Всичките сте полазили нанякъде, само тук ви няма.
Вече много сериозно замириса на Коледа.
при нас прехвърчаха няколко снежинки и дъжд, дъжд, дъжд... проливен и не спира.БоЕВ написа:Тук съм, цял ден, но не ми се пишат глупости, а да захващам сериозна тема нямам време.
След вчерашното основно почистване на снега само мускулната треска остана, днес поддържам основните пътеки. Спря да вали, но вятърът се усили и вее на фъртуна. След малко отивам в читалищния салон да гледам и снимам коледното тържество. А утре,...а, утре ме чака "купон" - би трябвало да пропътувам около 200км през най-невралгичните пътни участъци в района. Миналата седмица качих Обретеник преди да са минали първите снегорини, за Русе-Бяла пък не ми се говори въобще. Надявам се утре да е по така...спокойно.
ква марка е колата, аз оня ден се въртях като пумпал на ено кръстовище, ма нищкой ни сгазих и дори не ме ударихаБоЕВ написа:Тук съм, цял ден, но не ми се пишат глупости, а да захващам сериозна тема нямам време.
След вчерашното основно почистване на снега само мускулната треска остана, днес поддържам основните пътеки. Спря да вали, но вятърът се усили и вее на фъртуна. След малко отивам в читалищния салон да гледам и снимам коледното тържество. А утре,...а, утре ме чака "купон" - би трябвало да пропътувам около 200км през най-невралгичните пътни участъци в района. Миналата седмица качих Обретеник преди да са минали първите снегорини, за Русе-Бяла пък не ми се говори въобще. Надявам се утре да е по така...спокойно.
Хм.БоЕВ написа:Тук съм, цял ден, но не ми се пишат глупости, а да захващам сериозна тема нямам време.
Коледните приказки са белоснежни.holi_day написа: при нас прехвърчаха няколко снежинки и дъжд, дъжд, дъжд... проливен и не спира.
но поне не е толкова студено, колкото врачуваха
в сряда ми трябва да не е белоснежно, заради един гостуващ театър с "коледна приказка"... ама сигурно тогава шъ навали за 1 чес половин метър сняг
да те питам - реагира ли читалището на промените в ЗНЧ
Сички спят, а там сериозно разбъркаха нещата...
Бе не се стигна до въртене, но 130 километра ги карах на 2ра и трета без да пипам спирачка. Наистина е престъпление да не се предвидят средства против заледяване на МАГИСТРАЛИ. "Струма" май се казва тази магистрала. Беше си чист лед.KENT написа: ква марка е колата, аз оня ден се въртях като пумпал на ено кръстовище, ма нищкой ни сгазих и дори не ме удариха
Мейла в такъв случай брои ли се?Мнемозина написа:Не.
Брои се първият влязъл външен за семейството човек.
И у нас никой не полази вчера, и как да те полази някой като хвърчиш цял ден из града.
Освен ако не включим в традицията обажданията по телефона. Трябва да се актуализират тия неща явно.
Може би да започнем с домашния телефон, м, на първо време?
Малко снимки от необичайно студената зима на континента. Впрочем туземците наистина ги изненада. Тук страната е почти парализирана. Много пътища са затворени. Дори трамваите в града вчера не вървят. Улиците вчера са непочистени, колите, разбира се, карат по снега с летни гуми /зимни въобще нямат/, пързалят се и се блъскат, а по тротоарите децата ги возят с шейни.БоЕВ написа:Тук съм, цял ден, но не ми се пишат глупости, а да захващам сериозна тема нямам време.
Благодаря!Stranniche написа: Малко снимки от необичайно студената зима на континента. Впрочем туземците наистина ги изненада. Тук страната е почти парализирана. Много пътища са затворени. Дори трамваите в града вчера не вървят. Улиците вчера са непочистени, колите, разбира се, карат по снега с летни гуми /зимни въобще нямат/, пързалят се и се блъскат, а по тротоарите децата ги возят с шейни.
И България я има сред снимките. Smile
ВВС - Европа в снега
аз вчера заранта просто не успях да отворя вратите на астратаТъкмо си помислих, че онова със затрупаните коли е точно като у нас, и видях, че то отдолу си пише откъде е.
Пък после дойдох тук и видях, че и ти си ни предупредила.![]()
Стискам палци за добри прогнози.
знам за водата, аз ползвам ено фъскало,bead_ написа:провидение незнам дали няма, ама със сигурност е нямало под ръка една бутилка топла водаKENT написа: а, ся няма ли провидение:-)
направил съм си. не са точно чавета, ма както и да е. ако бях събудил радко вчера в мръзъ да ме донесе нещо отгоре, сигурно щеше да ми го пусне от седмия етаж точно на тиквата. и да уцели. така бих направил и аз де. учим ги, че сутрешния сън е свещен. после ше се научат сами че и сутрешния ХХХ също:-)bead_ написа:е, не си ли си направил чавета за тая цел - да тичат нагоре, надолу по стълбите и да носят разни неща дет са забравени?!?KENT написа: мързала ме е направил човек
тва - фъскалото - също е добро, само че преди да замръзнат нещата.
бе вие сте стари кучета, аз съм романтикGaspode написа:Не мога да ги разбера тез патила аз. Мойта кола си пали, върви, спира и т.н. тия дни без никакъв проблем. (пу пу пу)
Верно, в неделя утрината беше като полята с течно стъкло, ама и видях сметката бързо - бързо - за има-няма половин час. И после нямаше спиране целия ден. В събота ме качи на Витоша... и ме върна... абе супер си е колата. Бравус на нея :)
ъхъ.... тво е важното естественоStranniche написа:Каквото и да е изял, важното е, че е обикалял и гледал.KENT написа: колата за нищо е ставаше. шофьора обикаляше и гледаше, като да беше изял казан с варени мръсни чорапи....
При "вас" стана интересно, но, надявам се, вече е преминало.holi_day написа: при нас прехвърчаха няколко снежинки и дъжд, дъжд, дъжд...
.
.
.
да те питам - реагира ли читалището на промените в ЗНЧ
Сички спят, а там сериозно разбъркаха нещата...