Нека да е лято! Само да е лято!... И монокини.Магия написа:Красота, приказка!:-)
Но така съм премръзнала, че искам да е лято,
само да е лятоооо:lol:.
Наречи го мистика...Dark Angel написа:имам една страхотна картина
зимна
помолих щерката да ми намери фотото и ще Ви я пусна тук
просто е....
сменя се в зависимост от светлината - изглежда ту като рисувана в слънчев зимен ден, ту сякаш небето е покрито с черни облаци, или като слънцето да се е скрило за миг
нда, мисля в нея художника е уловил неуловимото
Рано ми е още за лято.Магия написа:Красота, приказка!:-)
Хм... имах такава снимка на един човек. Изражението му някак се променяше понякога, погледът ставаше по-различен.Dark Angel написа:имам една страхотна картина
зимна
помолих щерката да ми намери фотото и ще Ви я пусна тук
просто е....
сменя се в зависимост от светлината - изглежда ту като рисувана в слънчев зимен ден, ту сякаш небето е покрито с черни облаци, или като слънцето да се е скрило за миг
нда, мисля в нея художника е уловил неуловимото
някои ги е грижа за глобалното затопляне в тва време...Мнемозина написа:В контекста на горното, дето го писах към Магия, твоят постинг е някак хуманен...lancelote написа:Нека да е лято! Само да е лято!... И монокини.Магия написа:Красота, приказка!:-)
Вкъщи има разни, но още не са сложени по стените.Green Light написа:Мерси!
Нямаме достатъчно картини, ние в къщи!
Ми...Едни затоплят, други охлаждат...ЕДИТ - Време е да се научим да гледаме банани и маслини.bead_ написа:някои ги е грижа за глобалното затопляне в тва време...Мнемозина написа:В контекста на горното, дето го писах към Магия, твоят постинг е някак хуманен...lancelote написа:Нека да е лято! Само да е лято!... И монокини.Магия написа:Красота, приказка!:-)
С гол гръб?:blum:Мнемозина написа:Вкъщи има разни, но още не са сложени по стените.Green Light написа:Мерси!
Малко съм объркана: от една страна е хубаво, защото... да де, ясно е защо, те си действат и без да ги гледаш нарочно, имат си излъчване, отварят прозорчета.
От друга страна понякога се чудя дали не е като да ходиш вкъщи непрекъснато с официален тоалет...
Хайде, чакам, и на Дарк картината чакам, и БоЕВ да се намеси - него с фотото поне няма да го мисля по студовете.Gaspode написа:Аз фчера на Витоша щраках едни замръзнали щипки... ама фотото е дОма.
Довечера ще пробвам да пусна някоя и друга сминка
Зимна приказка беше горе. А за такива приказки, забелезАл съм, най-подходящото място за наслаждение е изотвътре от някоя хижичка до бумтящата камина
знаем как, но не можем да пуснем топло време навън през цялата година. Тъпото правителство...lancelote написа:Ми...Едни затоплят, други охлаждат...ЕДИТ - Време е да се научим да гледаме банани и маслини.bead_ написа:някои ги е грижа за глобалното затопляне в тва време...Мнемозина написа:В контекста на горното, дето го писах към Магия, твоят постинг е някак хуманен...lancelote написа:Нека да е лято! Само да е лято!... И монокини.Магия написа:Красота, приказка!:-)
Мда, и особено за някои негови отражения в модата.bead_ написа:някои ги е грижа за глобалното затопляне в тва време...Мнемозина написа:В контекста на горното, дето го писах към Магия, твоят постинг е някак хуманен...lancelote написа:Нека да е лято! Само да е лято!... И монокини.Магия написа:Красота, приказка!:-)
Хехе...Пак те виновни!:rotfl24:Ама сега са шведска тройка...Кого по-напред?ELBI написа:знаем как, но не можем да пуснем топло време навън през цялата година. Тъпото правителство...lancelote написа:Ми...Едни затоплят, други охлаждат...ЕДИТ - Време е да се научим да гледаме банани и маслини.bead_ написа:някои ги е грижа за глобалното затопляне в тва време...Мнемозина написа:В контекста на горното, дето го писах към Магия, твоят постинг е някак хуманен...lancelote написа:Нека да е лято! Само да е лято!... И монокини.Магия написа:Красота, приказка!:-)
Нали?ELBI написа:Чудесни! Пък и биографията на художника беше много интересна!
Понякога гледам картините около мен - ненарисувани, но си избирам нещичко, в което има хармония и някаква красота. Голямо удоволствие е да го съзерцавам!
lancelote написа:С гол гръб?:blum:Мнемозина написа:Вкъщи има разни, но още не са сложени по стените.Green Light написа:Мерси!
Малко съм объркана: от една страна е хубаво, защото... да де, ясно е защо, те си действат и без да ги гледаш нарочно, имат си излъчване, отварят прозорчета.
От друга страна понякога се чудя дали не е като да ходиш вкъщи непрекъснато с официален тоалет...
А не, в такъв случай - директно фередже, яшмак и чамадор.Мнемозина написа:lancelote написа:С гол гръб?:blum:Мнемозина написа:Вкъщи има разни, но още не са сложени по стените.Green Light написа:Мерси!
От друга страна понякога се чудя дали не е като да ходиш вкъщи непрекъснато с официален тоалет...![]()
Ама че си и ти!![]()
Като душевно състояние имах предвид.
каза тя и се отдаде на съзерцание...Мнемозина написа:Нали?ELBI написа:Чудесни! Пък и биографията на художника беше много интересна!
Понякога гледам картините около мен - ненарисувани, но си избирам нещичко, в което има хармония и някаква красота. Голямо удоволствие е да го съзерцавам!
Винаги е различно, когато осъзнаеш, че зад нещо такова стои всъщност човек. Уж се подразбира, а не винаги е така, забравяме го, особено когато този човек е далеч от нас - назад във времето.
Съзерцанието е едно от големите и трудно постижими удоволствия.
ние имаме премногоМнемозина написа:Вкъщи има разни, но още не са сложени по стените.Green Light написа:Мерси!
Съзерцание или нирвана?:blum:ELBI написа:каза тя и се отдаде на съзерцание...Мнемозина написа:Нали?ELBI написа:Чудесни! Пък и биографията на художника беше много интересна!
Винаги е различно, когато осъзнаеш, че зад нещо такова стои всъщност човек. Уж се подразбира, а не винаги е така, забравяме го, особено когато този човек е далеч от нас - назад във времето.
Не е. При наште имахме (те и сега си ги имат) много картини - в хола просто няма място на стените. В моята си къща сега имам пак картини, но не толкова много (въпреки, че държа няколко чудесни...и все се каня да ги сложа) - просто е много приятно. Нещо като персийските килимиМнемозина написа:Вкъщи има разни, но още не са сложени по стените.Green Light написа:Мерси!
което и да е, само да не боли глава на сутринта...lancelote написа:Съзерцание или нирвана?:blum:ELBI написа:каза тя и се отдаде на съзерцание...Мнемозина написа:Нали?ELBI написа:Чудесни! Пък и биографията на художника беше много интересна!
Ама не е като все едно го е рисувал я Рубенс, я Микеланджело, я Леонардо... Нещо леко на Моне... Игра на цветове... ЕДИТ - тук си спомням как учителката ми по рисуване ме караше след като си нарисувам така надлежно детайлите и да я сложа под чучура да се изпере! Изпитвах истински шок...Dark Angel написа:тц, не си правlancelote написа: Лек импресионизъм... Ама съвсем лек... Като разреден ром.
прилича на пощенска картичка в действителност
аха да стъпиш у снега
никакви импресии няма у нея
Ако те боли значи е от 5,1 по скалата на рихтер.ELBI написа:което и да е, само да не боли глава на сутринта...lancelote написа:Съзерцание или нирвана?:blum:ELBI написа:каза тя и се отдаде на съзерцание...Мнемозина написа:Нали?ELBI написа:Чудесни! Пък и биографията на художника беше много интересна!
или женати те е гепила с чужд грим/червило...lancelote написа:Ако те боли значи е от 5,1 по скалата на рихтер.ELBI написа:което и да е, само да не боли глава на сутринта...lancelote написа:Съзерцание или нирвана?:blum:ELBI написа:каза тя и се отдаде на съзерцание...Мнемозина написа:Нали?ELBI написа:Чудесни! Пък и биографията на художника беше много интересна!
На орифлем ли?:rotfl24:ELBI написа:или женати те е гепила с чужд грим/червило...lancelote написа:Ако те боли значи е от 5,1 по скалата на рихтер.ELBI написа:което и да е, само да не боли глава на сутринта...lancelote написа:Съзерцание или нирвана?:blum:ELBI написа:каза тя и се отдаде на съзерцание...Мнемозина написа:Нали?ELBI написа:Чудесни! Пък и биографията на художника беше много интересна!
уфlancelote написа: Ама не е като все едно го е рисувал я Рубенс, я Микеланджело, я Леонардо... Нещо леко на Моне... Игра на цветове... ЕДИТ - тук си спомням как учителката ми по рисуване ме караше след като си нарисувам така надлежно детайлите и да я сложа под чучура да се изпере! Изпитвах истински шок...
Dark Angel написа:уфlancelote написа: Ама не е като все едно го е рисувал я Рубенс, я Микеланджело, я Леонардо... Нещо леко на Моне... Игра на цветове... ЕДИТ - тук си спомням как учителката ми по рисуване ме караше след като си нарисувам така надлежно детайлите и да я сложа под чучура да се изпере! Изпитвах истински шок...
начи се ядосвам от теб
какъв ти Моне, какви ти импресии и игри на цветове
картината е като снимка
глупаво че я пуснах - кофти качество снимка е
аре като си майстор, кажи ми с какво и рисувана
не е.lancelote написа:Предавам се! Трябва да е маслени бои.
ЕДИТ - Хубава си е! Просто имам различни начини да кажа че нещо ми харесва!
Абстрактен символизъм...Dark Angel написа:не е.lancelote написа:Предавам се! Трябва да е маслени бои.
ЕДИТ - Хубава си е! Просто имам различни начини да кажа че нещо ми харесва!
сори, не ти разбрах начина
не че е от значение дали ти харесва или не
така де, аз я гледам
ПП/ обаче, обаче имам едни велики картини - даже едната ми е подарък, един художник ме нарисува навремето. изненада ме с подарък. или по-точно ме изненада как ме вижда....