Бе НАТО предлага на Русия да
- Green Light
Бе НАТО предлага на Русия да
свържат ракетните си системи, Обама се отказва от чадъра на източна Европа, какво става, бе?
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2446691
http://www.dnevnik.bg/sviat/2009/09/17/ ... _shtita_v/
Нищо не мога да разбера. На пръв поглед САЩ и НАТО клякат пред Русия. И то по бая важни въпроси.
Нищо не мога да разбера. На пръв поглед САЩ и НАТО клякат пред Русия. И то по бая важни въпроси.
- Green Light
хахахахаааааааааааа
има шанс, но е наложителна смяна на позата
Обама минава в гръб
Обама минава в гръб
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- Green Light
Бе, в гръб, в гръб, ама нещо не му личи. Медпутин не иска да вкарва войници в Авганистан, пречи и блокира каквото може относно Иран, тропа по масата на европейците за щяло и нещало(за енергийните проекти). А НАТО и Обама се отказват от въоръжения и въобще само се лендзат, такива. Не знам. То тия новини почнаха от вчера, де, де да знам, може друго да излезе. Па и аз не съм познавач, да речеш. Само дето ми прави впечатлениеSemiramis написа:хахахахаааааааааааа
Обама минава в гръб
Грийни, те просто се освобождяават от остарели системи оръжие. Това е стара практика - обявява се разоръжаване, светът ликува, а просто ВПК на съответните големи сили към деня си чистят стари оръжейни системи, концепции, огромни продукти на стари планове за защита и атака... Като едно време СТЕЛТ договорите и "глобалното" разоръжаване.
Може и да не помниш, малко по-малък си, на 1982-83 г. зимата ни побъркаха по вестници, радио и телевизия с атомна трета св. война, тотално унищожение, безизходица и пълен апокалипсис. Тогава, 16-17 годишен, направо бях загубил желание да живея. Добре, че в майненско жените не бяха загубили желание да живеят и сексят. Сигурно по радиото са слушали само прогнозата за времето.
Накрая кво се оказа зад цялата шибана пропагандна кампания?! Леонид Брежнев, два пъти герой на НРБ, умря. Хората просто са си подготвяли почвата за смяна на политическия курс след смъртта му.
Събуждам се една сутрин в квартирата и включвам ВЕФа по навик. Тогава се ловяха две станции - Хоризонт и Хр. Ботев. Аз предпочитах Хоризонт. И кво? Траурна музика.
Я?! Пораждат се в кухото ми междуушие разни плахи надежди.
Влизам в банята, вратата отворена. Погребалната музика продължава. Включвам, че нещо е станало! Ура! Заебах бръсненето, душа, правя си кафе. Чакам с нетърпение да ми се съобщи в ефир, че Тодор Живков е пукнал...
а то кво?! Брежнев се споминал, дейба и идиота... Никаква светлина в края на тунела.
Отивам със закъснение на първото упражнение, там... 7:30 ч., и заварвам половината тъпи путки от групата ми да РЕВАТ, точат тонове от сълзи и сополи, че "умрял пазителят на мира" и "сега вече да чакаме бомбата довечера още".
Сега е смешно, но тогава си беше пълен ад.
Че и на третия ден ни закараха всички на площада на социалистическо опело по случай тъпото му погребение. Ужас. Добре, че никой не разбра, че още от сутринта съм се напил от радост.
Може и да не помниш, малко по-малък си, на 1982-83 г. зимата ни побъркаха по вестници, радио и телевизия с атомна трета св. война, тотално унищожение, безизходица и пълен апокалипсис. Тогава, 16-17 годишен, направо бях загубил желание да живея. Добре, че в майненско жените не бяха загубили желание да живеят и сексят. Сигурно по радиото са слушали само прогнозата за времето.
Накрая кво се оказа зад цялата шибана пропагандна кампания?! Леонид Брежнев, два пъти герой на НРБ, умря. Хората просто са си подготвяли почвата за смяна на политическия курс след смъртта му.
Събуждам се една сутрин в квартирата и включвам ВЕФа по навик. Тогава се ловяха две станции - Хоризонт и Хр. Ботев. Аз предпочитах Хоризонт. И кво? Траурна музика.
Я?! Пораждат се в кухото ми междуушие разни плахи надежди.
Влизам в банята, вратата отворена. Погребалната музика продължава. Включвам, че нещо е станало! Ура! Заебах бръсненето, душа, правя си кафе. Чакам с нетърпение да ми се съобщи в ефир, че Тодор Живков е пукнал...
а то кво?! Брежнев се споминал, дейба и идиота... Никаква светлина в края на тунела.
Отивам със закъснение на първото упражнение, там... 7:30 ч., и заварвам половината тъпи путки от групата ми да РЕВАТ, точат тонове от сълзи и сополи, че "умрял пазителят на мира" и "сега вече да чакаме бомбата довечера още".
Сега е смешно, но тогава си беше пълен ад.
Че и на третия ден ни закараха всички на площада на социалистическо опело по случай тъпото му погребение. Ужас. Добре, че никой не разбра, че още от сутринта съм се напил от радост.
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- Света вода ненапита
- Света вода ненапита
Не по инерция, а по уставно поведение, рийш. Божей, не можеш да си го представиш - хиляди млади и сравнително умни хора плачат от реална мъка, все едно светът се свършва, дейба и промитите мозъци.Метаморф написа:та... хората са те минали в графата "мъка" по инерция...
Трудните неща ги правя с лекота, невъзможните малко ме забавят.
- Света вода ненапита
помна бре, помна... ужас некъв...АВе написа:Не по инерция, а по уставно поведение, рийш. Божей, не можеш да си го представиш - хиляди млади и сравнително умни хора плачат от реална мъка, все едно светът се свършва, дейба и промитите мозъци.Метаморф написа:та... хората са те минали в графата "мъка" по инерция...
Виж подводницата!
То ще си проличи към кои сме, само да разберем, кои са клекналите. :)Метаморф написа:сори, кака, ама все още не се знае ние за кои точно сме...Мнемозина написа:Че не е ли закономерно да кляка именно страната, на която сме ние?
щото едните дърпат на изток, другите на запад... разчекнАха я рОдината мила
САЩ, отдавна дразнят Русия с противоракетния си щит, който най-вероятно, така и не би хванал руските ракети при нужда.
Ефективността на противоракетните средства на САЩ(главно ракети Пейтриът), не беше особено голяма в Залива, а като гледам, САЩ са продали доволно количество на турците. Добра сделка са спретнали. Сигурно им е било по-изгодно, отколкото да ги разполагат под носа на руснаците и да им се налага да ги обслужват.

Re: Бе НАТО предлага на Русия да
първият поглед в такива ситуации е най-вероятно неверен. какво инфо имаме ние за еквилибристиките на онези нива, че да си правим изводи...Green Light написа:
Нищо не мога да разбера. На пръв поглед САЩ и НАТО клякат пред Русия.
п.п. наеш колко си си рахат, че нищо не можеш да разбереш. както и аз.
just perfect
- Green Light
Бе и аз имам спомен за това. Даваха разораната целина или нещо такова по телевизията. Живота на Брежнев. Толко, начи, светъл човек - сам спира капитализъма и империализъма. С едната ръка- капитализъма, с другата империализъма. Ако го засърби носа не знам какво е правел. Смъртта му ми се струваше някакво огромно бедствие. Мислех че има няма седмица и капиталистите ще ни нападнат и ще ни набутат всички дечица да се бъхтиме в оловно-цинкови мини или да ровиме по кофите. Не си спомням да съм ревал тогава ама и сега като се сетя тръпки ме побиват. Милия товариш Брежнев, закрилника ми той, как можа бе да се гътне, риш?! Тва само са го отровили, тоя човек! (С водка, напр.)Метаморф написа:помна бре, помна... ужас некъв...АВе написа:Не по инерция, а по уставно поведение, рийш. Божей, не можеш да си го представиш - хиляди млади и сравнително умни хора плачат от реална мъка, все едно светът се свършва, дейба и промитите мозъци.Метаморф написа:та... хората са те минали в графата "мъка" по инерция...
И на виж кво стана? 2009 г - кофата, аха- аха е на една ръка разстояние.
Как да не ревне човек?
Последно промяна от Green Light на 23.09.09, 08:41, променено общо 1 път.
- Green Light
Бе нещо става. Идея си нямам какво става с еквилибристиките, но и за мене е ясно, че Обама се мъчи да промени нещо. Пък тва промените в межд. факинг политика аз си ги представям малко като на шах. Да речем имаме патова ситуация. Никой не мести нищо освен цара едно квадратче напред, после едно назад, или офицера пак така ту напред ту назад, ама с мъничко, зад пешките, нищо не заплашва, нищо не променя. Ако някой реши да направи някаква по- сериозна промяна, другия веднага му обира половината фигури. Горбачов, нали го помниш? Нали помниш, че го смятахме за гений? Как го харесват на запад, какви преговори води, какви пробиви прави в Рейкявик с Рейгън, ама Тачър колко го харесва, струваше ни се че по- яки реформи не може да има. Пък то се оказа че фалирал Съюза, пари няма, конвертируемата рубла само за кенеф папир ставаше.bead_ написа:първият поглед в такива ситуации е най-вероятно неверен. какво инфо имаме ние за еквилибристиките на онези нива, че да си правим изводи...Green Light написа:
Нищо не мога да разбера. На пръв поглед САЩ и НАТО клякат пред Русия.
п.п. наеш колко си си рахат, че нищо не можеш да разбереш. както и аз.
Сега промяна зе да прави Обама. Реформира, тва онова... и пак пари няма, пак така- долара хич го няма. Дали пак е тоя филм?
като че ли не е филма с горбачов. не виждам прилики. ама знае ли човек? както ти мъдро подчерта нещата малко се проясняват след 10-на години, а съвсем лъсват след 50Green Light написа: Горбачов, нали го помниш? Нали помниш, че го смятахме за гений? Как го харесват на запад, какви преговори води, какви пробиви прави в Рейкявик с Рейгън, ама Тачър колко го харесва, струваше ни се че по- яки реформи не може да има. Пък то се оказа че фалирал Съюза, пари няма, конвертируемата рубла само за кенеф папир ставаше.
Сега промяна зе да прави Обама. Реформира, тва онова... и пак пари няма, пак така- долара хич го няма. Дали пак е тоя филм?
just perfect
- Green Light
bead_ написа:.... а съвсем лъсват след 50
Ще почакам.
некви шмекерии. Като трансфера на половината Левски в Рубин. Педе***и. По-точно единGreen Light написа:свържат ракетните си системи, Обама се отказва от чадъра на източна Европа, какво става, бе?
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
може да не лъснат, ако се сложи изкусвена коса кат на Б Михайлов. Прояснения има само ако разговаряш с красива жена на чаша мартиниbead_ написа: като че ли не е филма с горбачов. не виждам прилики. ама знае ли човек? както ти мъдро подчерта нещата малко се проясняват след 10-на години, а съвсем лъсват след 50
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
Изобщо не ме интересувате. Левски и разни риш левскарчета изобщо не ме интересуват. След като с очите си видях Славия- Сливен, не ме интересуват и Славия и слависчетата. Този сезон в България не се провежда футболно първенство и не смятам да серазсейвам от важните въпроси.bead_ написа:ELBI написа: Педе***и. По-точно един
А има един въпрос. Той е и сложен и важен. Отнася се до Кака, Роналдо, Ваннистелрой, Месииниесташави, Ибрахимович, да не изброявам. Тия момчета ще се срещнат поне два пъти, а в най- добрия случай и при малко късмет- 4. Въпроса е къде ще гледам аз това нещо и какво ще е мезето?

Е тва е.
(Има и втори важен въпрос. Ще станат ли шампиони Биковете в Австралия, но за това се грижи Змея, само ще ми каже да не ги мисля.)
Поканата е отправена пред свидетели. Как къде - имаме си място - 50 кв метра, спокойствие, само ние сме си там, много вино отзад на рафта (макар че вие винаги носите), много сирене в хладилника (макар и ...)
Къде да гледаме... баси обидата...
ха хаGreen Light написа: (Има и втори важен въпрос. Ще станат ли шампиони Биковете в Австралия, но за това се грижи Змея, само ще ми каже да не ги мисля.)
утре ако бият и са на финала
ама не биковете
а бул-до-зи
това не знам дали е така в м.ч.
- Green Light
Бе ако искаш вярвай ама се сетих сам. Откакто ги написах тия бикове и нещо ме гложди. BUL викам си, заради България са нашите, ама кой кретен ще съкрати BUL от BULLS, австралийци- викам си- тва никви хора не излезнА от тях. BUL бикове дрън дрън, то там едни змии и зайци само, те бикове, гладна кокошка просо сънува. Дано поне да му носят радост на наш човек, щото като имидж не може да го докарат до никъде.jazz написа: ха ха
ама не биковете
а бул-до-зи
И после изведнъж светнах. Булдози бе мамка му. Чак се плеснах по коляното. Една секретарка се стресна малко. BUL от BULLDOGS
- Green Light
Може някои суперски мачове, що па не- финала на ШЛ да го гледаме в разширен състав, в някое заведение? Грамадански екран, бира, мира, мезенца църп пър, сервитьорки тва онва, размечтах се, но сфащате идеята. А?ELBI написа:Поканата е отправена пред свидетели. Как къде - имаме си място - 50 кв метра, спокойствие, само ние сме си там, много вино отзад на рафта (макар че вие винаги носите), много сирене в хладилника (макар и ...)
коляно, секретарка... то са си стресови ситуации това.Green Light написа:Бе ако искаш вярвай ама се сетих сам. Откакто ги написах тия бикове и нещо ме гложди. BUL викам си, заради България са нашите, ама кой кретен ще съкрати BUL от BULLS, австралийци- викам си- тва никви хора не излезнА от тях. BUL бикове дрън дрън, то там едни змии и зайци само, те бикове, гладна кокошка просо сънува. Дано поне да му носят радост на наш човек, щото като имидж не може да го докарат до никъде.jazz написа: ха ха
ама не биковете
а бул-до-зи
И после изведнъж светнах. Булдози бе мамка му. Чак се плеснах по коляното. Една секретарка се стресна малко. BUL от BULLDOGS
о, с кеф! Както гледахме финала на европейското! Само дето нямаше размяна на фанелките на края - победените не изразиха никакво желание за това или просто техните фенове ги възпряха.Green Light написа:Може някои суперски мачове, що па не- финала на ШЛ да го гледаме в разширен състав, в някое заведение? Грамадански екран, бира, мира, мезенца църп пър, сервитьорки тва онва, размечтах се, но сфащате идеята. А?ELBI написа:Поканата е отправена пред свидетели. Как къде - имаме си място - 50 кв метра, спокойствие, само ние сме си там, много вино отзад на рафта (макар че вие винаги носите), много сирене в хладилника (макар и ...)
- Green Light
Пфу, пу, пу, пу, тя чужда, бе! На клиент. Така тръгват кризите, риш!ELBI написа: коляно, секретарка... то са си стресови ситуации това.
П.П. Едит, нали... от друга страна, тоя може и нищо да не купи...
- Green Light
допускам, че може да пишеш и облекло - свободно, неангажиращо (възможен е трансфер с Диамант, Рубин, Тюркоаз...)bead_ написа:ти като ще го организираш кво питаш? аз на твое място по-серт щях да действам, вкл. в поканите щях да впиша с болд: облекло-шарено!!!Green Light написа:Супер аре аз ще го организирам. Кога е финала? Оная бирария(от Европейското) става ли или да търся друга?