Майкъл Джексън - умрял!
Майкъл Джексън - умрял!
Кралят е мъртъв, кралят е мъртъв, кралят е мъртъв - да живее кралят
При все, че бе адски противоречива личност и аз лично не го харесвах. Но реалността си е реалност - той бе част от цяла една епоха, начин на живот, култура на няколко поколения - даже и на моето...
Без традиционното ЕДИТ - Може да прозвучи налудничаво, но когато започват да си отиват символите /независимо дали са били твои или на другите/ на твоето поколение, малко мравки започват да те полазват, че Света си следва неумолимия ход и логика независимо какво правиш или искаш да направиш.
Мир на праха му.
При все, че бе адски противоречива личност и аз лично не го харесвах. Но реалността си е реалност - той бе част от цяла една епоха, начин на живот, култура на няколко поколения - даже и на моето...
Без традиционното ЕДИТ - Може да прозвучи налудничаво, но когато започват да си отиват символите /независимо дали са били твои или на другите/ на твоето поколение, малко мравки започват да те полазват, че Света си следва неумолимия ход и логика независимо какво правиш или искаш да направиш.
Мир на праха му.
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:harhar::harhar:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Re: Майкъл Джексън - умрял!
В последната една седмица си отидоха двама мои много близки-роднини. Е, не бяха на годините на Майкъл, но са хора от моята младост и детство.
Наистина е не само тъжно, а и страшно, когато близките ти започват бавно да намаляват
Обичах и харесвах Майкъл.

Лека му пръст.....
Наистина е не само тъжно, а и страшно, когато близките ти започват бавно да намаляват
Лека му пръст.....

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- Green Light
Съболезнования, бе Фриски! Имаш моите съчувствия в мъката си! Няма какво друго да кажа в такъв момент.frisky lioness написа:В последната една седмица си отидоха двама мои много близки-роднини. Е, не бяха на годините на Майкъл, но са хора от моята младост и детство.
Лека му пръст.....
- Green Light
Аз го харесвах. Останалото което си написал е много хубава епитафия и аз се присъединявам от сърце! Не беше просто част, беше една от иконите и до голяма степен създател на днешната поп култура. Бог да го прости!lancelote написа:
Мир на праха му.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
БлагодаряGreen Light написа:
Съболезнования, бе Фриски! Имаш моите съчувствия в мъката си! Няма какво друго да кажа в такъв момент.
Най ми е мъчно за майка. Беше на две погребения за три дни:(

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Лошото е, че на никой не му е спестено май. Това да погребваш близки хора имам предвид. И никога не знам какво да кажа в такъв случай. Затуй ще си мълча и самоfrisky lioness написа:В последната една седмица си отидоха двама мои много близки-роднини. Е, не бяха на годините на Майкъл, но са хора от моята младост и детство.
Лека му пръст.....
Дано почива в мир.lancelote написа:Кралят е мъртъв, кралят е мъртъв, кралят е мъртъв - да живее кралят
Мир на праха му.
Обаче се замислих за символите: ако един символ си отиде чрез смъртта си, не е никакъв символ.
Парадоксът е, че символите са неподвластни на точно този неумолим ход и логика на света и смъртта ни най-малко не ги обезсилва, даже напротив.
Panta rhei...
frisky lioness написа:В последната една седмица си отидоха двама мои много близки-роднини. Е, не бяха на годините на Майкъл, но са хора от моята младост и детство.
И аз не знам какво да ти кажа...
Panta rhei...
Какво да ти кажа, Фриски... мир на праха им.
С времето болката се притъпява, но понякога отново идва с пълна сила и тогава малко се задъхваш от мъката най-вече за себе си и за собствената си загуба, но живота продължава, няма как.
А за Джако - никога не ми е бил любимец, но беше символ на едно цяло поколение. Ако символът остане - значи не е загубен завинаги и това ще е най-важното. Нека почива в мир.
С времето болката се притъпява, но понякога отново идва с пълна сила и тогава малко се задъхваш от мъката най-вече за себе си и за собствената си загуба, но живота продължава, няма как.
А за Джако - никога не ми е бил любимец, но беше символ на едно цяло поколение. Ако символът остане - значи не е загубен завинаги и това ще е най-важното. Нека почива в мир.
Има хора, в които живее Бог. Има хора, в които живее дяволът. А има и хора, в които живеят само глисти.
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
--------------------------------------------------------
Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ... таковата...
много хубаво го казала Магът, подписвам се с три ръцеmaggot написа:Какво да ти кажа, Фриски... мир на праха им.
и съжалявам, Фриски
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Фриски, би трябвало да съм един от тези дето уж могат да кажат нещо...frisky lioness написа:БлагодаряGreen Light написа:
Съболезнования, бе Фриски! Имаш моите съчувствия в мъката си! Няма какво друго да кажа в такъв момент.
Най ми е мъчно за майка. Беше на две погребения за три дни:(
Ама и аз в такъв случай замълчавам. И само мога да те потупам по рамото.
Отново на път
:harhar::harhar:

- Глас в пустиня
Където падне въгленът, там гори най-силно!frisky lioness написа:В последната една седмица ...
- Глас в пустиня
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Житената Питка
- BOFH
Съболезнования Фриски, мир на праха им!
За Майкъл Джаксън... не помня такава треска от смъртта на Фреди Меркюри насам.

Всичките дискове от топ 10 на www.amazon.com са негови, а до 25 има още 8. Показателно.
За Майкъл Джаксън... не помня такава треска от смъртта на Фреди Меркюри насам.

Всичките дискове от топ 10 на www.amazon.com са негови, а до 25 има още 8. Показателно.
(\__/)
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
(='.'=)
(")_(") Помогнете на Зайо да влезе в политиката!
- Житената Питка
- BOFH
и аз бих казал същото! Лека му пръст.lancelote написа:Кралят е мъртъв, кралят е мъртъв, кралят е мъртъв - да живее кралят
Мир на праха му.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.