А вчера
А вчера
се притесних ужасно. По време на едно предаване, Нешънъл Джиографик казаха, че Африка се движи къкм Европа и ще се сблъска с нея в даден момент. Някъде след 50 милиона години. А бях по средата на подреждане на бюрото си и мислех да си погледна срочните депозити. Тази новина ме обърка, даже ядоса ;) Не е редно да ги пускат такива ...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Re: А вчера
тва не е прогноза. тва е факт.
некакъв нечуван наплив на африка/нци, заливат франция, испания, италия... мене в парижкото метро ме гледат кат щраус у с.долно камарци. е за тва планирам да се возя на софийското в най-скоро време. да преваря ситуацията:winkw:
п.п. искам на марусяяяяя
некакъв нечуван наплив на африка/нци, заливат франция, испания, италия... мене в парижкото метро ме гледат кат щраус у с.долно камарци. е за тва планирам да се возя на софийското в най-скоро време. да преваря ситуацията:winkw:
п.п. искам на марусяяяяя
just perfect
- snowprincess
а аз вчера гледах с голямата пак там, как с хапчета и промяна на гените ще се подмладяват хората в бъдеще

искаш да кажеш, че в Долно Камарци все още няма ферма от щрауси? Май е едно от малкото села у нас, останало без такава...bead_ написа:тва не е прогноза. тва е факт.
п.п. искам на марусяяяяя
Има си и плюсове - до Египет ще може да се ходи бързо и с кола - малко след Атина си точно в Кайро...
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
не знам само като доживееш 40 мил. години дали срокът на годност на хапчетата ще важи за следващите 10 милиона и дали ще се произвеждат още от същите.snowprincess написа:а аз вчера гледах с голямата пак там, как с хапчета и промяна на гените ще се подмладяват хората в бъдеще
небивал бум на строителството ше настане тогава. фри пясък - бол:rotfl24:ELBI написа:
Има си и плюсове - до Египет ще може да се ходи бързо и с кола - малко след Атина си точно в Кайро...
just perfect
намекваш, че нашите фараони ще ходят наблизо за зърване на предшествениците си?bead_ написа:небивал бум на строителството ше настане тогава. фри пясък - бол:rotfl24:ELBI написа:
ELBI написа:
намекваш, че нашите фараони ще ходят наблизо за зърване на предшествениците си?
just perfect
Няма да могат. Нашите цигани вече ще са разглобили пирамидите и откраднали всичко за строителен материал.ELBI написа:намекваш, че нашите фараони ще ходят наблизо за зърване на предшествениците си?bead_ написа:небивал бум на строителството ше настане тогава. фри пясък - бол:rotfl24:ELBI написа:
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
Сега се замислям, че е добре, че Азия няма да се доближава насам, иначе и Китайската стена ще изчезне....АВе написа:Няма да могат. Нашите цигани вече ще са разглобили пирамидите и откраднали всичко за строителен материал.ELBI написа:намекваш, че нашите фараони ще ходят наблизо за зърване на предшествениците си?bead_ написа:небивал бум на строителството ше настане тогава. фри пясък - бол:rotfl24:ELBI написа:
- Глас в пустиня
Азия, струва ми се, е плътно доближена във всяко едно отношение. Виж картата на Русия ако не ми вярваш.ELBI написа:
Сега се замислям, че е добре, че Азия няма да се доближава насам, иначе и Китайската стена ще изчезне....
представи си едно пропадане или издигане ... знаеш ли ги тези гео-процеси... аз - просто теоретично разгледах вероятността...БоЕВ написа:Азия, струва ми се, е плътно доближена във всяко едно отношение. Виж картата на Русия ако не ми вярваш.ELBI написа:
Сега се замислям, че е добре, че Азия няма да се доближава насам, иначе и Китайската стена ще изчезне....
- Глас в пустиня
Пропадането май е за предпочитане.ELBI написа:представи си едно пропадане или издигане ... знаеш ли ги тези гео-процеси... аз - просто теоретично разгледах вероятността...БоЕВ написа:Азия, струва ми се, е плътно доближена във всяко едно отношение. Виж картата на Русия ако не ми вярваш.ELBI написа:
Mмм, не съм убеденБоЕВ написа:Пропадането май е за предпочитане.ELBI написа:представи си едно пропадане или издигане ... знаеш ли ги тези гео-процеси... аз - просто теоретично разгледах вероятността...БоЕВ написа:Азия, струва ми се, е плътно доближена във всяко едно отношение. Виж картата на Русия ако не ми вярваш.ELBI написа:
ако има издигане - Урал ще стане по-висок за катерене.
Яко, а? ;)
Стига бе!ELBI написа:се притесних ужасно. По време на едно предаване, Нешънъл Джиографик казаха, че Африка се движи къкм Европа и ще се сблъска с нея в даден момент. Някъде след 50 милиона години. А бях по средата на подреждане на бюрото си и мислех да си погледна срочните депозити. Тази новина ме обърка, даже ядоса ;) Не е редно да ги пускат такива ...
Да бяха предупредили по-рано... Много невъзпитано.
Panta rhei...