Аман!

Все същите
Аватар
Green Light

Аман!

Мнение от Green Light »

Може би и полицията да е действала истерично, престъпно и некадърно. Може да са убили тоя човек в 4то. Може би са пребили нещастна бременна студентка бременна в 5тия месец с бъдещия Яворов на квадрат. Може би трябва всичко това да бъде променено и направено да е както трябва, но протестите не са за това. Протестите са за това че ние сме кенеф. За това че Людмил Стойков открадна милиони от нас и заради това пак на нас няма да ни отпуснат заслужените стотици милиони. Заради това, че никой не го е осъдил. Заради това, че Марин Дипчев, обвинен в източване на 612 000 лв. от програма САПАРД, се размина с глоба от 2500 лева, понеже заявил че не е знаел, че дава фалшиви документи. Че в агенция Пътища и във фонд Зеледелие откровенно крадяха. Защото вече всеки, и най- дребния възможен предприемач вижда с очите си некаърност и корупция и може да пресметне колко му струва това само като гледа 15 минути новини. Аман от тия нещастници! Глупаци, които не виждат по- далече от проблемите в собствената си партията или коалиция. Трябва да им бъде показано ясно какво мислим за тях. Това искам да кажа. Подмениха дневния ред и даже протестиращите взеха да протестират против полицията. Аман, бе, хора! Такива сте шарани, че не може да бъде повече. Спомнете си какво ви тормозеше та да излезете на тоя площад. Ми то си е пак такова и след грандиозния побой със смазани черепи, мозък и черва. Пак имате същия повод да кажете аман! Кражбите се увеличават, съда оправдава, Европа директно ни отбичва от съюза. А ние искаме съд за полицаите! И Станишев го боли корема. От смях
Аватар
Глас в пустиня

Re: Аман!

Мнение от Глас в пустиня »

Green Light написа:Може би и полицията да е действала истерично, престъпно и некадърно. Може да са убили тоя човек в 4то. Може би са пребили нещастна бременна студентка бременна в 5тия месец с бъдещия Яворов на квадрат. Може би трябва всичко това да бъде променено и направено да е както трябва, но протестите не са за това. Протестите са за това че ние сме кенеф. За това че Людмил Стойков открадна милиони от нас и заради това пак на нас няма да ни отпуснат заслужените стотици милиони. Заради това, че никой не го е осъдил. Заради това, че Марин Дипчев, обвинен в източване на 612 000 лв. от програма САПАРД, се размина с глоба от 2500 лева, понеже заявил че не е знаел, че дава фалшиви документи. Че в агенция Пътища и във фонд Зеледелие откровенно крадяха. Защото вече всеки, и най- дребния възможен предприемач вижда с очите си некаърност и корупция и може да пресметне колко му струва това само като гледа 15 минути новини. Аман от тия нещастници! Глупаци, които не виждат по- далече от проблемите в собствената си партията или коалиция. Трябва да им бъде показано ясно какво мислим за тях. Това искам да кажа. Подмениха дневния ред и даже протестиращите взеха да протестират против полицията. Аман, бе, хора! Такива сте шарани, че не може да бъде повече. Спомнете си какво ви тормозеше та да излезете на тоя площад. Ми то си е пак такова и след грандиозния побой със смазани черепи, мозък и черва. Пак имате същия повод да кажете аман! Кражбите се увеличават, съда оправдава, Европа директно ни отбичва от съюза. А ние искаме съд за полицаите! И Станишев го боли корема. От смях
Прав си!

Това правителство трябва да си ходи час по-скоро, докато не са запалили печката в Козлодуй.

Законите трябва да се спазват и престъпилите ги трябва да бъдат съдени - чудесен пример това да стане е, развилнелите се ченгета да бъдат съдени от началника до последния палконосец.:-)
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

БоЕВ написа: Прав си!

Това правителство трябва да си ходи час по-скоро, докато не са запалили печката в Козлодуй.

Законите трябва да се спазват и престъпилите ги трябва да бъдат съдени - чудесен пример това да стане е, развилнелите се ченгета да бъдат съдени от началника до последния палконосец.:-)
:grin:
Прав съм я! Първо да осъдим Стойков и сие, да кажем на Станишев Доган и цара че може да управляват каквото си искат, стига да не е България и да печелят милиони и милиарди, стига да не са наши. И после подкарваме началници и палконосци. Нали тва искаше да кажеш?
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа:
БоЕВ написа: Прав си!

Прав съм я! Първо да осъдим Стойков и сие, да кажем на Станишев Доган и цара че може да управляват каквото си искат, стига да не е България и да печелят милиони и милиарди, стига да не са наши. И после подкарваме началници и палконосци. Нали тва искаше да кажеш?
Да! Само че в обратен ред.:grin:

Най-напред биячите се наказват, защото пред угрозата да бъдеш незаслужено и безнаказано бит, само за това че имаш мнение и искаш то да бъде чуто, ще е много трудно да събереш хора за първото действие.:-)

Чете ли вече, че задържаните са били принуждавани да подписват декларации, че повече няма да участват в никакви митинги и протести? Милицонерщината се завръща, целият държавен репресивен апарат е впрегнат срещу мислещите хора. Не бива да се дава възможност на лумпените в униформа да вземат страха на младите, мислещи и можещи хора, като ги малтретират умишлено по най-жесток и нечовешки начин.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

БоЕВ написа: Да! Само че в обратен ред.:grin:

Най-напред биячите се наказват, защото пред угрозата да бъдеш незаслужено и безнаказано бит, само за това че имаш мнение и искаш то да бъде чуто, ще е много трудно да събереш хора за първото действие.:-)

Чете ли вече, че задържаните са били принуждавани да подписват декларации, че повече няма да участват в никакви митинги и протести? Милицонерщината се завръща, целият държавен репресивен апарат е впрегнат срещу мислещите хора. Не бива да се дава възможност на лумпените в униформа да вземат страха на младите, мислещи и можещи хора, като ги малтретират умишлено по най-жесток и нечовешки начин.
Абе това им е работата, бе човек! Как да ти го вкарам в главата? Работата на лумпените в униформа е да вземат страха на младите, мислещи(какво да метнат по тях) и можещи да мятат хора, като ги малтретират умишлено по най-жесток и нечовешки начин. Работата на младите и мислещи хора е да не се поддадат и да не изпадат в гонене на стражари и апаши, а да отстояват исканията си и правата си.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Глей сега - работата се свежда до това повече хора да гласуват на следващите избори. Нищо повече!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа: Абе това им е работата, бе човек! Как да ти го вкарам в главата? Работата на лумпените в униформа е да вземат страха на младите, мислещи(какво да метнат по тях) и можещи да мятат хора, като ги малтретират умишлено по най-жесток и нечовешки начин. Работата на младите и мислещи хора е да не се поддадат и да не изпадат в гонене на стражари и апаши, а да отстояват исканията си и правата си.
Е точно затова ще живееш в кенефа на Европа! Как да ти го набия в главата!
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

голяма грешка е да се набива нещо на някого. Било в главата, било другаде :rotfl24:

който иска - възприема. Който може- също. Другото е ... насилие.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

БоЕВ написа:
Green Light написа: Абе това им е работата, бе човек! Как да ти го вкарам в главата? Работата на лумпените в униформа е да вземат страха на младите, мислещи(какво да метнат по тях) и можещи да мятат хора, като ги малтретират умишлено по най-жесток и нечовешки начин. Работата на младите и мислещи хора е да не се поддадат и да не изпадат в гонене на стражари и апаши, а да отстояват исканията си и правата си.
Е точно затова ще живееш в кенефа на Европа! Как да ти го набия в главата!
Моля? Заради кое ще живея в кенефа на Европа?
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

ELBI написа:Глей сега - работата се свежда до това повече хора да гласуват на следващите избори. Нищо повече!
Не е само това. Протести и десните да ги оглавят. И да се обединят. Само това е шанса. Голям, малък, възможен, невъзможен, тва е. Друг шанс няма.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа:
ELBI написа:Глей сега - работата се свежда до това повече хора да гласуват на следващите избори. Нищо повече!
Не е само това. Протести и десните да ги оглавят. И да се обединят. Само това е шанса. Голям, малък, възможен, невъзможен, тва е. Друг шанс няма.
гледай как изведнъж Ковачки, корумпираните Гергьовден и ВМРО събраха протест. 99% съм сигурен, че беше платен. Много нови знамена, много автобуси и т.н. Което значи, че просто тези формации искат да хапнат кокала, а не да направят промяна
Аватар
4avdar4e

Мнение от 4avdar4e »

ELBI написа: гледай как изведнъж Ковачки, корумпираните Гергьовден и ВМРО събраха протест. 99% съм сигурен, че беше платен. Много нови знамена, много автобуси и т.н. Което значи, че просто тези формации искат да хапнат кокала, а не да направят промяна
ИЗ-БО-РИ, това е ... А оня идиот (сорри!!), дето би трябвало да завежда кризата с газа, бил на ски/почивка в чужбина. :evil:
Аватар
Глас в пустиня

.....
Последно промяна от Глас в пустиня на 19.01.09, 12:40, променено общо 1 път.
Аватар
Глас в пустиня

ELBI написа:
Green Light написа:
гледай как изведнъж Ковачки, корумпираните Гергьовден и ВМРО събраха протест. 99% съм сигурен, че беше платен. Много нови знамена, много автобуси и т.н. Което значи, че просто тези формации искат да хапнат кокала, а не да направят промяна
Никога повече комунист или костовист на власт!
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа: Работата на лумпените в униформа е да вземат страха на младите

[/quote]
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

БоЕВ написа:
ELBI написа:
Green Light написа:
Никога повече комунист или костовист на власт!
глей сега - и аз имам много критики към Костов, но такова крадене и наглост не беше. Просто сравняваме 2 неща. А ако се появи нещо ново - с удоволствие. Ала новите - ГЕРБ, Ковачки, т.н. са тройната коалиция под нови дрешки. Е - не - мерси.
Аватар
Глас в пустиня

ELBI написа:
глей сега - и аз имам много критики към Костов, но такова крадене и наглост не беше.
Да твърдиш, че някой е по-добър само заради това че е крал по малко ми се вижда като комунистическата другарска критика и самокритика на парт. събрание. За другото съм напълно съгласен.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

БоЕВ написа:
ELBI написа:
глей сега - и аз имам много критики към Костов, но такова крадене и наглост не беше.
Да твърдиш, че някой е по-добър само заради това че е крал по малко ми се вижда като комунистическата другарска критика и самокритика на парт. събрание. За другото съм напълно съгласен.
Гледай - може да звучи всякак. Аз ти казвам следното - на предстоящите избори ако не се гласува ще се подкрепят настоящите. Това мисля, че е повече от ясно. За кого тогава да се гласува? И аз бих исках някой нов, честен, умен, т.н., т.н., но когато го/ги няма сред бюлетините - какво правиш?

Аз говоря за това коя бюлетина да избера. Не за критики и самокритики - за конкретно решение, което ще се наложи да взимаме след няколко месеца.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

И за кого???

Уф, не ми се пише.

Всичко ми се струва дежа вю.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Stranniche написа:
И за кого???

Уф, не ми се пише.

пускай снимки и опит от опитано, хубаво ЧВ.
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

БоЕВ написа:
Green Light написа: Работата на лумпените в униформа е да вземат страха на младите

Ти не искаш да видя твоята гледна точка, ами да ме обидиш.
Пак казвам. Има нужда да се прочисти МВР, съд, всякакви служби. Много е важно. Важно е също така да намерим изход от печалното ни положение относно енергетиката, да възстановим разузнаването, да почистим въздуха в градовете си, да спрем безумието на шофьорите. Но не заради това тръгнаха протестите. Протестите тръгнаха за това че БСП, ДПС и НДСВ накараха света и нас самите, да видим България като тоалетна. Срещу това протестирам аз. Аз не заслужавам да живея в кенефа на Европа. Не аз имам кенефско държание.

МВР е репресивен апарат с отвратителна кадрова политика. Българските полицаи биват учени да се страхуват и да бият. Това трябва да се промени. Но сега ли?
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

Stranniche написа:
И за кого???

Уф, не ми се пише.

БСП&Герб. Това ни чака ако няма никаква промяна. Следващата алюзия на скандалните художници относно България ще бъде един обръснат врат
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Green Light написа:
Stranniche написа:
И за кого???

Уф, не ми се пише.

БСП&Герб. Това ни чака ако няма никаква промяна. Следващата алюзия на скандалните художници относно България ще бъде един обръснат врат
Най-забавното е, че мнозинството продължава да е с промити мозъци - говори се за АЕЦ, за художници, за какво ли не, а се избягват най-важните въпроси - липсата на ред, неспазването на законите, корупцията и безхаберието на управляващите. Ала и журналягите ни точно като управляващата коалиция - колкото пъти попадна на някой "известен" журналист - толкова си мисля, че е на щат към Станишев - е - даже да не е, поне е с дълбоко промит мозък...мозъче може би.
Аватар
Stranniche
Обратна връзка:

Мнение от Stranniche »

ELBI написа: Най-забавното е, че мнозинството продължава да е с промити мозъци - говори се за АЕЦ, за художници, за какво ли не, а се избягват най-важните въпроси - липсата на ред, неспазването на законите, корупцията и безхаберието на управляващите. Ала и журналягите ни точно като управляващата коалиция - колкото пъти попадна на някой "известен" журналист - толкова си мисля, че е на щат към Станишев - е - даже да не е, поне е с дълбоко промит мозък...мозъче може би.
Ами това си е съвсем целенасочено - да се отклонява вниманието на обществото от основните проблеми. Да се противопоставят групи от обществото, за да не се обединят срещу главните виновници. Стари и изпитани похвати.
А журналистите кой мислиш ги назначава за "известни"?
И затова казвам, че е дежа вю.
Последно промяна от Stranniche на 20.01.09, 12:16, променено общо 1 път.
Аватар
Глас в пустиня

Green Light написа:
Ти не искаш да видиш моята гледна точка и затова ме обиждаш с нелепиците които пишеш.
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Stranniche написа:
ELBI написа: Най-забавното е, че мнозинството продължава да е с промити мозъци - говори се за АЕЦ, за художници, за какво ли не, а се избягват най-важните въпроси - липсата на ред, неспазването на законите, корупцията и безхаберието на управляващите. Ала и журналягите ни точно като управляващата коалиция - колкото пъти попадна на някой "известен" журналист - толкова си мисля, че е на щат към Станишев - е - даже да не е, поне е с дълбоко промит мозък...мозъче може би.
Ами това си е съвсем целенасочено - да се отклонява вниманието на обществото от основните проблеми. Да се противопоставят групи от обществото, за да се обединят срещу главните виновници. Стари и изпитани похвати.
А журналистите кой мислиш ги назначава за "известни"?
И затова казвам, че е дежа вю.
мда... няма даже какво да добавя :cool:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

БоЕВ написа:
Green Light написа:
Ти не искаш да видиш моята гледна точка и затова ме обиждаш с нелепиците които пишеш.
е, де... Добре се разбирате. И пишете много сходни неща. Поне така изглежда от страни.
Аватар
Света вода ненапита

Мнение от Света вода ненапита »

Green Light написа:Може би и полицията да е действала истерично, престъпно и некадърно. Може да са убили тоя човек в 4то. Може би са пребили нещастна бременна студентка бременна в 5тия месец с бъдещия Яворов на квадрат. Може би трябва всичко това да бъде променено и направено да е както трябва, но протестите не са за това. Протестите са за това че ние сме кенеф. За това че Людмил Стойков открадна милиони от нас и заради това пак на нас няма да ни отпуснат заслужените стотици милиони. Заради това, че никой не го е осъдил. Заради това, че Марин Дипчев, обвинен в източване на 612 000 лв. от програма САПАРД, се размина с глоба от 2500 лева, понеже заявил че не е знаел, че дава фалшиви документи. Че в агенция Пътища и във фонд Зеледелие откровенно крадяха. Защото вече всеки, и най- дребния възможен предприемач вижда с очите си некаърност и корупция и може да пресметне колко му струва това само като гледа 15 минути новини. Аман от тия нещастници! Глупаци, които не виждат по- далече от проблемите в собствената си партията или коалиция. Трябва да им бъде показано ясно какво мислим за тях. Това искам да кажа. Подмениха дневния ред и даже протестиращите взеха да протестират против полицията. Аман, бе, хора! Такива сте шарани, че не може да бъде повече. Спомнете си какво ви тормозеше та да излезете на тоя площад. Ми то си е пак такова и след грандиозния побой със смазани черепи, мозък и черва. Пак имате същия повод да кажете аман! Кражбите се увеличават, съда оправдава, Европа директно ни отбичва от съюза. А ние искаме съд за полицаите! И Станишев го боли корема. От смях
напълно съм съгласен. така е.
ама... таковата... някой би ли ми казал кой да дойде на тяхно място, дето няма да краде?
щото много време насам все такива идват - чисти като пирински ручеи, а си тръгват ... меко казано, като черния дявол...
та? питам! кой?!
Виж подводницата!
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Метаморф написа: та? питам! кой?!
Не и някой от сегашните политици на небосклона. Може би единственият шанс е да имаме марионетно правителство, по- точно група чиновници, които стриктно да прилагат европейските закони. И много строг контрол отвънка. Вътрешен такъв не може да има.
Шсъ опраим, бе, шсъ опраим...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
annonymus

Мнение от annonymus »

Ко ти стана, бе човек? :shocked:
Протестите от ден на ден ми стават все по смешни. Щото принципа явно е "Всеки иска всичко".
И накрая идва пожарната команда и завзема управлението. :rotfl24::rotfl24:
Голем купон на изборите юни - отсега ми е смешно :rotfl24:
Мисленето ни в перспектива се простира до утре 11ч. :rotfl24:
annonymus

Мнение от annonymus »

Green Light написа:
Кои десни, Грийне, къде ги видя :eek: Да се обединят? Ееее, тогава няма да е всеки лидер на партия!
Аватар
Света вода ненапита

[unknown] написа:
Не и някой от сегашните политици на небосклона. Може би единственият шанс е да имаме марионетно правителство, по- точно група чиновници, които стриктно да прилагат европейските закони. И много строг контрол отвънка. Вътрешен такъв не може да има.
ок, да предложа тогава:
финансите: англичанин - бивш директор в J P Morgan
икономиката: германец
МРРБ - италианец
енергетиката - французин
земеделието - грък
туризма - испанец
културата - поляк
образованието - украинец или турчин, като акредитирани членове :blum:
и т.н. и т.н.
Виж подводницата!
Аватар
Ън
Обратна връзка:

Мнение от Ън »

Метаморф написа:
[unknown] написа:
ок, да предложа тогава:
МРРБ - италианец
енергетиката - французин
земеделието - грък
туризма - испанец
културата - поляк
и т.н. и т.н.
Няма лошо. Не мисля, че ще успеят да крадат повече от българи.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

Изображение
Аватар
Света вода ненапита

[unknown] написа:
Метаморф написа:
[unknown] написа:
ок, да предложа тогава:
МРРБ - италианец
енергетиката - французин
земеделието - грък
туризма - испанец
културата - поляк
и т.н. и т.н.
Няма лошо. Не мисля, че ще успеят да крадат повече от българи.
е, живей си със заблудите, няма да ти преча...
Виж подводницата!
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

Метаморф написа:...
ок, да предложа тогава:
МРРБ - италианец
енергетиката - французин
земеделието - грък
туризма - испанец
културата - поляк
и т.н. и т.н.
готино предложение :cool:
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

ELBI написа:
Метаморф написа:...
ок, да предложа тогава:
МРРБ - италианец
енергетиката - французин
земеделието - грък
туризма - испанец
културата - поляк
и т.н. и т.н.
готино предложение :cool:
Да. И мене ме изкефи
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Метаморф написа:
[unknown] написа:
ок, да предложа тогава:
МРРБ - италианец
енергетиката - французин
земеделието - грък
туризма - испанец
културата - поляк
и т.н. и т.н.
За културата искам унгарец, моля! Ама сериозно.
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

pocti_bezobidna написа:
Green Light написа:
Кои десни, Грийне, къде ги видя :eek: Да се обединят? Ееее, тогава няма да е всеки лидер на партия!
- Г-н Костов, може ли един страничен въпрос? Смятате ли, че БНД има място в една обединена десница и защо?

ИВАН КОСТОВ: Има място. Има място, защото това са хора, които работеха за европейското и натовското членство, за да видят, че България е станала европейски член и член на Алианса.
И в момента, в който видяха, че това членство се проваля, излязоха от управляващата коалиция. В този смисъл, на тези хора не може да бъде отказано, че са имали положителни намерения по отношение на собствената си страна. И че тези положителни намерения са съвпадали с нашите. Не може да се отрече това! Освен това, те от много месеци, вече почти една година, са категорична опозиция. Виждаме, че са компетентни, имат висок дух и се държат абсолютно адекватно в Народното събрание в ролята си на опозиция. Разбира се, те може би трябва да извървят определен път към едно такова участие в дясна коалиция. Те ще намерят, според нас, начин да извървят този път.

- А какъв път извървя Яне Янев, за да бъде спряган в подобна конфигурация?

ИВАН КОСТОВ: Към Яне Янев ние имаме три сериозни въпроса, на които тепърва чакаме отговори, но считаме от уважение към бъдещите си партньори по разговори, че трябва да водим разговорите с тях, а не посредством посредници. Затова няма да ви казвам какви са сериозните възражения на ДСБ. Ние чакаме оттам отговори и тепърва се надяваме, че ще ги получим. Искаме да сме убедени, че всичко ще бъде наред. Това мога да ви кажа, без да ви въвеждам в подробности.

- В рамките на тези пет политически сили ли ще се водят самите разговори?

ИВАН КОСТОВ: Не. Зависи, може да бъдат и повече. Може да бъдат и по-малко. Да допуснем, че г-н Яне Янев не даде убедителни отговори на ДСБ. Ясно е, че ще се противопоставим на преговори, ако нямаме тези отговори. Не искам да го поставям под съмнение обаче като партньор. Те са много енергични, имат сериозно присъствие на местните избори, успяха да пробият редица крепости. Наистина, има редица възражения на българската общественост към поведението им и те съвпадат са нашите. Но те имат какво да дадат в една коалиция и това е очевидно. Те са енергична партия с организации и могат да допринесат много за една дясна коалиция. Освен това, те са отваряне на коалицията към новопоявили се партии, които имат своето право да заявяват политическата си програма.

А иначе, що се отнася до поведението им, в много отношения, ние приветстваме акциите, които те водят. Разбира се, има и акции, с които не сме напълно съгласни, но не може да се отрече, че те са много категорично срещу Тристранната коалиция. Не забравяйте, че ние, ако правим дясна коалиция, тя е срещу управляващите. И първото необходимо условие е те да бъдат смели в противопоставянето на Тристранната коалиция, което не е лесна работа, както виждате.

- Не се ли изместват твърде много във времето и твърде близо до изборите тези преговори за дясна коалиция?

ИВАН КОСТОВ: Моето мнение лично е, че тези преговори могат да протекат в разстояние на две седмици, максимум на един месец. Нещо повече, те трябва да протекат много бързо, за да може при успех тази коалиция да заяви своето присъствие, името да бъде запомнено, да бъде представена пред обществото със своята програма, със своите отделни политики и т.н. Това, ако не се направи колкото се може по-бързо, ще бъде голяма грешка.

Имаше обективни причини да се забави процесът и това бяха проточилите се избори за лидер на Съюза на демократичните сили. Но ето, сега има лидер и пътят е отворен.

- В този смисъл, ще инициирате ли някакво раздвижване на преговорите отново?

ПЕТЪР МОСКОВ: Ще отговоря конкретно на въпроса ви.
Но искам да върна малко лентата и да кажа, че смисълът на това, което вършим е отговор на тежко, на страшно предизвикателство за всички нас. И не е ДСБ политическата сила, която ще бъде пречка да има ясен, демократичен про-европейски отпор на това предизвикателство. Искам да разглеждаме всяка една политическа сила и всеки един ход и на ДСБ, и на другите сили, през призмата на това предизвикателство. Кой какви конкретни недостатъци или преимущества има е второстепенен разговор на фона на истинската катастрофа, в която това управление е вкарало България. Това е целта, която си поставя ДСБ. И повтарям, ДСБ няма да бъде причината да не се случи възможността за про-европейско управление на България.
Конкретно, за нас, разбира се, основен приоритет, без да изключваме когото и да било друг от посочените в пресата политически сили, има Съюзът на демократичните сили. И чисто формални преговори, защото разговори текат, със СДС ще започнат още до края на тази седмица.

http://www.dsb.bg/display.php?sub=news_1&open_news=3808

Ами сори ама СДС и ДСБ. Компрометирани, дето вика Незнайния, колкото си искат, ама само тях имаме. На светлинни години е по- добре да са те, отколкото Бойко или Серго, или двамата вместе.
Почти няма надежда вече, ама защо се предават без бой, това не мога да разбера
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

и аз мисля като тебе, Грийни... ами ще видим - надявам се да не се предадат и все пак хората да гласуват за тях!
Публикувай отговор