Григор Димитров
Григор Димитров
страхотен е хлапака, беше великолепен!
Re: Григор Димитров
пфу! не го гледах, че бях на един р.д., ама прочетох за него в нета и много му се кефя! талатнтив е:-)pocti_bezobidna написа:страхотен е хлапака, беше великолепен!
just perfect
Re: Григор Димитров
С голям хъс игра, освен таланта! Дано да има и късмет хлапето, освен това, дето вече му е дадено и труда, който е вложило.bead_ написа:пфу! не го гледах, че бях на един р.д., ама прочетох за него в нета и много му се кефя! талатнтив е:-)pocti_bezobidna написа:страхотен е хлапака, беше великолепен!
- Green Light
- Глас в пустиня
- Green Light
да - готинко игра и ми стана кеф. Дано има скоро още успехи! Стискам му палци!
Между другото Ст. Георгиев завърши 16-ти на св. купа по слалом. Много добро постижение (макар и на убийствените 9 сек и нещо след 1-вия)
Между другото Ст. Георгиев завърши 16-ти на св. купа по слалом. Много добро постижение (макар и на убийствените 9 сек и нещо след 1-вия)
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Ох, аз много обичам ски да гледам, ама в последните години все не смогвам - се ги слагат в някакви часови пояси, дето не ми съвпадат със свободното време...ELBI написа:да - готинко игра и ми стана кеф. Дано има скоро още успехи! Стискам му палци!
- Пенчо Заека
- Обратна връзка:
некъф 8-ми, незнамкъфси... ми надут си беше. Не му правих някакваситамскопияjazz написа:браво на гришатаELBI написа:момъкът пак се представи чудесно! За малко да перне оня надут франк...
какво му бее надутото на французина
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
нави ме. Съгласен!jazz написа:то няма и нуждаELBI написа:Не му правих някакваситамскопия
просто трябва да се уважава врага
пък бил той и французин
пък и щом печели от 2 на 5
може и да се понадуе малце