреля на място.
ти щото харесваш Щрунца, затова ли се подмотаваш тук:lol:
да, това се случва с особено запленителни мъжеlatrevw написа: ся, как да ти кажа, аз аватарите му хич не ги гледам, толкоз мъ е запленил тоз човек, че външните белези не ме интересуват
ти си сложи тук оня аватар от другия клуб, да видиш как ще му се отрази пък на него
Проблем?! Че вие ми решихте всичките проблеми един по един. Благодаря!latrevw написа:не съм злопаметна, ти имаш проблем с товаvyara написа:latrevw написа: линкче не давам, защото ми се ще всички да пишем на едно място:rotfl24::rotfl24:
моят проблем не е даден човек, а начина, по който се държи
Дай да минем към твоята регистрация направо.Strunz написа: eй на Der Linkdt :)))))))))
Dark Angel написа:да, това се случва с особено запленителни мъжеlatrevw написа: ся, как да ти кажа, аз аватарите му хич не ги гледам, толкоз мъ е запленил тоз човек, че външните белези не ме интересуват
ти си сложи тук оня аватар от другия клуб, да видиш как ще му се отрази пък на него
този аватар нали?
низзззки страсти извиква той, знам аз (или поне мъж ми тъй казва)
добреStrunz написа: Отврат е! В пълен разрез е платоническите ми усещания към теб!
не. ти коментираш - там, той - тук, къде е разликатаКапинчо написа:Надявам се ще се съгласиш.
я виж тиКапинчо написа: а аз се опитах да и кажа, че за мен "Миризма на риба" е по-вулгарно и по-обидно от "путка",....
това просто не си тиvyara написа: Проблем?! Че вие ми решихте всичките проблеми един по един. Благодаря!
Да, това е моята сянка, която ви навестява.latrevw написа:това просто не си тиvyara написа: Проблем?! Че вие ми решихте всичките проблеми един по един. Благодаря!
Брато! ПрЕмести си го точно в другия крачол! Колкото по- малко ти дреме толко по- хубаво! Ако е виобще- най- хубаво. С други думи и в кратце: Въобще да не ти дреме.Strunz написа:Значи, хайде да не използвате Щрунц в караници помежду си.
Не знаех, че има и такъв форум. А това как съм пишел, как пиша сега и т.н. ничие одобрение не съм искал. Ако пиша нещо си го пиша за собствен кеф, първо аз се хиля, после ако има съмишленик и той.
колкото и смешно е да е, уроците житейски, който получават тук, нямат крайvyara написа:Да, това е моята сянка, която ви навестява.latrevw написа:това просто не си тиvyara написа: Проблем?! Че вие ми решихте всичките проблеми един по един. Благодаря!
Защо ти дреме дали си оранжев или зелен? Не ми отговаряй, знам, че не ти дреме изобщо.Green Light написа: Брато! ПрЕмести си го точно в другия крачол! Колкото по- малко ти дреме толко по- хубаво! Ако е виобще- най- хубаво. С други думи и в кратце: Въобще да не ти дреме.
Личи си, че много си научила, наистина.latrevw написа:колкото и смешно е да е, уроците житейски, който получават тук, нямат крайvyara написа:Да, това е моята сянка, която ви навестява.latrevw написа:това просто не си тиvyara написа: Проблем?! Че вие ми решихте всичките проблеми един по един. Благодаря!
хубавото е, че не се задълбочавам
сега ми сложи няколко намигащи иконки, още няколко с целувки и пет-шест заливащи се от смях и да се разделим со кротце, со благо
моя грешка, тази иконка я забравихvyara написа: Личи си, че много си научила, наистина.