Семейни ли сте?
Re: Семейни ли сте?
10 пъти прочетена темата
0 отговора

явно информацията е секретна
0 отговора
явно информацията е секретна
- Green Light
Е семеен съм, какъв да съм? Още преди да я срещна, дет пее оная лигня, в живота си, за нея бях женен. И ако в изненадите има романтика, значи романтиката при мене липсва. Защото децата, жена ми, настоящото ми семейничеството са си такива откакто бях на 10.
Учудени са боговете или дяволите, когато започна да недоволствам. Спират за малко играта и се чудят, какво иска още па тоя?
Учудени са боговете или дяволите, когато започна да недоволствам. Спират за малко играта и се чудят, какво иска още па тоя?
- majemela4ka
- Обратна връзка:
може ли да гласувам с повече от един отговор
или направо с първите четири
или да гласувам четири пъти
м?

м?
той е известен мъж в държавата - се шъ се намери някой да го почерпи пицаpocti_bezobidna написа:за - колко бяха - 1 700 кинта не си струва.holi_day написа:ми на теб - не ли?pocti_bezobidna написа:Ще ви се!
Да си ги похарчи Дянков за пици (илиза курсове "Как да се държим в обществото")
що да се харчи
ку можеш да направиш нещо, което ти се иска, какво би те спряло?majemela4ka написа:може ли да гласувам с повече от един отговор
м?
- сър Айвънхоу
ееее, тва го имаше и с Орешарски и с Велчев...holi_day написа:изтегли
http://tranz.it/load.php?id=8bm2mVEyb3laqgiP457499
сменили са само името и снимката...
инак гласувАх за второто подусловие...
Смяташ, че ще ти дадат 4 х 1700?majemela4ka написа:може ли да гласувам с повече от един отговор
м?
не се и съмнявам!сър Айвънхоу написа:инак гласувАх за второто подусловие...
така се е получило щото не си посмял да гласуваш в бъдеще време как шъ е положението при теб
Добър въпрос!pocti_bezobidna написа:Смяташ, че ще ти дадат 4 х 1700?majemela4ka написа:може ли да гласувам с повече от един отговор
м?
- сър Айвънхоу
да бе, да! човешко е да се греши, магарешко, да повториш грешката...holi_day написа:не се и съмнявам!сър Айвънхоу написа:инак гласувАх за второто подусловие...
така се е получило щото не си посмял да гласуваш в бъдеще време как шъ е положението при теб
аз съм магаресър Айвънхоу написа:да бе, да! човешко е да се греши, магарешко, да повториш грешката...holi_day написа:не се и съмнявам!сър Айвънхоу написа:инак гласувАх за второто подусловие...
аме на за тва, а по принцип...
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда!

- сър Айвънхоу
знам, бе, знам... нъл сме от един табун!Ън написа: аз съм магаре
аме на за тва, а по принцип...
- majemela4ka
- Обратна връзка:
1700 какво? целувки? тояги? пици?...pocti_bezobidna написа:Смяташ, че ще ти дадат 4 х 1700?majemela4ka написа:може ли да гласувам с повече от един отговор
м?
- сър Айвънхоу
на кой каквото му се полагаmajemela4ka написа:1700 какво? целувки? тояги? пици?...pocti_bezobidna написа:Смяташ, че ще ти дадат 4 х 1700?majemela4ka написа:може ли да гласувам с повече от един отговор
м?
- Глас в пустиня
... и сега като завалят едни фермани, та ще се скинеш от анализиране.holi_day написа:Ми, давай изчерпателни отговори, кой тъ спира?!Мнемозина написа:Хехе, възможните отговори за "да" преобладават, и пак не са изчерпателни.
Докато не дадете подробни и обстоятелствени отговори, няма да правя анализ на резултатите.
Ама не можа пък поне едно просто "да" да предложиш.
Добре де, добре.
Ще гласувам и аз за по невнимание, понеже не си спомням да съм внимавала особено.
Panta rhei...
тояги, разбира сеmajemela4ka написа:1700 какво? целувки? тояги? пици?...
на
голо....
- Green Light
Писаното слово не предава някои тънки нюанси. Скубане на косата. Удряне на главата в масата. Такива неща.holi_day написа:Как да мечтае човек, като живее в самата мечта.Green Light написа::-)
...
Дянков е пич бе, с тънък глас и лека чупка. 1700 кинта тва са две ски почивки. Само някой да му каже педерас, с мене ще се разправя. Човека е мъжкар. Само не разбрах къде да му изпратя банковата си сметка и затова сигур още не съм ги видял тия кинти.
majemela4ka написа:може ли да гласувам с повече от един отговор
м?
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
Най-големите мъдреци остават неизвестни, защото не пилеят краткия си живот за да рекламират мъдростта си, а за да я ползват.
БоЕВ написа:Да, семеен съм и то по невнимание!
Знам, че есенцията на темата е във файла за теглене, но нещо не ми се получава. За сметка на това пък се пренесох назад във времето и ми стана топло при спомените за бурната и изпепеляваща любов на моята младост.
на младини
Браво Холи!
http://s3.postimage.org/1PQgi.jpg : )))
- сър Айвънхоу