:)
Re: :)
Това за войните си го бях мислила напоследък.
Един умен човек казвал за хората от неговата разкъсвана от вражди, съперничества, скандали, надскачане, клюки и какви ли не още красоти гилдия - всички ние трябва да бъдем водени веднъж месечно, организирано, на посещение в онкологията. Ей така, просто да преосмислят страстите си.
Един умен човек казвал за хората от неговата разкъсвана от вражди, съперничества, скандали, надскачане, клюки и какви ли не още красоти гилдия - всички ние трябва да бъдем водени веднъж месечно, организирано, на посещение в онкологията. Ей така, просто да преосмислят страстите си.
Panta rhei...
- Green Light
Една моя позната се развива като фотограф. В Америка. Спеели награда преди години с фотографии на тема "устрем". Мисля че приза беше за снимката една жена болна от рак. Лицето и в едър план. Много красива жена, изцяло гола глава от химиотерапията със съсредоточен и да- устремен поглед. Смисъл във всяка секунда живот. Много силно впечатление ми направи.Мнемозина написа:Това за войните си го бях мислила напоследък.
.... ако изпълниш хишната минута
с шейсет секунди спринт поне веднъж
светът е твой, молбата ми е чута
и значи, сине мой, ще бъдеш мъж