С голямо неудобство се налага да си призная, че има неща, за които мисълта "това е далеч и аз няма нужда да правя нищо, то не е мой проблем" носи голямо облекчение.
Не дотам коледна
Не дотам коледна
не съвсем тема.
С голямо неудобство се налага да си призная, че има неща, за които мисълта "това е далеч и аз няма нужда да правя нищо, то не е мой проблем" носи голямо облекчение.
Panta rhei...
- Green Light
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Green Light
Да, бе, тва стана проблем вече. Банкети, купони, именни дни, направо от обяд си почва къркането... А не е да си нямаш работа после нали. Че и на другия ден, и на другия, и нататък. По някое време празниците стават бая препълници. Направо от носа ни почват да излизат. И не е проблем да започнеш нали, проблема който ме занимава най- тежко е, как да спра. Като нищо, някой ден ще направя връзка, мост риш и изобщо няма да излезна, директно ще свържа Коледа с Гергьовден. И Гергьовден с Коледа.frisky lioness написа:За тази целGreen Light написа: Не може всичко, все на теб да ти е грижа.
имате Фриски
Еееех, щастливци сте вие, щастливци:winkw:
П.П. Жива съм
след снощния купон/банкет
Добро утро
Ще вземе да си пожелаваме като пилотите- Пожелавам ти, Фриски, равен брой купони, влизания в купони и излизания от тях!
- frisky lioness
- Обратна връзка:
О, да.Green Light написа:А има, предполагам и проблеми за които с удоволствие мислиш че са ти работа. Така че няма за какво да изпитваш неудобство. Не може всичко, все на теб да ти е грижа.
Но нямах предвид това, че изведнъж съм открила как не мога да оправя света. Туй си го знам.
Просто имах предвид нещо, което ми е било в прекия обсег и ме е засягало по един или друг начин, и не съм можела така или иначе да направя кой знае какво, но съм си мислела, че може би е редно да опитвам... и това нещо сега само го гледам отдалеч.
С облекчение.
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ох...Питаш ли ме как се справямМнемозина написа:
Кога е следващият?
Не бях подложена на такова интензивно пиене и ядене, но музиката, музиката:mad:
Беше Отвратно, меко казано
Стигнах до извода в края на вечерта и най-вече тази сутрин, че аз всъщност съм един сухар, който не знае как да се забавлява
При, близо, 200 човека (от най-различни банкети и компании), може би само аз и още един-двама не сме се наслаждавали на водопадите от гръцко, сръбско, което се търпеше до един момент, но....като настана турбо чалгата:blink::shocked::shocked: и кат наизкачаха де що имаше заспал народ...на дансинга
Ужас и безумие. Поетия, от мен, алкохол не беше в достатъчни количества да притъпи чувствителните ми сетива...Музиката и най-вече силата и бяха достатъчен дразнител, така че няма да се впускам в разкази за останалитете такива. Озвучаването беше като за стадион
Прибрах се кълбо от нерви
Сега ще ближа рани поне 3 месеца
а може чисто и просто...вече да съм остаряла:blink::shocked::(

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Абе...bead_ написа:както казва в такива ситуации един познат "споделен ужас - по-малък ужас"frisky lioness написа: може би само аз и още един-двама не сме се наслаждавали на водопадите от гръцко, сръбско, което се търпеше до един момент, но....като настана турбо чалгата
по силата на тази логика- да бях звъннала снощи по телефона:winkw:

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
по силата й - освен мен щеше да събудиш и мъжа до мен. щяхме да си споделим ужаса. дори можехме да го превърнем в неужас ... кой знае:winkw:frisky lioness написа:Абе...bead_ написа:както казва в такива ситуации един познат "споделен ужас - по-малък ужас"frisky lioness написа: може би само аз и още един-двама не сме се наслаждавали на водопадите от гръцко, сръбско, което се търпеше до един момент, но....като настана турбо чалгата
по силата на тази логика- да бях звъннала снощи по телефона:winkw:
just perfect
- Green Light
И в наше село има такова чудо. Облекчение и така нанататък. Правя се, че съчувствам, пък изпитвам най- чиста радост, че съм на сухо.Мнемозина написа:О, да.Green Light написа:А има, предполагам и проблеми за които с удоволствие мислиш че са ти работа. Така че няма за какво да изпитваш неудобство. Не може всичко, все на теб да ти е грижа.
Но нямах предвид това, че изведнъж съм открила как не мога да оправя света. Туй си го знам.
Просто имах предвид нещо, което ми е било в прекия обсег и ме е засягало по един или друг начин, и не съм можела така или иначе да направя кой знае какво, но съм си мислела, че може би е редно да опитвам... и това нещо сега само го гледам отдалеч.
С облекчение.
Бе кога ли ще ме тресне и мене?
- frisky lioness
- Обратна връзка:
- Green Light
Или па да стане ужас ужас!bead_ написа:
по силата й - освен мен щеше да събудиш и мъжа до мен. щяхме да си споделим ужаса. дори можехме да го превърнем в неужас ... кой знае:winkw:
П.П. Всъщност, теоретично не е без значение кой мъж е спал до теб снощи.
Последно промяна от Green Light на 29.12.09, 11:05, променено общо 1 път.
- Green Light
- Green Light
Ясно! Начи трябва да кажа че и у нас не е звъняла Фриски. Спах си като бебе. Което от една страна е страшно жалко. Но от друга... звънка ми примерно Фриски в три четри сутринта и ме вика здрасти, кво правиш и жената дето спа до мен директно ме фраска с нощната лампа. Тва ще стане автоматично и за секунди, още преди да сме се разсънили. Така че Фриски, макар че ще ми е много приятно да те чуя, нали, сигурен съм че страшно ще се зарадвам, но ще продължи кратко. Ако ще звъниш- само в бийдови. На мене ми пусни есемес!bead_ написа:в конкретната вечер - да чака фриски да звънне!!!Green Light написа:
Ми КВО да прави?!
Ъъъ, съчувствия за музиката.frisky lioness написа:Ох...Питаш ли ме как се справямМнемозина написа:
Кога е следващият?
Не бях подложена на такова интензивно пиене и ядене, но музиката, музиката:mad:![]()
![]()
![]()
Беше Отвратно, меко казано
(
Аз след третата чаша мога да понеса почти всичко.
Но в умерени количества, все пак.
Re: Не дотам коледна
Ама Мнемо, не можеш във всяка ситуация да направиш нещо... Не се терзай.Мнемозина написа:не съвсем тема.
- Green Light
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Благодаряpocti_bezobidna написа:
Ъъъ, съчувствия за музиката.
Аз след третата чаша мога да понеса почти всичко.
Но в умерени количества, все пак.
Сега се лекувам, слушайки нещо поооо-лежерно
Има ситуации, в които алкохолът не помага

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Ако ще те облекчаGreen Light написа: Ако ще звъниш- само в бийдови. На мене ми пусни есемес!
мога да звъня на Бейби
"Бейби, Грийн там ли е? Би ли го събудила, моля, че искам да споделя нещо с него?!"
и не беше 3, а 12ч. т.е. 24. Казах вече, че съм остаряла
не ме принуждавай да напомням:mad::(
дори си мисля, че много остисках

това е тема за другата Коледа, явноМнемозина написа:не съвсем тема.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
Нееее, не, друг е случаят.Green Light написа: И в наше село има такова чудо. Облекчение и така нанататък. Правя се, че съчувствам, пък изпитвам най- чиста радост, че съм на сухо.
Бе кога ли ще ме тресне и мене?
Представи си, че мечката, дето е играла в твоята къща, е отишла в другия край на селото.
Няма вече какво да те тряска, твоят ред е минал.
Нещо такова.
Panta rhei...
Е да де, точно. Никакво терзание няма у мен.pocti_bezobidna написа:Ама Мнемо, не можеш във всяка ситуация да направиш нещо... Не се терзай.Мнемозина написа:не съвсем тема.
Panta rhei...
Да бе, остаряла.frisky lioness написа:
...
Просто си имаш други представи за.
Аз такова нещо не бих издържала тъй стоически.
Най-вече защото ако звъннеш на някого, изобщо няма да чуеш какво ти казва. Нито пък той теб, мисля, и така и ще си остане несподелен ужасът.
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
За стоик признах единият от колегите, който слуша различни вариации на метъл-Рамщайни, АС/DC-та и т.нМнемозина написа:Да бе, остаряла.frisky lioness написа:
...
Просто си имаш други представи за.
Аз такова нещо не бих издържала тъй стоически.
Най-вече защото ако звъннеш на някого, изобщо няма да чуеш какво ти казва. Нито пък той теб, мисля, и така и ще си остане несподелен ужасът.
Остана и след мен.
Сутринта ми вика:"За пръв път ли ти беше?"-посещението в тази кръчма:winkw:
-"Да. Смятам, че и за последен"
"Снощи по едно време ми стана мъчно за теб"
Ето затова винаги предполагаме доброто в човека
(колегата е този, с който се недолюбваме, така да се каже:winkw:)

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Чудо.ELBI написа:мале, Фриски - ама това си е Коледна драма. Или чудо...
Насмалко да влезна в криминалните хроники
Не знам дали казах, май не, но имаше един, дето обикаляше с едни странни барабанчета, дето звучат адски прониззително. Бъркат дълбото под мозъчната кора. Кючекчийски едни такива. Та този обикалеше от маса на маса, щот екзалтираният народ му даваше кинти и го привикваше насам-натам (ех, а някога на негово място е имало цигулар....), та в едно от приближаванията му на по-малко от 10м от моето крехко тяло, само стоящият помежду ни човек ме възпря от това да метна по барабаниста/тъпанджията или както там се казват свирачите на тези инструменти, два-три ножа от масата...

Я! Ама онзи същият ли?frisky lioness написа:
За стоик признах единият от колегите, който слуша различни вариации на метъл-Рамщайни, АС/DC-та и т.н
Остана и след мен.
Сутринта ми вика:"За пръв път ли ти беше?"-посещението в тази кръчма:winkw:
-"Да. Смятам, че и за последен"
"Снощи по едно време ми стана мъчно за теб"
:lol::lol:
Ето затова винаги предполагаме доброто в човека
(колегата е този, с който се недолюбваме, така да се каже:winkw:)
Panta rhei...
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз пък си пуснах дълга коса. И уж бях почнал да побелявам и оплешивявам, ама като ми е дълга косата и не ми личи толкова.Мнемозина написа:не съвсем тема.
И вървя си аз така- готин и наперен
И високопланинските моми ме заглеждат из под фереджетата
Бех тръгнал да купя едно пиле от центъра, а там гъз до гъз народ и ми се хилотят нещо.
Кат се погледнах надолу- бааааси, аз съм излезнал по гащи!
И са как да мина по стълбите до магазина- срам! Отстрани бяха изкарали една тава с пилета и аз с лъвски скок ги прескочих и влетях директно вътре. А там продавача ми се подсмихва- "Браво! Не успя да цопнеш в пилетата", ми вика и се смее....
Още повече плувнах в пот от срам...
Фиуууу, отдъхнах си...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Не е товаМнемозина написа:Следва, значи, да напишеш трактат на тема "Ролята на чалгата в сплотяването на екипите". Или нещо подобно.frisky lioness написа:Той, той:winkw:Мнемозина написа:
Я! Ама онзи същият ли?![]()
Абе с две думи "ползата от вредата".
или поне не е САМО това
Сложно и многопластово е. Коментирахме вече. Аз си имам обяснение
Казах му, преди време, "Преболедувай ме."
Сигурно ме е послушал:winkw:

- frisky lioness
- Обратна връзка:
Поне не са те гонили онова стадо голи жениЪн написа: Фиуууу, отдъхнах си...
Помниш ли?

Така е, като спи човек до толкова късно.Ън написа:
Аз пък си пуснах дълга коса. И уж бях почнал да побелявам и оплешивявам, ама като ми е дълга косата и не ми личи толкова.И над ушите и на врата ми се къдри леко, като на бебче
или като на Парис
и леко ми е изсветляла, абе кво да ви говоря- направо русокос красавец- кат се погледна в огледалото и си се кефя
Че и гребенче почнах да използвам от двайсе години насам за сефте.
И вървя си аз така- готин и наперениз селото- град Сърница, едно хубаво време случихме, слънчице, топличко- кеф!
И високопланинските моми ме заглеждат из под фереджетатаи мен ми се дига още повече самочувствието.
Бех тръгнал да купя едно пиле от центъра, а там гъз до гъз народ и ми се хилотят нещо.
Кат се погледнах надолу- бааааси, аз съм излезнал по гащи!
И са как да мина по стълбите до магазина- срам! Отстрани бяха изкарали една тава с пилета и аз с лъвски скок ги прескочих и влетях директно вътре. А там продавача ми се подсмихва- "Браво! Не успя да цопнеш в пилетата", ми вика и се смее....
Още повече плувнах в пот от срам...добре че се събудих...
Фиуууу, отдъхнах си...
Сега последно само насън ли си с дълга коса или и наяве?
Panta rhei...