Само да ви кажа, че гледах прекрасен филм - Whatever works.
Кусур - на Уди Алан е.
Плюс - на Уди Алан е.
Друг плюс - разсъждения за живота в забавна форма. И голям майтап (ако харесва човек Уди - но даже и да не, може и да му хареса).
Та - в живота- философия - каквото работи. Имаше един невероятен лаф (от многото) - Романтичните аспирации се свеждат в края на краищата до “това, което работи”. И още - което работи и не причинява болка на някого! Освен това пие и ирландско уиски... Става малко тъжен по едно време ... но края е ... позитивен :)
Нали питахте за филми?
Е - лека нощ :)
Лека ви нощ
Лека ви нощ
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
- Green Light
- Stranniche
- Обратна връзка:
"Странични ефекти" - май в тази книга се говореше за един, който като си обличаше костюма, забравяше да махне закачалката и така си ходеше...Green Light написа:Толко е грамаданско, обаче, че не помня да съм се засмял нито на филм, нито на книга.
"Ако импресионистите бяха зъболекари" - четяхме я на глас в училище и се разнасяше едно цвилене...
На филмите му и аз не съм се смяла - находчиви са, интересно ми е, но не толкова смешно.
шот си от Славия... аз му се хиля кат идиот на разказите. И на някои от филмите - понякога има повече сарказъм и главоблъсканици от хумор, освен когато не са навързани на дайчово хоро...Green Light написа:Ми добрутро! Мерси, са шго дръпна. Уди Алън има някакво супер мощно чувство за хумор. Толко е грамаданско, обаче, че не помня да съм се засмял нито на филм, нито на книга.
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.
така си е, но гледай този. А в някои от първите му филми има майтапи за смях на глас, но ... абе хуморът е от оня, дето не е със смях в залата - особен и уникален. Малцина го харесват, но пък като го харесат - вероятно усещат същото като автора. ББ е по-популяренStranniche написа:"Странични ефекти" - май в тази книга се говореше за един, който като си обличаше костюма, забравяше да махне закачалката и така си ходеше...Green Light написа:Толко е грамаданско, обаче, че не помня да съм се засмял нито на филм, нито на книга.![]()
"Ако импресионистите бяха зъболекари" - четяхме я на глас в училище и се разнасяше едно цвилене...
На филмите му и аз не съм се смяла - находчиви са, интересно ми е, но не толкова смешно.