Добро утро с чаша нес кафе.
Специално (като за нас)
Специално (като за нас)
«Страдаме без страдание, желаем без желание, мислим без мисли.»
Ф.Песоа
това май е другото лице на скуката
Ф.Песоа
Re: Специално (като за нас)
Канализи
Българската декорация
Овценка: / 3
Автор Мила Василева
Friday, 09 February 2007
Демократичните държави имат по едно знаме. Ние имаме по две.
Демократичните държави имат по няколко партии с една идея. Ние имаме една партия с много идеи.
В демократичните държави избират политици за полицаи. Ние избираме полицаи за политици.
В демократичните държави политиците работят за гражданите. При нас гражданите работят за политиците.
В демократичните държави медиите са четвъртата власт. При нас медиите са четвърт партия.
В демократичните държави гражданите съдят монополистите. При нас монополистите съдят гражданите.
В демократичните държави гражданите протестират срещу властите. При нас властите протестират срещу гражданите.
В демократичните държави протестиращите палят гуми, обръщат коли и чупят витрини.
При нас властите палят цигари, обръщат поглед и се чупят на ресторант.
Българската декорация
Овценка: / 3
Автор Мила Василева
Friday, 09 February 2007
Демократичните държави имат по едно знаме. Ние имаме по две.
Демократичните държави имат по няколко партии с една идея. Ние имаме една партия с много идеи.
В демократичните държави избират политици за полицаи. Ние избираме полицаи за политици.
В демократичните държави политиците работят за гражданите. При нас гражданите работят за политиците.
В демократичните държави медиите са четвъртата власт. При нас медиите са четвърт партия.
В демократичните държави гражданите съдят монополистите. При нас монополистите съдят гражданите.
В демократичните държави гражданите протестират срещу властите. При нас властите протестират срещу гражданите.
В демократичните държави протестиращите палят гуми, обръщат коли и чупят витрини.
При нас властите палят цигари, обръщат поглед и се чупят на ресторант.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Що?!?! Пак съм пропуснала нещо...holi_day написа: Демократичните държави имат по едно знаме. Ние имаме по две.
Това си е чиста вандалщина. Може да се протестира и по-цивилизовано.holi_day написа:В демократичните държави протестиращите палят гуми, обръщат коли и чупят витрини.
най-цивилизования протестpocti_bezobidna написа:Що?!?! Пак съм пропуснала нещо...holi_day написа: Демократичните държави имат по едно знаме. Ние имаме по две.
Това си е чиста вандалщина. Може да се протестира и по-цивилизовано.holi_day написа:В демократичните държави протестиращите палят гуми, обръщат коли и чупят витрини.
дето съм чувал за него
беше навремето в германия
на тамошните джипита
или част
срещу...непомня какво
работили си изрядно, преглеждали
но....спряли да издават смъртни актове
77. Морските кончета винаги пътуват заедно - хванати опашка за опашка.
Няма флаг - няма държава 
използвам случая да покажа на грийн и другите скечове на този зевзек
Френски език
Британски и Американски филми
Човекът срещу машината
използвам случая да покажа на грийн и другите скечове на този зевзек
Френски език
Британски и Американски филми
Човекът срещу машината
Добро да е и за теб!
Искам и аз нес кафе, но няма наоколо, и жално пия едно друго.
Ми не можах да не видя това:
http://www.dryndryn.net/index.php?optio ... &Itemid=40
Panta rhei...
Намигане къв чуждопоклоничеството ни?pocti_bezobidna написа:Що?!?! Пак съм пропуснала нещо...holi_day написа: Демократичните държави имат по едно знаме. Ние имаме по две.
Рядко има 1 пилон пред административните сгради.
Да. Но не питат нас.pocti_bezobidna написа:Това си е чиста вандалщина. Може да се протестира и по-цивилизовано.holi_day написа:В демократичните държави протестиращите палят гуми, обръщат коли и чупят витрини.
Но пък стачкуват ефективно и резултатно
Ние сме царе по символичните стачки, по нежните революции.
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Ииииииииииииииииии по-конкретно:Мнемозина написа:
Добро да е и за теб!
Искам и аз нес кафе, но няма наоколо, и жално пия едно друго.
Ми не можах да не видя това:
http://www.dryndryn.net/index.php?optio ... &Itemid=40
Права и задължения на Мародератора
1. Всеки форум има назначен Мародератор. Мародератор може да бъде всеки желаещ да носи оръжие и униформа.
2. Мародераторът на съответният форум има право да предубеди нарушителя, като му припомни правилата на форума в лични белезници.
3. При по нататъшно непристойно поведение въпросният нарушител ще бъде публично опикан.
бялото костюмче
Ф.Песоа
Ф.Песоа
Ох, аман с тва чуждопоклонничество!holi_day написа: Намигане къв чуждопоклоничеството ни?
Рядко има 1 пилон пред административните сгради. :
Не става ли дума за протокол?
ПС. Там, кадето има много национални знамена, обикновено има и комплекс за национална малоценност или непреодолима жалба по отминало имперско величие.
Да. Но не питат нас.pocti_bezobidna написа:Това си е чиста вандалщина. Може да се протестира и по-цивилизовано.holi_day написа:В демократичните държави протестиращите палят гуми, обръщат коли и чупят витрини.
Но пък стачкуват ефективно и резултатно
Ние сме царе по символичните стачки, по нежните революции.
Аз съм категорично против вандалщината. С нищо не помага.
Във Франция нещата са по-различни, но и на тях няма да им помогне това.
хахаха, якоооRemmivs написа:http://theoatmeal.com/comics/facebook_suck
тъкмо една приятелка ми обяснява как получила съобщение от нейна приятелка във фейса: "Ако ми изпратиш още една покана за фермата ти, ще вляза и ще ти заколя всичките животни"
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
па ако дзнаеш эдин админ ко мое дъ напраи...holi_day написа:Ииииииииииииииииии по-конкретно:
1. Всеки форум има назначен Мародератор. Мародератор може да бъде всеки желаещ да носи оръжие и униформа.
2. Мародераторът на съответният форум има право да предубеди нарушителя, като му припомни правилата на форума в лични белезници.
3. При по нататъшно непристойно поведение въпросният нарушител ще бъде публично опикан.
бялото костюмче:rotfl24:
1001 модератори не могат да го изсъняват за 1001 години с по 1001 нощи
сигурно си прав, и аз бях много против и удържах фронта до скоро, но сега си намерих много стари приятели-съученици, които са по света и с които бях загубила връзка повече от 10-15 години и ми е толкова хубаво като се намерихме там, всеки си показва семейството, децата. но ми е малко смущаващо де. това да се показваш на целия свят едва ли неRemmivs написа:нямам и няма и да имам фейсбук
освен, че е пълна ъ-ъ така де
е и доста опасно място
еле пъ за децата
съвсем сериозен съм, уви
а децата - сигурно е опасно, но по-малките за сега само плевят, събират реколти и гледат крави
Knowing others is intelligence; knowing yourself is true wisdom. Mastering others is strength; mastering yourself is true power.
Аз съм с ФБ доста отдавна. Имаш настройки на сигурността и можеш сам да решиш какво да показваш, доколко, каква част от профила да си попълниш.latrevw написа:сигурно си прав, и аз бях много против и удържах фронта до скоро, но сега си намерих много стари приятели-съученици, които са по света и с които бях загубила връзка повече от 10-15 години и ми е толкова хубаво като се намерихме там, всеки си показва семейството, децата. но ми е малко смущаващо де. това да се показваш на целия свят едва ли неRemmivs написа:нямам и няма и да имам фейсбук
е и доста опасно място
еле пъ за децата
съвсем сериозен съм, уви
а децата - сигурно е опасно, но по-малките за сега само плевят, събират реколти и гледат кравипълна тъпня
За децата скайпа е вероятно по-опасен от фейса. вероятно казвам.
И аз намерих стари приятели, които са по различни точки на планетата и сега знам какво правят всеки ден почти.
Преди около година беше официално помолих в статуса си да не ми пращат покани за ферми, зеленчуци, отглеждане на животинки и събиране на 100 000 души за нещо си. Проработи, сега е много по-спокойно.
А инфото, което се мандахерца из нета, и по което могат да ти изградят профил не е само от ФБ.
Електронно банкиране, он-лайн пазаруване, абонаменти... ако реши някой, такива профили ще състави, не му трябва ни ФБ, ни дявол.
Реме, що си мислиш че линкедина е по-различен. Същото е, ама го раздават снобарски.
много си се наплашил ти с това следене, да не криеш нещо, а?Remmivs написа:щото линкдина не виси всеки ден в бюлетините за сигурността
както и да е
идеята за социалните мрежи е добра
имплементацията й
не винаги
Сега сериозно - не си падам много по дигитализацията на всичко наоколо аз. Ама е неизбежно.
Говорих си снощи с един приятел, че скоро 2D филмите ще минават за арт, твоите деца ще са с 3D визуализация. Което не е непременно лошо.
нямам нищо против 3Д-то
все пак света е триизмерен и ние имаме стереоскопично зрение

колкото до това кой какво го плаши
всеки - различни неща
прочее, мен не ме плаши дигитализацията
неизбежна е, да
плаши ме това, че сме стъпили на погрешен път някъде много отдавна
и дано успеем да се преборим със себе си
знаеш ли за формулата на дрейк

все пак света е триизмерен и ние имаме стереоскопично зрение
колкото до това кой какво го плаши
всеки - различни неща
прочее, мен не ме плаши дигитализацията
неизбежна е, да
плаши ме това, че сме стъпили на погрешен път някъде много отдавна
Не, не знам формулата на Дрейк.Remmivs написа: плаши ме това, че сме стъпили на погрешен път някъде много отдавна
то пък като пада една борба със себе си - със страшна сила.
пп. ще предам на другарите съображенията ти, може да са полезни.
- сър Айвънхоу
не, да каже, ама на български, ако можеpocti_bezobidna написа:ааа, начи ич да не се аби да ми я казва.latrevw написа:леле, това много сложно беRemmivs написа: знаеш ли за формулата на дрейк
Аз съм (бивша) блондинка.
интересно ще е, но на мен трябва бавно да ми се обяснява, нищо, че никога не съм била блондинка
А не помага?pocti_bezobidna написа:Аз съм категорично против вандалщината. С нищо не помага.
Във Франция нещата са по-различни, но и на тях няма да им помогне това.
На мен винаги ми е помагала в личен план, особено, когато е трябвало да усетят колко сериозна съм.
Та и за стачките така - мислят, че си правиш шегичка и капризничиш. Ама като има решителен натиск за промяна - няма къде да мърдат.
Излязат някакви млекопроизводители за 2 дни и после беж при кравите...
Пенсионерите намръзнат два дена пред парламента и си се приберат с ниските пенсии...
Ф.Песоа
Ф.Песоа
ногу важнуRemmivs написа:па ако дзнаеш эдин админ ко мое дъ напраи...
1001 модератори не могат да го изсъняват за 1001 години с по 1001 нощи
:blum:
ногу
хехехе
уплаши гаргите (албиноски*)
* - не зная що албиноски, ама са албиноски
Ф.Песоа
Ф.Песоа
ей ся щи пратя нещо на ЛБ от ФБRemmivs написа:нямам и няма и да имам фейсбук
е и доста опасно място
еле пъ за децата
съвсем сериозен съм, уви
ку щеш се престрашавай да го отвориш
Ф.Песоа
Ф.Песоа
- Глас в пустиня
- сър Айвънхоу
- Глас в пустиня
Добър вечер - разгледах на спокойствие - тъкмо като за нас.
- Глас в пустиня
На раздаващите бели костюмчета трябва да им е безпощадно ясно че - ТОЗИ УЕБАН САЙТ НЕ ПОЕМА ОТГОВОРНОСТ ЗА КАКВИТО И ДА Е ЗАГУБИ, ПОВРЕДИ ИЛИ ДРУГИ ЩЕТИ, ПРИЧИНЕНИ ОТ ПРОВЕДЕНО ЛЕЧЕНИЕ.holi_day написа:
Ииииииииииииииииии по-конкретно:
бялото костюмче:rotfl24:
- Глас в пустиня
вчера сутрин се питам - бе, време ли ми е за форумъБоЕВ написа:Добър вечер - разгледах на спокойствие - тъкмо като за нас.
и се самоубеждавам - стига толку надничане и дрън-дрън
и си викам - яяяяяяяя да проверя ко има по тоз `въпрос`
и попаднах на тоз `специализиран` сайт
аз, оубаче, не съм го доразгледала
Ф.Песоа
Ф.Песоа
намери ме във фейса де, искам те за френд, ама не знам как да те намеря:-). така ще имаш още една спирка по пътяjazz написа:имам фб
много е гот
като се засиля на запад
юни юли
ще се видя с много народ
то и да пиеш е опасно
ако не знаеш къде да спреш
- Глас в пустиня
Има ценни моменти - ще го ровя още.holi_day написа:вчера сутрин се питам - бе, време ли ми е за форумъБоЕВ написа:Добър вечер - разгледах на спокойствие - тъкмо като за нас.
и се самоубеждавам - стига толку надничане и дрън-дрън
и си викам - яяяяяяяя да проверя ко има по тоз `въпрос`
и попаднах на тоз `специализиран` сайт
аз, оубаче, не съм го доразгледала