Ама
- Green Light
Ама
хора до кога смятате така да бъде? Пак имам топка в корема понеже трябва да свърша сума работа за нула време.
Няма ли да ме пускате вече в почивка, колко пъти да ви го кажа?
Ама не обичам така, бе, аз съм много мързелив човек. Тва стана сума години вече все бачкам, бачкам...
Еееее!
Ама не обичам така, бе, аз съм много мързелив човек. Тва стана сума години вече все бачкам, бачкам...
Еееее!
- Света вода ненапита
Re: Ама
аре, марш! веднага марш на почивка!...Green Light написа:хора до кога смятате така да бъде? Пак имам топка в корема понеже трябва да свърша сума работа за нула време.
Еееее!
още ли си тук, бре! аре, бегай да почиваш!
Виж подводницата!
м,ани ги тези простаци... ама като не искаш да идваш на Банско... кво да те правя...Green Light написа:хора до кога смятате така да бъде? Пак имам топка в корема понеже трябва да свърша сума работа за нула време.
Еееее!
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Яяя, какво им висят на каките?inj написа:То на морето знаеш ли какво е гадно. Една жега, едни разголени каки дет им висят едни неща, една влага, водата топла, водорасли, ставаш целия солен и после трябва да се къпеш, аби мани мани, тежко е - и пари ти искат за това даже, ужаст.:rotfl24:
ЕДИТ Снощи гледах едно филмче - Горещо маце... Дето пич и маце си размениха телата...
ЕДИТ ЕДИТ Познай какво значи как с пенис!:rotfl24:
Отново на път
http://vbox7.com/play:87f767b7
----------------------------------------
:harhar::harhar:

Почивка от кое?Green Light написа:хора до кога смятате така да бъде? Пак имам топка в корема понеже трябва да свърша сума работа за нула време.
Еееее!
Щото ако говориш за почивка от работене, пускаме те веднага.
Panta rhei...
- Green Light
Що ме дразните, бей?! Кой ше дразните вие, бе?! Ма кой ше дразните, бе?! Ще светне слънце и тука, ще отида на море аз, и като почнааа... де-тайлно описание температури, обстановка, ма колко часа ставам, ама как отивам на плаж, бавно, едвам едвам, па как се чеша по главата сега мастика ли да е, ракия ли, или па примерно не ми се пие твърд алкохол, ми да мушна една биричка. На другия ден сянка под чадър. Отив до морето лекичко пляс пляс, малко пясъчен замък с децата, Бейби ми маха че гсма звъни. Нека звъни казвам аз, дреме ми че звъни. Я разходка до капанчето, за децата кебапчета, сладолед и чипс за мене два пъти от същото. Един някакъв коктейл е от тоя синия. После прибирациус във вилата цър пър, барбекю! Винце изстудено, черните дупки са кво са, тоя Дарий кой номер беше и за кво се е борел, аха, ти бъркаш аз съм прав, я една пуричка и пак чудене с уиски ли или па примерно без. Все- ки ден това ви чака.
Банско, риш и плаж, гадове!
Не ме ядосвай.Green Light написа:Що ме дразните, бей?! Кой ше дразните вие, бе?! Ма кой ше дразните, бе?! Ще светне слънце и тука, ще отида на море аз, и като почнааа... де-тайлно описание температури, обстановка, ма колко часа ставам, ама как отивам на плаж, бавно, едвам едвам, па как се чеша по главата сега мастика ли да е, ракия ли, или па примерно не ми се пие твърд алкохол, ми да мушна една биричка. На другия ден сянка под чадър. Отив до морето лекичко пляс пляс, малко пясъчен замък с децата, Бейби ми маха че гсма звъни. Нека звъни казвам аз, дреме ми че звъни. Я разходка до капанчето, за децата кебапчета, сладолед и чипс за мене два пъти от същото. Един някакъв коктейл е от тоя синия. После прибирациус във вилата цър пър, барбекю! Винце изстудено, черните дупки са кво са, тоя Дарий кой номер беше и за кво се е борел, аха, ти бъркаш аз съм прав, я една пуричка и пак чудене с уиски ли или па примерно без. Все- ки ден това ви чака.
Щото ще взема да разкажа нещо...
Panta rhei...
- Света вода ненапита
мечтииииииGreen Light написа:Що ме дразните, бей?! Кой ше дразните вие, бе?! Ма кой ше дразните, бе?! Ще светне слънце и тука, ще отида на море аз, и като почнааа... де-тайлно описание температури, обстановка, ма колко часа ставам, ама как отивам на плаж, бавно, едвам едвам, па как се чеша по главата сега мастика ли да е, ракия ли, или па примерно не ми се пие твърд алкохол, ми да мушна една биричка. На другия ден сянка под чадър. Отив до морето лекичко пляс пляс, малко пясъчен замък с децата, Бейби ми маха че гсма звъни. Нека звъни казвам аз, дреме ми че звъни. Я разходка до капанчето, за децата кебапчета, сладолед и чипс за мене два пъти от същото. Един някакъв коктейл е от тоя синия. После прибирациус във вилата цър пър, барбекю! Винце изстудено, черните дупки са кво са, тоя Дарий кой номер беше и за кво се е борел, аха, ти бъркаш аз съм прав, я една пуричка и пак чудене с уиски ли или па примерно без. Все- ки ден това ви чака.
П.П. айде бачкай, не се отплесвай!
Виж подводницата!
Мечтите са безплатни...
Отново на път
:harhar::harhar: