Другите са с големи размери и не мога да ги сканирам
А това е ново-
след дъжда

Ще рисувам. Имам още доста идеи. То и без тва кво да правя като няма работа...вадя листа и си драскам...БоЕВ написа:Красиви са!
След скан-а всичко си е дошло на място, балансът на бялото е ок.
Трябва да рисуваш, имаш дарба и ще е грешно ако не я използваш.
Пък при нас пак валя, сняг, от сутринта не мога да отровя къщите.

Много хубаво Ън. Поздравления. :)Ън написа:Васко, мерси за идеята
Другите са с големи размери и не мога да ги сканирам
А това е ново-
след дъжда

Ох!Ън написа:Боев, тва е страхотно!
Тва е снимка, а не рисунка. Все пак да уточня, деМнемозина написа:Ох!Ън написа:Боев, тва е страхотно!
Приказки под шипковия храст...
Не че знам дали това е точно шипка, ама така общо от темата...
Ами да, ако тва може да се нарече полза...Мнемозина написа:
П.П. Сканирани изглеждат много по-добре, да.
Абе има си и плюсове кризата.

Да бе, знам.Ън написа: Тва е снимка, а не рисунка. Все пак да уточня, де
Много го мразех тва детско, баси и отврата беше.Мнемозина написа:Да бе, знам.Ън написа: Тва е снимка, а не рисунка. Все пак да уточня, де
Нали си казах - ей така ми се обобщи темата в главата.
Ушко и Зъбчо и как се казваше козелът...

Еее, ти пък всичко детско мразиш.Ън написа: Много го мразех тва детско, баси и отврата беше.
Благодаря!Ън написа:Боев, тва е страхотно!
Естествено!БоЕВ написа: Благодаря!
Имам няколко от днес и се чудя къде да ги постна, тук ще ли е добре?

Патето Яки и Чопър.Мнемозина написа:Еее, ти пък всичко детско мразиш.Ън написа: Много го мразех тва детско, баси и отврата беше.
Кажи едно, дето го обичаш тогава.

Глог. Иначе и аз си му викам приказка под шипковият храст.Мнемозина написа: Не че знам дали това е точно шипка, ама така общо от темата...![]()
Не знам да се радвам ли или...с това твое рисуване.Ън написа:
Естествено!
Тъкмо ще има какво да рисувам

БоЕВ написа:
Ми тва е!

Ън написа:Залез-
Тва не е сканирано...
Щс, бе?Green Light написа:
аз не го отварям

Да, красиво е!Ън написа: а сега
Green Light написа:Да, сега го виждам! Завиждам ти, Ън! Другите са казали всичко, което иначе бих ти казал и аз.

Да, помня! Тогава всички ми бяхте от истинска полза. Мислите ми по този повод бяха и са нещо от сорта, че такива и така трябва да се държат истинските мои приятели. Сори, че избивам на захаросване, но това си беше истината.Ън написа:Green Light написа:Да, сега го виждам! Завиждам ти, Ън! Другите са казали всичко, което иначе бих ти казал и аз.
Стига, де
Знам си възможностите, не е кой знае какво това. Радвам се, че ви харесва, но ще се радвам и на критики.
Помниш ли, ти веднъж беше пуснал един разказ. Единствения, който целенасочено беше създал като такъв. Аз ти го критикувах тогава с идея, че мога да съм ти полезен с това.
Иначе над 90% от нещата, които пишеш са мини разказчета- готови за побликуване. Но точно онзи, може би повече премислян, не беше готов. Помниш ли?
Мерси! Опитах се да изчистя жълтия цвят, май успях тоя път. Иначе при сканирането изобщо не жълтеят, но снимам ли ги- отврат става с тва жълто...БоЕВ написа:

Това е от баланса на бялото при снимане. Снимаш в стая и изкуствената светлина заблуждава оптиката.Ън написа:Мерси! Опитах се да изчистя жълтия цвят, май успях тоя път. Иначе при сканирането изобщо не жълтеят, но снимам ли ги- отврат става с тва жълто...БоЕВ написа:
Ааааа, не знаех. Вче ще ги снимам на откритоБоЕВ написа: Това е от баланса на бялото при снимане. Снимаш в стая и изкуствената светлина заблуждава оптиката.

Темата с осветлението при снимане е много обширна. Накратко може да се каже само, че всеки източник на светлина си има и топлинно излъчване което влияе върху баланса на белия цвят. Затова във всички фотоапарати има зададени опции за снимане при слънце, сянка, облаци, лампа с нагреваема жичка, луминисцентно, светкавица и така на татък.Ън написа:Ааааа, не знаех. Вче ще ги снимам на откритоБоЕВ написа: Това е от баланса на бялото при снимане. Снимаш в стая и изкуствената светлина заблуждава оптиката.
Е, да- във истинските фотоапарати. В джиесемите с фотокамери, явно са го поспестилиБоЕВ написа:
Темата с осветлението при снимане е много обширна. Накратко може да се каже само, че всеки източник на светлина си има и топлинно излъчване което влияе върху баланса на белия цвят. Затова във всички фотоапарати има зададени опции за снимане при слънце, сянка, облаци, лампа с нагреваема жичка, луминисцентно, светкавица и така на татък.

Ей такива картинки ми действат много силно.БоЕВ написа:
Пусто