Като прелиствам списъка от

Все същите
Аватар
ELBI

Като прелиствам списъка от

Мнение от ELBI »

"Да ритнеш камбаната с финес"... добре де - не е баш "точно този списък", но както и тук сме си говорили в един момент идва времето да правя онези неща, които съм искал и все не съм имал време и/или пари. Щото като/ако/когато изпадна в положението на героите от филма (Да ритнеш камбаната с финес - The bucket list) може да не смогна да отметна редица от тях по чисто физически причини.

Та - сега изкарах курса за гмуркане в открити води. Беше много приятно преживяване. И благодаря на приятелите, които помогнаха и със съвети, и с логистика (че бях отишъл без количката). И всичко бе прекрасно, въпреки негостоприемното от към видимост под водата Черно море. Ала си мисля за Шарм ел Шейх или Хургада... Или пък за други места - като в Гръчко. Когато стане ;) А сега да пожелая и на всеки, на който това му е сред желанията да го стори - повече увереност и да го направи - досадно е обличането на костюми, сглобяването на екипировка и т.н, но пък удоволствието от това да се "разхождаш" под водата, да гледаш един толкова различен свят е огромно.

Поздрави на всички !
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Аватар
Gaspode
Обратна връзка:

Мнение от Gaspode »

Успях да направя някои снимки от това събитие... ето част от тях:

Изображение

Изображение

Изображение

Вие сами ще познаете кой кой е, предполагам :rotfl24:
Никой от нас не е толкова глупав колкото всички нас взети заедно.

А аз не съм това, което съм :)
Аватар
ELBI

Мнение от ELBI »

първият е безотговорно без бутилка, жилетка и регулатори, вторият е подходил небрежно към костюма си, а третият хич не мисли за гмуркане, щото не си е сложил тежести...

тия не са карали ПАДИ курса. Личи си....
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Публикувай отговор