Понеже много ми хареса илюстративния поздрав на Мъжемелачка, присъединявам се към него:
Ей го на.
И... Кенте, да ти е живо хубавото име!
Благодаря, че ни опази тази нощ, нямаше да се справим без тебе...
ЧНГ! ЧИД! и т.н.Мнемозина написа:Каквато е кръгличка, нека много пълнота и добрини да ви донесе на всички!
И... Кенте, да ти е живо хубавото име!![]()

Ай, ай....голова кружится...Мнемозина написа:Каквато е кръгличка, нека много пълнота и добрини да ви донесе на всички!
Понеже много ми хареса илюстративния поздрав на Мъжемелачка, присъединявам се към него:
Ей го на.
И... Кенте, да ти е живо хубавото име!![]()

На това му се вика Коледен мотив. Мъжемелачке ти си луда, ама от тия с хубавите лудости!majemela4ka написа:
... върху сламата
Ох, мамин младенец сладък...majemela4ka написа:
... върху сламата
Ън написа:
Ай, ай....голова кружится...
ЧНГ и се обичайте-
Пуцай, куме!БоЕВ написа:Честита Нова Година!
Наспинкахте ли се вече - а? Имам хартисало коджа джепане от снощи и чекам, сакън да не стресна люгето, че нема да ми стигнат косите да дам на всеки да се напуши.
Махни, махни!Ън написа:Тоя фиркаше Джак даниелсМнемозина написа:
Тука сме на вълна "Горан Брегович" още
Винаги на концертите му до него има бутилка хубаво уиски. Този път беше пред левият му крак
Баш па тоя, Мнемо, е някакъв мастодонт - последен мохикан на югославизма. Изкривява и опошлява фолклора, няма такова нещо като обща балканска култура.Мнемозина написа:
Махни, махни!
Колкото не харесвам разните му производни, толкова му се възторгвам на него.
Да плуваш свободно в онова дивото, първичното балканско (че и циганско), без нито веднъж да прекрачиш границата на пошлостта - за това се иска страхотно чувство за мярка и вроден вкус.
Уж е всеядно, а е толкова точно премерено... и някак дяволско.

БоЕВ написа:Баш па тоя, Мнемо, е някакъв мастодонт - последен мохикан на югославизма. Изкривява и опошлява фолклора, няма такова нещо като обща балканска култура.Мнемозина написа:
Махни, махни!
Да плуваш свободно в онова дивото, първичното балканско (че и циганско), без нито веднъж да прекрачиш границата на пошлостта - за това се иска страхотно чувство за мярка и вроден вкус.
дОбро си дОшла!Ellhnida написа:всички
да сте живи, да сте здрави, усмихнати и влюбени
Че аз къде съм казала нещо за обща балканска култура?БоЕВ написа:Баш па тоя, Мнемо, е някакъв мастодонт - последен мохикан на югославизма. Изкривява и опошлява фолклора, няма такова нещо като обща балканска култура.Мнемозина написа:
Махни, махни!
ммммМнемозина написа:Ах, тиии, подкокоросница такава!![]()
Чак забравих каква тема исках да пусна.
holi_day написа:ммммМнемозина написа:Ах, тиии, подкокоросница такава!![]()
Чак забравих каква тема исках да пусна.
една много хубава тема, в която всички пишат, после заспорват, разгорещяват се, изпокарват се (леко), тук там се чува как някои си премълчават, правят се няколко опити да се въдвори ред, по ено време се установява, че сичко не е едно, а е калабалъки нещата продължават по старому.
глей къф традиционалист съм
Еми да де, ама като я забравих...holi_day написа:ае пускай яМнемозина написа:Точно такава щеше да бъде... ммм... евентуално ако.
че колкото повече отлежава - вдига й се цената
да не е актуална като тематаза турските сериали
тази вечер от ТВ разбрах, че откак ги дават с 40 % е нараснал броят на екскурзиите до Турция
Което доказва, че е ако не световната конспирация, то при всички положения такава, в която са силно замесени туристическите агенции.holi_day написа:ае пускай яМнемозина написа:Точно такава щеше да бъде... ммм... евентуално ако.
че колкото повече отлежава - вдига й се цената
да не е актуална като тематаза турските сериали
тази вечер от ТВ разбрах, че откак ги дават с 40 % е нараснал броят на екскурзиите до Турция

Дай па са да се меткам от една простотия у друга та да не попадам в "общата" балканска не култура!:lol:KENT написа:
Мене също ми харесва музиката на Брегович,
и тея филми на Костурица които съм гледал де и ко...
..................................................................................
и "Джудас" ми харесваха и "Демир ханъм".....хахахахаха
въпрос на вкус бе
Колкото за "обща балканска култура" можи и да няма
такава монолитна
ама обща балканска некултура има и ощи как
и много санъродници тука не са и от последните мохикани, неееее
Аз го казах!:lol:Мнемозина написа:
Че аз къде съм казала нещо за обща балканска култура?![]()
Кало сас врикасър Айвънхоу написа:дОбро си дОшла!Ellhnida написа:всички
да сте живи, да сте здрави, усмихнати и влюбени
аааааааааааааааа не са мои заслугитеfrisky lioness написа:Което доказва, че е ако не световната конспирация, то при всички положения такава, в която са силно замесени туристическите агенции.
Холи, разкри ги:lol:
Холи, няма да ни се получи дългият задушевен разговор на тая тема.БоЕВ написа:
Аз го казах!:lol:
Идеята в "творчеството" на Брегович е точно "общата балканска култура". И затова неговата чалга е микс от циганско, турско, гръцко, сръбско и тям подобни простоии, даже беше вкарал и български фолклорни песни с които само засили отвращението ми.
Моят фолклор нямо нищо общо с циганските дайрета, гръцките епимено и заебекико, анадолските маанета, сръбските пискуници и не е необходимо някакъв профан да ми го втълпява в главата, па било то и по елитарен начин.
И тук можеш да ни видиш!Мнемозина написа:
...
Така и не успях да допъпля до Коледарията да ви видя.

Даааholi_day написа:аааааааааааааааа не са мои заслугитеfrisky lioness написа:Което доказва, че е ако не световната конспирация, то при всички положения такава, в която са силно замесени туристическите агенции.
Холи, разкри ги:lol:
по разкриването
някакви социоанализопсихопати цял час от екрана на ТВ-то мъ убеждаваха, че е така
много се зазяпвам в ТВ-то напоследък
иначе днес гледах "Аватар" покрай това, че закарахме детето в пл-в...
ареса ми
ареса ми и да мързелувам вчера
цял ден се размотавах по пижама
ех, живот
от утре - няма шега...