шоколад по време на скука
шоколад по време на скука
събудих се, обхваната от рядко спокойствие. незнам защо го споделям с вас. предложения?
just perfect
Re: шоколад по време на скука
Не разбрах какви предложения очакваш - търсиш някой да ти дигне кръвното ли?bead_ написа:събудих се, обхваната от рядко спокойствие. незнам защо го споделям с вас. предложения?
ПП. Тва рядко спокойствие ми напомня оня виц "... обаче хич не ми пука... "
всякакви.Gaspode написа: Не разбрах какви предложения очакваш "
на въпроса - защо споделяме тук неща, от които останалите е малко вероятно да се интересуват?
just perfect
- Nejimaki-dori
bead_ написа: ... защо споделяме тук неща, от които останалите е малко вероятно да се интересуват?
Лекар към възрастен пациент "От какво се оплакваш" - "..Ми чесънът тази година не върза" (не е виц)
аз и по време на не-скука го унищожавам...bead_ написа:събудих се, обхваната от рядко спокойствие. незнам защо го споделям с вас. предложения?
довечера ще идваш да гледаме ШЛ заедно?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
1. Защото имаме нужда да ги споделим.bead_ написа:всякакви.Gaspode написа: Не разбрах какви предложения очакваш "
на въпроса - защо споделяме тук неща, от които останалите е малко вероятно да се интересуват?
2. Защото колкото е малко вероятно, толкова е и много вероятно останалите да се интересуват. По мои наблюдение второто даже по-често се случва.
Panta rhei...
ти днес си на вълна - хайде да се костюмираме, хайде да се гримирамеPositum написа:bead_ написа: ... защо споделяме тук неща, от които останалите е малко вероятно да се интересуват?
Лекар към възрастен пациент "От какво се оплакваш" - "..Ми чесънът тази година не върза" (не е виц)
just perfect
очертава се интересно мачлеELBI написа:
just perfect
- snowprincess
за да ти завидимbead_ написа:събудих се, обхваната от рядко спокойствие. незнам защо го споделям с вас. предложения?
предлагам да отидеш вместо мен на изпит в събота
ей го на, за два дни научаваш как се използва dreamweaver, правиш презентация на пауърпоинта, регистрираш страницата в хит.бг и се явяваш
как ти звучи
можеш да ядеш шоколад колко искаш и няма ти е скучно

определено. И снощи беше мноо интересно!!!bead_ написа:очертава се интересно мачлеELBI написа:
Според мен си имаше гол на Дрогба още края на първото полувреме. А онова - младото момче многоо ме изкефи - чудесно игра!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
скучно.snowprincess написа: как ти звучи
кво ше кажеш за тоя сценарий - намирам зеленоок симпатяга, 30-40, френдли настроен и много наясно с dreamweaver.
и след тва идва "на баницата мекото": прави ми презентацията, носи ми шоколад, ей тия три работи
как ти звучи
just perfect
1. уф, аз си мислех по-скоро за писане заради самото писане.Мнемозина написа:
2. хъм, това пък не е ли четене заради самото четене?
just perfect
- snowprincess
точно по моя сценарий, само дето не викнах за помощ някой от 3о4о, щото далеко разбирачите, а друг френдли настроен младежbead_ написа:скучно.snowprincess написа: как ти звучи
кво ше кажеш за тоя сценарий - намирам зеленоок симпатяга, 30-40, френдли настроен и много наясно с dreamweaver.
и след тва идва "на баницата мекото": прави ми презентацията, носи ми шоколад, ей тия три работи
как ти звучи
сега остава и да го науча как става, щото на изпита ще искат - сложи това, махни онова
мамка му, защо ни карат да учим такива глупости, като има кой друг да ни ги направи
пп третата работа все я забравям като имам изпити, голяма грешка от моя страна

Такива животни няма в природата, те съществуват само теоретично.bead_ написа:1. уф, аз си мислех по-скоро за писане заради самото писане.Мнемозина написа:
2. хъм, това пък не е ли четене заради самото четене?
Всяко написано нещо е написано, за да бъде прочетено от някого (дори и само от писалия - след време); и съответно всяко прочетено нещо е било написано от някого.
Това си е разговор. Да не кажа комуникация.
Panta rhei...
снощи се катурнах обидно раноELBI написа:И снощи беше мноо интересно!!!
!
тази вечер няма да пропусна:winkw:
just perfect
по-малкото е повечеsnowprincess написа: голяма грешка от моя страна:shy:
just perfect
странно, но е начин да не бъдеш и да бъдеш сам едновременноМнемозина написа:
Това си е разговор. Да не кажа комуникация.
уж си сам, а не си. и уж не си сам, а си.
последното парче шоколад се разтапя в устата ми. имам ли шоколад или нямам?
just perfect
Снощи коментирахме откъде идва думата "прилежен" и така като те чета, няма начин да не е нещо, свързано с полягане...snowprincess написа:точно по моя сценарий, само дето не викнах за помощ някой от 3о4о, щото далеко разбирачите, а друг френдли настроен младеж
сега остава и да го науча как става, щото на изпита ще искат - сложи това, махни онова
мамка му, защо ни карат да учим такива глупости, като има кой друг да ни ги направи
пп третата работа все я забравям като имам изпити, голяма грешка от моя страна:shy:
Panta rhei...
а "изпит" непременно ще да е нещо, свързано със слагане и махане на това-онова:blum:Мнемозина написа:Снощи коментирахме откъде идва думата "прилежен" и така като те чета, няма начин да не е нещо, свързано с полягане...snowprincess написа:точно по моя сценарий, само дето не викнах за помощ някой от 3о4о, щото далеко разбирачите, а друг френдли настроен младеж
пп третата работа все я забравям като имам изпити, голяма грешка от моя страна:shy:
just perfect
bead_ написа:а "изпит" непременно ще да е нещо, свързано със слагане и махане на това-онова:blum:Мнемозина написа: Снощи коментирахме откъде идва думата "прилежен" и така като те чета, няма начин да не е нещо, свързано с полягане...
Не бе, чисто етимологическа ми беше мислата, макар и нахално невярна. Прилежен - прилягам, залягам над, нещо такова трябва да е.
В твоя случай ми идва наум друга логика: повече ми прилича на другото от трите, уф, не мога да го формулирам точно, но се отнася до момента, в който се чудиш имаш ли алкохол или вече не.
Panta rhei...
освен ако не катурнеш нещо/някой друг обидно рано...bead_ написа:снощи се катурнах обидно раноELBI написа:И снощи беше мноо интересно!!!
!![]()
Аз пък - обаче не във връзка с това, което си написала - съм се замислила напоследък над това кога и защо човек започва упорито да избягва диалога, да се плаши от него.bead_ написа: странно, но е начин да не бъдеш и да бъдеш сам едновременно
Panta rhei...
няма да пропусна. едното или другото - все тая. важното е да се пропускам.ELBI написа:освен ако не катурнеш нещо/някой друг обидно рано...bead_ написа:снощи се катурнах обидно раноELBI написа:И снощи беше мноо интересно!!!
!![]()
пък някои неща мога да разчитам на теб да ми ги разкажеш. цветно
just perfect
това го правиш само и единствено, когато знаеш какво ще последва в диалога и че краят е или скучен, или досаден, или неприятен,или безкраен... Има диалози, които си ги водил и има смисъл да се избягва повтарянето им. Същото е за ситуации, човешки качества и т.н.Мнемозина написа:Аз пък - обаче не във връзка с това, което си написала - съм се замислила напоследък над това кога и защо човек започва упорито да избягва диалога, да се плаши от него.bead_ написа: странно, но е начин да не бъдеш и да бъдеш сам едновременно
търсим човек до себе си, за да има поне един свидетел на живота ни.bead_ написа:събудих се, обхваната от рядко спокойствие. незнам защо го споделям с вас. предложения?
повече-по-добре
пробъбли
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
ELBI написа:това го правиш само и единствено, когато знаеш какво ще последва в диалога и че краят е или скучен, или досаден, или неприятен,или безкраен... Има диалози, които си ги водил и има смисъл да се избягва повтарянето им. Същото е за ситуации, човешки качества и т.н.Мнемозина написа:Аз пък - обаче не във връзка с това, което си написала - съм се замислила напоследък над това кога и защо човек започва упорито да избягва диалога, да се плаши от него.bead_ написа: странно, но е начин да не бъдеш и да бъдеш сам едновременно
Само дето това "само и единствено" можеш да го отнесеш към себе си, но не и към всички възможни случаи.
Това вероятно го правиш, когато собствената ти позиция си ти е ясна - и всъщност за теб диалогът е просто приключен.
Panta rhei...
това е МНОГО ДОБРЕ казаноSemiramis написа:
търсим човек до себе си, за да има поне един свидетел на живота ни.
just perfect
когато чувства малоценност е първото, което ми хрумва.Мнемозина написа: съм се замислила напоследък над това кога и защо човек започва упорито да избягва диалога, да се плаши от него.
усеща собствената си.
или в по-лошия вариант - тази на околните.
just perfect
- frisky lioness
- Обратна връзка:
...или на простотиите, които вършим ежедневноSemiramis написа:търсим човек до себе си, за да има поне един свидетел на живота ни.bead_ написа:събудих се, обхваната от рядко спокойствие. незнам защо го споделям с вас. предложения?

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
това е една разпространена от доста време мисъл, но не мога да се сетя от къде/от кого беше... има вярно в нея,но за да има и свидетел, трябва да има и живот. Иначе има свидетели на съществуване.bead_ написа:това е МНОГО ДОБРЕ казаноSemiramis написа:
търсим човек до себе си, за да има поне един свидетел на живота ни.
bead_ написа:когато чувства малоценност е първото, което ми хрумва.Мнемозина написа: съм се замислила напоследък над това кога и защо човек започва упорито да избягва диалога, да се плаши от него.
усеща собствената си.
или в по-лошия вариант - тази на околните.
но ако пръв е започнал си е чисто галене на егото.
мда, просто казано по друг начин. Хубаво казано деМнемозина написа:ELBI написа:това го правиш само и единствено, когато знаеш какво ще последва в диалога и че краят е или скучен, или досаден, или неприятен,или безкраен... Има диалози, които си ги водил и има смисъл да се избягва повтарянето им. Същото е за ситуации, човешки качества и т.н.Мнемозина написа:Аз пък - обаче не във връзка с това, което си написала - съм се замислила напоследък над това кога и защо човек започва упорито да избягва диалога, да се плаши от него.bead_ написа: странно, но е начин да не бъдеш и да бъдеш сам едновременно
Само дето това "само и единствено" можеш да го отнесеш към себе си, но не и към всички възможни случаи.
Това вероятно го правиш, когато собствената ти позиция си ти е ясна - и всъщност за теб диалогът е просто приключен.
frisky lioness написа: ...или на простотиите, които вършим ежедневно
ами за това са приятелчетата...bead_ написа:няма да пропусна. едното или другото - все тая. важното е да се пропускам.ELBI написа:освен ако не катурнеш нещо/някой друг обидно рано...bead_ написа:снощи се катурнах обидно раноELBI написа:И снощи беше мноо интересно!!!
!![]()
пък някои неща мога да разчитам на теб да ми ги разкажеш. цветно
снощи си беше синя хегемония. Но онези - затворниците имаха шансовете си
да ти имам плетката!frisky lioness написа:
...или на простотиите, които вършим ежедневно
just perfect
от някоя гл. точка е и така, но като цяло - хората или не си признават простотиите (и гафовете, лошотиите), или ... ама май няма "или"frisky lioness написа:...
ти на очите си ли вярваш или на мен?!?ELBI написа: или ... ама май няма "или"
just perfect
кръстосана? или 1-ви, 3-и, 7-и 9-и ред: 4 оп. бр. * 6 л. бр., 9 оп. бр. *, повтаря се от * до * и завършва с 6 л. бр. и 4 оп. бр. 2-ри и всички четни р.: 4 л. бр., * 6 оп. бр., З л. бр., 1 наметка, 1 двойна свивка с прехв. (2 бр. се прехвърлят, без да се плетат, 1 л. бр. и върху нея се изпускат прехв. бр.), 1 нам., З л. бр. *, повтаря се от * до * и завършва с 6 оп. бр. и 4 л. бр. ...bead_ написа:да ти имам плетката!frisky lioness написа: