искрено се забавлявам

Все същите
Аватар
snowprincess

искрено се забавлявам

Мнение от snowprincess »

с приказките/постъпките на децата си, но гледам да не ме видят, че се смея, щото са ми много докачливи

днес малката казала на баба си, че иска да отидат двете в банката, за да вложи там паричките от касичката си, за да и носят лихва и да и направят кредитна карта :lol:

а вчера голямата я учихме да кара кола, та, и с нея много се смяхме :cool:

вашите деца как реагират на шегите за тяхна сметка?
Изображение
Аватар
Мнемозина

Мнение от Мнемозина »

Различно.

В момента големият е страшно симпатично самоироничен. А девойката е докачлива и много се ядосва, като започнем да й се смеем на нещо казано.

Чудя се дали способността да се веселиш на себе си се възпитава. :huhthink:
Panta rhei...
Аватар
Green Light

Мнение от Green Light »

И при мене са така. Големия с удоволствие се смее на себе си и има тънко чувство за разликата между хумора и подигравката, а малкия не дава. Дори е малко опасно да му се смееш защото ядосано бута, удря и се тръшка. Пък ние, знаете, сме с нова кухня... и сме болезнено учтиви с него
Аватар
Semiramis

Re: искрено се забавлявам

Мнение от Semiramis »

snowprincess написа:с приказките/постъпките на децата си, но гледам да не ме видят, че се смея, щото са ми много докачливи

днес малката казала на баба си, че иска да отидат двете в банката, за да вложи там паричките от касичката си, за да и носят лихва и да и направят кредитна карта :lol:

:blum: моето дете каза, че е глупава рекламата с велосипеда. Оня, който се образува от лихвените монетки
ясно било че не стигат за кола тия пари :grin:

иначе го гледам - много му е остър езикът, много му е бърза мисълта
казваш му нещо и на секундата те затапва или ти мята топката обратно и се смее той,
роден СПОРист
обаче го изживява вътрешно..виждам го и ме заболява мен

тренираме се да си пуска покрай ушите и т.н.
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Замислихте ме с тази тема. Не помня да са се сърдили когато се смеем за тяхна сметка. Но наистина усещат разликата м/у подигравка и шегувка :)
От друга страна, нямам против да се смеят те за моя сметка... та е някак двустранно :grin:

А че са устати спор няма. Да се чуди човек от де са се пръкнали таквиз :grin:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
Remmivs
BOFH
Обратна връзка:

Мнение от Remmivs »

аз с двете малки грации да си мълча по-добре май :grin:
т.е. Принцесата +1
Неф

Мнение от Неф »

Моята принцеска е най-малка така като гледам.
Но лудориите и са доста големи и аз искрено се забавлявам с нея.
Смешно е, че знае много имена вече на различни хора, но собственото си така и не иска да каже. Как ли не съм я молила, не и не.
На въпроса: "Как се казваш?" отговаря: " Кака ти кака!" :lol:Ей това е, а е вече на 2г.1м.
И като прекаля с молбите, си има едно "Еййй, мамо, мамо!" с една изразителна физиономийка, падаш от смях. :-)
"Спаси си деня!" - Green Light
Аватар
Semiramis

Мнение от Semiramis »

:rotfl24:

е трябва да я направите кака, просто
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))

Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Неф

Мнение от Неф »

Semiramis написа::rotfl24:

е трябва да я направите кака, просто
Тя вече е кака на бебчето на сестра ми. Явно затова се е въодушевила толкова.
Аватар
frisky lioness
Обратна връзка:

Мнение от frisky lioness »

snowprincess написа: вашите деца как реагират на шегите за тяхна сметка?
Моят има невероятно чувство за хумор. Наследил го е от мен:grin::cool:
Мисля си, обаче, че все още не е дозрял за това винаги да нози на шеги за негова сметка, то.....кой ли би могъл, както и да се шегува сам със себе си, разбирай да осмива собствените си недостатъци
Изображение

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Мнемозина написа:
Чудя се дали способността да се веселиш на себе си се възпитава. :huhthink:
надявам се да се научат :-)
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Green Light написа:И при мене са така. Големия с удоволствие се смее на себе си и има тънко чувство за разликата между хумора и подигравката, а малкия не дава. Дори е малко опасно да му се смееш защото ядосано бута, удря и се тръшка. Пък ние, знаете, сме с нова кухня... и сме болезнено учтиви с него
и мойта малката така реагира
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Semiramis написа:

:blum: моето дете каза, че е глупава рекламата с велосипеда. Оня, който се образува от лихвените монетки
ясно било че не стигат за кола тия пари :grin:

иначе го гледам - много му е остър езикът, много му е бърза мисълта
казваш му нещо и на секундата те затапва или ти мята топката обратно и се смее той,
роден СПОРист
обаче го изживява вътрешно..виждам го и ме заболява мен

тренираме се да си пуска покрай ушите и т.н.
сигурно е под влияние на някоя реклама
майка ми разправяше по телефона, че казала, че иска със спестените пари да отиде в америка, незнамквоси да види
Изображение
Аватар
Piqndurnik

Мнение от Piqndurnik »

нефертити написа:Моята принцеска е най-малка така като гледам.
Смешно е, че знае много имена вече на различни хора, но собственото си така и не иска да каже. Как ли не съм я молила, не и не.
На въпроса: "Как се казваш?" отговаря: " Кака ти кака!" :lol:Ей това е, а е вече на 2г.1м.
И като прекаля с молбите, си има едно "Еййй, мамо, мамо!" с една изразителна физиономийка, падаш от смях. :-)
Моята е с месец по-малка. Преди няколко дена майка и ми разказва за поредната геройска беля, наричайки я Диването, а то:
- Ти си диване, човече съм.
:shocked::grin::grin::grin:
Наздраве :cool:
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

snowprincess написа:с приказките/постъпките на децата си, но гледам да не ме видят, че се смея, щото са ми много докачливи

има един период, дето не реагират на нищо... като пораснат са ОК. А като малки - въпрос на характер и въпрос на това какъв пример им дават родителите. Вече, като големи - не спираме да се майтапим за сметка един на друг. И е забавно.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

тя го е приела за игра това молене и да не го казва :lol:
големи са сладурчета
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

frisky lioness написа:
Моят има невероятно чувство за хумор. Наследил го е от мен:grin::cool:
Мисля си, обаче, че все още не е дозрял за това винаги да нози на шеги за негова сметка, то.....кой ли би могъл, както и да се шегува сам със себе си, разбирай да осмива собствените си недостатъци
на мен ми е трудно, но мога, искам и децата ми да се научат
Изображение
Аватар
snowprincess

Мнение от snowprincess »

Piqndurnik написа: Моята е с месец по-малка. Преди няколко дена майка и ми разказва за поредната геройска беля, наричайки я Диването, а то:
- Ти си диване, човече съм.
:shocked::grin::grin::grin:
усетила е, че не е комплимент :lol:
Изображение
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

snowprincess написа:
големи са сладурчета
Едва ли!:lol:
Моята любима племеница когато беше на тая възраст и искаше да се обърне към някого казваше - `баба ти`; `дядо ти`; `свако ти` и тн. Това чува детето, това казва - това е баба ти - съответно и то така се обръщ - баба ти.:grin:
Ако, когато си играят с бебе, започнат след `кака ти` да поставят и име, може след време на въпроса как се казваш да отговаря с ` кака ти Мими` да речем.:lol:
Неф

Мнение от Неф »

БоЕВ написа:
snowprincess написа:
големи са сладурчета
Едва ли!:lol:
Моята любима племеница когато беше на тая възраст и искаше да се обърне към някого казваше - `баба ти`; `дядо ти`; `свако ти` и тн. Това чува детето, това казва - това е баба ти - съответно и то така се обръщ - баба ти.:grin:
Ако, когато си играят с бебе, започнат след `кака ти` да поставят и име, може след време на въпроса как се казваш да отговаря с ` кака ти Мими` да речем.:lol:
Е, точно така си е Боев! Точно!
Само, че моето човече до скоро назоваваше куклата си Мими и себе си също Мими, че е по-лесно.
Сега вече е "кака ти кака".
Баба ти е ясна. Затова все повтарям да се казва само "баба", "дядо", без "ти", но...
Абе много са сладки и смешни на тая възраст. Какви ли не бисерчета можеш да чуеш.
Аватар
Глас в пустиня

Мнение от Глас в пустиня »

нефертити написа: Абе много са сладки и смешни на тая възраст. Какви ли не бисерчета можеш да чуеш.
Да, така е, сладки са!:lol:

Правете й повече клипчета. Чувствата са невероятни когато ги гледате заедно след 18 години да речем.:winkw:
Публикувай отговор