Въпрос към знаещите
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
Въпрос към знаещите
Искам да изкарам курс по MS Project и ексел за напреднали. Някви идеи? Имам целия януари свободен. Може и частни уроци, стига да има кой да ги преподаде. Това ще ми е подаръка за Нова Година - нова работа от февруари, и нови знания, с които да си я върша:rotfl24:
Ако се разболееш и до два месеца не умреш, значи ще живееш.
- Dark Angel
- Green Light
- Dark Angel
- Green Light
Ами обикновенните юзери, като нас не използваме и една десета част от възможностите на тия неща. Което си е прахосничество, като се замислишDark Angel написа:нашта секретарка прави чудеса някакви с ексела
направо магьосница....
тя всъщност е единствената дето е изчела от край до край книгите на ексел, уърда, пауър пойнта и каквито там книги-инструкции има из фирмата
Не съм съгласен, че е прахосничество. Ползваш колкото ти трябва. Ако ти потрябва повече, ще се научиш да го ползваш.Green Light написа:Ами обикновенните юзери, като нас не използваме и една десета част от възможностите на тия неща. Което си е прахосничество, като се замислишDark Angel написа:нашта секретарка прави чудеса някакви с ексела
направо магьосница....
тя всъщност е единствената дето е изчела от край до край книгите на ексел, уърда, пауър пойнта и каквито там книги-инструкции има из фирмата
Като с колата - може да вози 5 човека или тон и там нещо багаш. Значи ако я караш сам си прахосник. Да не споменавам за асансьорите, на които пише "За 6 лица"
- Green Light
Ами ако караш колата си сам е прахосничество. Ние сме цивилизация на потребители.Gaspode написа:Не съм съгласен, че е прахосничество. Ползваш колкото ти трябва. Ако ти потрябва повече, ще се научиш да го ползваш.Green Light написа:Ами обикновенните юзери, като нас не използваме и една десета част от възможностите на тия неща. Което си е прахосничество, като се замислишDark Angel написа:нашта секретарка прави чудеса някакви с ексела
направо магьосница....
Като с колата - може да вози 5 човека или тон и там нещо багаш. Значи ако я караш сам си прахосник. Да не споменавам за асансьорите, на които пише "За 6 лица"
Глобално погледнато има недостатък от храни. Земята произвежда по- малко храна, отколкото е нужно за прехраната на човечеството. От тази гледна точка, двата плика, които хвърлих сутринта в кофата за боклук са прахосничество. От гледна точка на моите домашни си е жива необходимост - ядат, което им се яде.
купи си книжка за начало
" Step by Step" Project 2007 - издателство "СофтПрес" - 25 лв
има и диск към нея
на мен ми върши работа
п.п. това с курсовете миналата година беше вятър работа
скъпи са, а програмите им следват книжките-самоучители сбити в 3-дневен курс
аз по-лесно уча сама и не можаха да ме зарибят да се запиша
има и диск към нея
на мен ми върши работа
Допитах се до извора, начи. Една позната водеше на времето такива курсове. Даде ми координатовете на една девойка, която в момента води курсове и била най-дъ-бест :). За Януари нямали групи, но девойката била навита на тет-а-тет 
Повече подробности на биляшки, че като си погледна поста нананазад и почвам леееко да се изчервявам

Повече подробности на биляшки, че като си погледна поста нананазад и почвам леееко да се изчервявам
- Dark Angel
ней тъй пич! На повечето хора не им трябват повечето възможности! Това си е като повечето неща - ползваш само най-основното. На когото му трябва повече - ще си го научи. Примерно на уърда като правя по-големи проекти, няколко години все си припомнях каксе правеше съдържание, таблици, фигури, свързани със съдържанието. Малко пипкаво и досадно, но след 3-4 ползвания го научих.Green Light написа:Ами обикновенните юзери, като нас не използваме и една десета част от възможностите на тия неща. Което си е прахосничество, като се замислишDark Angel написа:нашта секретарка прави чудеса някакви с ексела
направо магьосница....
Хората използват най-основните неща в повечето софтуерни продукти и не им трябва да знаят/ползват повече. Да не говорим, че за научаване на по-висш пилотаж са си необходими и умения и време... Тези, които са правили продуктите са се поизхвърлили, но като добри специалисти са си мислели "Абе да направя и това, и онова..."
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
и аз мисля като тебе... курсовете са али-бали...shshtt написа:купи си книжка за начало
има и диск към нея
на мен ми върши работа
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
Microsoft® Office Project 2007 Step by Step (Step By Step (Microsoft))shshtt написа:купи си книжка за начало
има и диск към нея
на мен ми върши работа
Carl Chatfield, Timothy Johnson
Цена: 107.07 лв.
Тази книга се внася от САЩ по индивидуална заявка, времето за доставка е от 20 до 40 дни. Цената посочена тук включва доставката до България и всички дължими мита, данъци и такси.
http://import.book.store.bg/product/id- ... 1-41-.html
Не бих я отказал тая книга на СофтПрес, като го гледам това горе, (мамка им). Ще се разтърся