Не знам дали е смислена темата
- Green Light
УжасноX3
Ужасно е че са убили още един човек
Ужасно дето ще кажа: Изобщо не знам как оживя до сега, толкова отдавна си го търсеше.
И ужасно е, че кажаното от мен ще се каже и от всички относно това убийство. Изобщо не съм оригинален. Ужас, ужас, ужас!
После, след 5 минити Пис.
Тука освен мене другите хора работят. Та викам аз на всеослушание Абе тоя Боби Цанков! Застреляли са го! Тотално мълчание и пълен игнор от верните ми телом и духом мои хора. Само Роската разсеяно и тихичко така вика. Ееее, най после! И си тракат на клавиатурите
Ужасно дето ще кажа: Изобщо не знам как оживя до сега, толкова отдавна си го търсеше.
И ужасно е, че кажаното от мен ще се каже и от всички относно това убийство. Изобщо не съм оригинален. Ужас, ужас, ужас!
Тука освен мене другите хора работят. Та викам аз на всеослушание Абе тоя Боби Цанков! Застреляли са го! Тотално мълчание и пълен игнор от верните ми телом и духом мои хора. Само Роската разсеяно и тихичко така вика. Ееее, най после! И си тракат на клавиатурите
Последно промяна от Green Light на 05.01.10, 14:49, променено общо 1 път.
- Green Light
- frisky lioness
- Обратна връзка:
Аз: Убили са Боби Цанков"Green Light написа:УжасноX3
Колегата: (подскача) "Кога бе?" (развълнувано)
Аз: Днес, в 12ч.
К: Очаквах го, но не толкова скоро
(аз този дори не го знам кой е...нищо не знам за престъпния свят, нищичко...)

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- сър Айвънхоу
- frisky lioness
- Обратна връзка:
забрави Клюна:winkw:сър Айвънхоу написа:не ти и трябва да го знаеш... все едно да знаеш за Картофа, Компира, Репата, Доктора, Поли Пантев и други такива...frisky lioness написа:
(аз този дори не го знам кой е...нищо не знам за престъпния свят, нищичко...)
off: ти ми требеше по работа, ма сега ме мързи да ти пиша подробно и да те занимавам:winkw:
както и да ти звъня по тел. кат ми се проясни питането ще се свърша с теб

All things are full of signs, and it is a wise man who can learn about one thing from another.
- сър Айвънхоу
и камери имате уж по целия центърbead_ написа:кой го е застрелял, бе?!?!Green Light написа:УжасноX3нали всички бандити са заловени!
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
- majemela4ka
- Обратна връзка: